Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, overpower είπε

Εχεις σκοπο να πας να βουτηξεις πουθενα ή ιδρωνεις μεχρι και στο αυτι και δεν θα σου κανουν για γυμναστικη?

Έχω εμπειρία με ΑΠΕΙΡΑ ακουστικά και το IPX2 είναι για γέλια αν σκέφτεσαι να αθλείσαι με αυτά ή ακόμα και αν σε πιάσει μια βροχή ενώ τα φοράς...

Για social χρήση είναι μια χαρά , απλά να γίνονται οι απαραίτητες διευκρινισεις γιατί οι περισσότεροι που τα σκάνε για τέτοιου είδους gadget έχουν και απαιτήσεις...

• Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Looter είπε

Έχω εμπειρία με ΑΠΕΙΡΑ ακουστικά και το IPX2 είναι για γέλια αν σκέφτεσαι να αθλείσαι με αυτά ή ακόμα και αν σε πιάσει μια βροχή ενώ τα φοράς...

Για social χρήση είναι μια χαρά , απλά να γίνονται οι απαραίτητες διευκρινισεις γιατί οι περισσότεροι που τα σκάνε για τέτοιου είδους gadget έχουν και απαιτήσεις...

Δεν έχεις άδικο απλα επειδή και εγώ εχω αλλάξει άπειρα ακουστικά για χρήση τρέξιμο στο δρόμο τα συγκεκριμένα τα εχω πάνω απο 6 μήνες και δεν έχουν πάθει τίποτα. τα προηγούμενα icon x τα πρώτα τα αλλαξα 1 φορά στους 9 μήνες είχαν υγρασία και δεν έπαιζαν και ας τα πρόσεχα. υγ για πλακα έσπαγε το δοντάκι στη θήκη τους χωρίς να το παρακάνω.

Δημοσ.

Ως κάτοχος  samsung galaxy buds (Όχι τα +)και s9+ μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι για πέταμα,  έχω βαρεθεί να αποσυνδεονται την ώρα που μιλάω , δεν δέχομαι καμία δικαιολογία για μια στοιχειώδη λειτουργία και ένα τόσο ακριβό προϊόν(150€). 

Το λοιπόν , δεν δίνω δεκάρα αν η samsung/android κάνει 1000 πράγματα εκ των οποίων τα 999 δεν παίζουν ή παίζουν μέτρια. Πρόβλημα σύνδεσης τηλεφώνου με samsung tv 49( διακοπές- ελεος) . πρόβλημα με την οθόνη του κινητού,  μου έχει αφήσει μόνιμο αποτύπωμα από τα εικονίδια των εφαρμογών πάνω στην οθόνη(έλεος) , απάντηση samsung .... είναι φυσιολογικό.

Όλα πανω στην samsung είναι μέτρια τίποτα δεν παίζει όπως θα έπρεπε να λειτουργεί.

Μόνο iphone από δω και πέρα,  ας κάνει 899 πράγματα λιγότερα , τουλάχιστον θα ξέρεις ότι παίζουν τέλεια. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Looter είπε

Εχεις δίκιο εν μέρει. Αν όμως κάποιος πάρει τα συγκεκριμένα ακουστικά για τρέξιμο, προφανώς και δεν ξέρει τι παίρνει. Οπότε αν έχει απαιτήσεις να το ψάξει λίγο. 

5 λεπτά πριν, payne max είπε

Ως κάτοχος  samsung galaxy buds (Όχι τα +)και s9+ μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι για πέταμα,  έχω βαρεθεί να αποσυνδεονται την ώρα που μιλάω , δεν δέχομαι καμία δικαιολογία για μια στοιχειώδη λειτουργία και ένα τόσο ακριβό προϊόν(150€). 

Το λοιπόν , δεν δίνω δεκάρα αν η samsung/android κάνει 1000 πράγματα εκ των οποίων τα 999 δεν παίζουν ή παίζουν μέτρια. Πρόβλημα σύνδεσης τηλεφώνου με samsung tv 49( διακοπές- ελεος) . πρόβλημα με την οθόνη του κινητού,  μου έχει αφήσει μόνιμο αποτύπωμα από τα εικονίδια των εφαρμογών πάνω στην οθόνη(έλεος) , απάντηση samsung .... είναι φυσιολογικό.

Όλα πανω στην samsung είναι μέτρια τίποτα δεν παίζει όπως θα έπρεπε να λειτουργεί.

Μόνο iphone από δω και πέρα,  ας κάνει 899 πράγματα λιγότερα , τουλάχιστον θα ξέρεις ότι παίζουν τέλεια. 

Αφού δεν σε πάει η Samsung τι το πιέζεις; 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Εχεις δίκιο εν μέρει. Αν όμως κάποιος πάρει τα συγκεκριμένα ακουστικά για τρέξιμο, προφανώς και δεν ξέρει τι παίρνει. Οπότε αν έχει απαιτήσεις να το ψάξει λίγο. 

Αφού δεν σε πάει η Samsung τι το πιέζεις; 

Ελα μου ντε. Ποτέ ξανά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, markbass είπε

Επειδη μολις προχθες αγορασα τα galaxy buds σε  προσφορα , εχει διαβασει πουθενα κανεις για τα plus αν εχουν χαμηλότερο latency για gaming? αν υπαρχει βελτιωση σε αυτο θα τα γυρίσω πισω για refund και θα παρω τα καινουργια αλλα δεν βρισκω καμια επιβεβαιωμένη πληροφορία. Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο την μπαταρία τους και απο τον ηχο. Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω ποσο καλυτερα στον ηχο μπορει να ειναι τα plus.

Μπορείς να επιστρέψεις ανοιγμένα ακουστικά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Μπορείς να επιστρέψεις ανοιγμένα ακουστικά;

Ναι απο το bestbuy οπου τα αγορασα τα δεχονται.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τα πρωτα galaxy buds ειχαν σοβαρο θεμα με το μικροφωνο(παρα πολλα παραπονα)και με την συνδεση σε μη galaxy συσκευες.

Επισης η αυτονομια τους ηταν απο τις μικροτερες του χωρου.

Επισης εφαρμογη για το App Store δεν υπηρχε.

Φαινεται να βελτιωσαν αρκετα απο αυτα με μονο που μενει ειναι αν εφτιαξαν το μικροφωνο.

Τιμια ακουστικα,ειδικα αν πεσουν και σε τιμη στα 100ευρω.

Το μικροφωνο τους μια χαρα ηταν

Εφαρμογη υπηρχε απο τη πρωτη ημερα και συγκεκριμενα εδω και χρονια, λεγεται Samsung Wearable και καλυπτει ρολογια, ακουστικα και οτι αλλο υπαρχει σε Samsung.

Δημοσ.

Φόρτιζε το κινητό, το ρολόι, τα ακουστικά, τον φορητό, τις μπαταρίες της φωτογραφικής κ.λ.π. Έχουμε καταντήσει επαγγελματίες φορτιστές.. Προσωπικά τα bluetooth τα παράτησα στο συρτάρι και χρησιμοποιώ ξανά ενσύρματα. Σίγουρα το καλώδιο είναι ένα αρνητικό, αλλά η σιγουριά πως πάντα θα δουλέψουν και ο καλύτερος ήχος με αποζημιώνουν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, payne max είπε

ελα ρε φιλε ελεος. κοψε και λιγο ναουμε. και εγω το note 10+ εχω και τα buds και 55' τηλεόραση και δεν εχω κανενα θεμα με τις αποσυνδεσεις και λοιπα που αναφέρεις. μαλλον εισαι samsung hater τελικα και apple boy. αντε στην apple που στα εχει ολα κλειδωμενα και πληρωσε τους χρυσα τα προϊόντα. τα κακομοιρα εν ετη 2020 ουτε κυρτη οθονη δεν εχουν βγαλει ακομα. περαστικα. 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Έφτασα στη δεύτερη σελίδα μέχρι να δω σχόλια Samsung vs Apple.

Για μια στιγμή τρόμαξα. Νόμιζα ότι είχα μπει σε λάθος site

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, alx255 είπε

Δεν έχεις άδικο απλα επειδή και εγώ εχω αλλάξει άπειρα ακουστικά για χρήση τρέξιμο στο δρόμο τα συγκεκριμένα τα εχω πάνω απο 6 μήνες και δεν έχουν πάθει τίποτα. τα προηγούμενα icon x τα πρώτα τα αλλαξα 1 φορά στους 9 μήνες είχαν υγρασία και δεν έπαιζαν και ας τα πρόσεχα. υγ για πλακα έσπαγε το δοντάκι στη θήκη τους χωρίς να το παρακάνω.

Αθλούμαι καθημερινά και εντατικά. Τα Icon X μου χάλασαν στους 3 μήνες , πρώτα έφυγε η εσωτερική μεμβράνη που ήταν κολλημένη σε κάθε ακουστικό και μετά σταμάτησαν να λειτουργούν το ένα μετά το άλλο λόγω της υγρασίας. Μιλάμε για χρήση γυμναστηρίου , τρεξίματος , ποδηλάτου και social.

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ τους , μου τα αντικατέστησαν εντός εγγύησης την πρώτη φορά ενώ στην ουσία δεν είχαν σοβαρή προστασία από υγρασία-νερό. Μόλις μου έδωσαν τα καινούργια απλά τα χάρισα στην αδερφή μου.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι τα ακουστικά τύπου ωτοασπίδας που μπαίνουν μέσα στο αυτί ΔΕΝ είναι βολικά για πολύωρη χρήση. Μοιραία λοιπόν οι περισσότεροι που τα χρησιμοποιούν εστιάζουν περισσότερο στο κομμάτι της άθλησης ή αναπαραγωγής μουσικής κατά το δοκούν.

Ελάχιστοι θα πάρουν τα ακουστικά αυτά για να μιλάνε στο τηλέφωνο όπως μιλάνε με τα AirPods. Τα AirPods τα οποία στην έκδοση Pro παρότι ΔΕΝ προορίζονται για "αθλητική" χρήση έχουν το υποτυπώδες IPX4. Οπότε για ακουστικά του 2020 θα περίμενα κάτι καλύτερο από το IPX2.

Προσωπικά για τις έντονες προπονήσεις μου έχω καταλήξει σε ΠΛΗΡΩΣ αδιάβροχα ακουστικά από ΚINA καθώς όταν είμαι με 160-180 παλμούς ΔΕΝ καταλαβαινω τη διαφορά στην ποιότητα της μουσικής και στα μπάσα , όταν είμαι χαλαρος στο σπίτι , στο αεροδρόμιο , κλπ έχω ακουστικά με noise cancelation που αγκαλιάζουν όλο το αυτί όπως τα Sony WH-1000XM3 ενώ για ΟΛΗ τη μέρα που χρειάζεται να μιλάω στο τηλέφωνο έχω τα Jabra 75e τα οποία είναι γύρω από λαιμό , δεν χρειάζεται να τα έχω μόνιμα στο αυτί και έχουν και πολύ καλή αυτονομία.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, takismpounas said:

ελα ρε φιλε ελεος. κοψε και λιγο ναουμε. και εγω το note 10+ εχω και τα buds και 55' τηλεόραση και δεν εχω κανενα θεμα με τις αποσυνδεσεις και λοιπα που αναφέρεις. μαλλον εισαι samsung hater τελικα και apple boy. αντε στην apple που στα εχει ολα κλειδωμενα και πληρωσε τους χρυσα τα προϊόντα. τα κακομοιρα εν ετη 2020 ουτε κυρτη οθονη δεν εχουν βγαλει ακομα. περαστικα. 🤣

Μάντεψε ποιος από τους 2 λέει ψέμματα όμως επειδή είναι samsung ...boy! 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...