telas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Έχω τα galaxy buds από το καλοκαίρι, αρκετά καλό ήχο και μπάσο, θεματάκια με connectivity σε mate 10 pro και επίσης άλλες φορές με ακούνε καλά στις κλήσεις και άλλες όχι, σίγουρα έχουν κάνει βελτιώσεις με τα fw updates. Σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος.
sotirisl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 σχετικά με τα σχόλια που αφορούν τα fanboys, αρκετές φορές είναι και θέμα εμπειρίας/τύχης. Το δικό μου Samsung S6 Edge + (η τότε ναυαρχίδα) δεν δούλεψε ποτέ. Τίποτα δεν πήγαινε καλά στο κινητό, μου ήταν παντελώς άχρηστο, και στην αντιπροσωπεία της Samsung μου έλεγαν ότι δεν βλέπουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα εχω γράψει αναλυτικά σε προηγούμενα νήματα. Ειδικά στην αντιπροσωπεία μου έσπασαν τόσο πολύ τα νεύρα που ορκίστηκα να μην πάρω ποτέ ξανά Samsung.... Κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια μου το Note 9. Δουλεύει απροβλημάτιστα και με έχει βολέψει πολύ περισσότερο από το iPhone X. Άσε που είναι και σκυλί...
payne max Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, takismpounas είπε ελα ρε φιλε ελεος. κοψε και λιγο ναουμε. και εγω το note 10+ εχω και τα buds και 55' τηλεόραση και δεν εχω κανενα θεμα με τις αποσυνδεσεις και λοιπα που αναφέρεις. μαλλον εισαι samsung hater τελικα και apple boy. αντε στην apple που στα εχει ολα κλειδωμενα και πληρωσε τους χρυσα τα προϊόντα. τα κακομοιρα εν ετη 2020 ουτε κυρτη οθονη δεν εχουν βγαλει ακομα. περαστικα. 🤣 Δεν κοβω τιποτα ναουμε. Είχα samsung s6+ πριν το 9+ και δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Οπως είχα και iphone 4s και δεν ειχα κανένα προβλημα.Δεν είμαι φανατικός με καμία εταιρία και δεν εχω παντρευτει κανεναν , είμαι 100% αντικειμενικός. Τώρα για το τι είναι κλειδωμένο και τι οχι με αφηνει παγερά αδιαφορο , δεν συναντησα πουθενα και ποτε κάτι που να εμποδιζει να κάνω αυτα που θέλω είτε στην μια εταιρία είστε στην άλλη(normal user). Μια παράλογη απαίτηση εχω ο τρελος , όταν αγοράζω κάτι ακριβα θέλω να παιζει. Τωρα αν αυτο με κάνει hater τότε ΝΑΙ είμαι. Αλλα έχω και για σενα μια ερώτηση μιας και σου αρέσει να βάζει ταμπέλες .... αν σου είχαν τύχει αυτά που έχουν τύχει σε μενα τον τελευταιο καιρο με samsung και εξακολουθούσες να αγοράζεις SAMSUNG πως θα σε έλεγαν ?..... 1
pamarakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, sotirisl είπε εγώ πάντως τα παρήγγειλα αν δεν με εξυπηρετήσουν, θα τα επιστρέψω να πάρω τα λεφτά μου πίσω... Απο που; Ρωταω απλα γιατι θελω να μαθω ποιος δινει τα λεφτα πισω αν δεν βολεψουν στις κλησεις και αυτα... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από pamarakos
sotirisl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 26 minutes ago, pamarakos said: Απο που; Ρωταω απλα γιατι θελω να μαθω ποιος δινει τα λεφτα πισω αν δεν βολεψουν στις κλησεις και αυτα... από samsung.co.uk (δεν στέλνει από μόνο του στην Ελλάδα). Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να αγοράζω οτιδήποτε από Ελλάδα κυρίως λόγω της άθλιας αντιμετώπισης σε θέματα υποστήριξης, εγγύησης, επιστροφών κτλ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα