Muhammad Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 δεν ήξερα σε ποια κατηγορία έπρεπε να το βάλω. Είχα το photoshop cs5 και το αντικατέστησα με το 2020. Αυτό έγινε σε ένα desktop κι ένα laptop. Το πρόβλημα υπάρχει στο desktop. ανοίγω κάποια αρχεία Psd που έχουν άσπρο φόντο με κάποιο πρόγραμμα πχ acdsee και όλα καλά. Τα ανοίγω με το photoshop και αντί για άσπρο μου εμφανίζεται ένα εκρού. ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και παλαιότερα αλλά τότε εμφανίζονται και με το πρόγραμμα εικόνων που είχαν τα win7. Απ ότι θυμάμαι το πρόβλημα τότε λύθηκε πειράζοντας κάτι στο profile της οθόνης. έχω μια samsung 2053bW και νομίζω ήταν επιλεγμένο το δικό της profile, το άλλαξα και το άσπρο έδειχνε σωστά παντού. ψάχνω να κάνω το ίδιο αλλά δε βγάζω άκρη. δε θυμάμαι και τι είχα κάνει. κοιταω τις ρυθμίσεις του photoshop στο desktop και στο laptop και είναι οι ίδιες, δεν έχω πειράξει κάτι δε μπορώ να δουλέψω και αναγκαστικά χρησιμοποιώ το laptop και δε με βολεύει λόγω μικρής οθόνης. τι κάνουμε;
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δες λίγο στο παρακάτω λινκ https://community.adobe.com/t5/photoshop/white-is-not-white-it-is-yellow/td-p/4348759?page=1 Στην απάντηση που λέει "Click Start, type color in the search box, then click Color Management" είναι για τα Αγγλικά 7άρια. Στα 10άρια πάτα δίπλα στη σημαία και γράψε διαχείριση χρωμάτων". Από εκεί και πέρα είναι ακολούθα τις οδηγίες.
ifaist Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Χαιρετε, Εχω μια παρομοια οθονη, 2433bw, στην εργασια μου σε εναν υπολογιστη. Διαπιστωσα προβλημα και εγω με τα γραφικα σε cad προγραμμα oταν εγινε εγκατασταση λογισμικο της οθονης το οποιο νομιζω ηρθε με την οθονη (cd). Mε την απεγκατασταση επανηλθε στα κανονικα του. Ισως να εχετε το ιδιο προβλημα ?
Muhammad Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 ήταν επιλεγμένο το profile Samsung - Natural color Pro 1.0 ICM όταν το αφαίρεσα και επέλεξα το sRGB IEC61966-2.1, το άσπρο εμφανιζόταν σωστά Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα