Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΩς μπορεί κάποιος να κάνει μια ασφαλή συναλλαγή αν π.χ ο αγοραστής είναι σε διαφορετική πόλη από τον πωλητή?

πως κατοχυρώνετε ο πωλητής ότι θα πάρει τα λεφτά του και πως ο αγοραστής ότι θα πάρει το προϊών στα χέρια του?

ποιες είναι οι ασφαλέστερες μέθοδοι συναλλαγών και πως πραγματοποιουνται?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, spwar είπε

ΠΩς μπορεί κάποιος να κάνει μια ασφαλή συναλλαγή αν π.χ ο αγοραστής είναι σε διαφορετική πόλη από τον πωλητή?

πως κατοχυρώνετε ο πωλητής ότι θα πάρει τα λεφτά του και πως ο αγοραστής ότι θα πάρει το προϊών στα χέρια του?

ποιες είναι οι ασφαλέστερες μέθοδοι συναλλαγών και πως πραγματοποιουνται?

Αν μιλάς για συναλλαγές ανάμεσα σε ιδιώτες, τότε δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση...

Δημοσ.

ναι για ιδιωτες, με καταθεση?αν' δεις το ποσο οτι κατατεθηκε μεσω εφαρμογης'''''?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, spwar είπε

ναι για ιδιωτες, με καταθεση?αν' δεις το ποσο οτι κατατεθηκε μεσω εφαρμογης'''''?

Δηλαδή ό ένας θα καταθέσει λεφτά και ο αλλος θα στείλει το προιον;

Δημοσ.

ναι βρε παιδια εχω μια κονσολα αγγελια και θελει καποιος να την παρει απο αλλη πολη, και δεν ξερω καποιο τροπο να εξασφαλισω την συναλλαγη, γιαυτο ρωταω.

αν ηταν στην πολη μου θα την καναμε την δουλεια απο κοντα.  ΚΑΠΟΙΟΙ λενε μεσω τραπεζας (καταθεση) αλλοι αντικαταβολη, δεν ξερω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Αν σου βάλει αποδεδειγμένα τα λεφτά στην τράπεζα έχεις το πάνω χέρι .

αυτο που ειπα και πιο πανω ισχυει? δλδ να δω αν εβαλε τα χρηματα μεσω τις εφαρμογής μου στην τραπεζα και αν φαίνονται τοτε στέλνω κ το προϊών

Δημοσ.

αν δεν το δεχτει δεν στελνω τιποτα. πρωτα θα δω τον λογαριασμο, φανηκαν τα χρηματα?? αν ναι τοτε ενταξει. αλλα θα μου πεις κ αυτος πως ξερει οτι θα του το στειλω? βεβαια εχει αποδειξη οτι μου εβαλε χρηματα...τελος παντων δεν ειμαι τετοιος ελπιζω να πανε καλα τα πραματα..Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αντικαταβολή ισως ?

Βεβαια υπαρχει φοβος ο παραληπτης να παρει ένα κουτι , να πληρωσει και μεσα να εχει ..πετρες.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...