kinhthra Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας Μου έχει ζητήσει κάποιος να του φτιάξω ένα φόρουμ με δωρεάν πλατφόρμα. έχω επιλέξει SMF είναι αρκετό καλό κι γρήγορο. αλλά έχω κολλήσει σε μια λεπτομέρεια. από το κινητό δεν εμφανίζονται οι επιλογές για να δημιουργήσουν νέο θέμα Νέα ψηφοφορία κ.τ.λ. αλλά ένα κουμπί User Actions. όταν γυρίζω το κινητό εμφανίζονται κανονικά οι επιλογές. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πώς να το διορθώσω παρακαλώ;
thiva7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Το default θέμα έχεις η έβαλες κάτι άλλο?
kinhthra Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας, ναι το default . Το βρήκα αφαίρεσα το παρακάτω κωδικό από το index.template.php // Mobile action - moderation buttons (top) if (!empty($context['normal_buttons'])) echo ' <div class="mobile_buttons floatright"> <a class="button mobile_act">', $txt['mobile_action'], '</a> ', !empty($context['mod_buttons']) ? '<a class="button mobile_mod">' . $txt['mobile_moderation'] . '</a>' : '', ' </div>';
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα