spwar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 ΠΩς μπορεί κάποιος να κάνει μια ασφαλή συναλλαγή αν π.χ ο αγοραστής είναι σε διαφορετική πόλη από τον πωλητή? πως κατοχυρώνετε ο πωλητής ότι θα πάρει τα λεφτά του και πως ο αγοραστής ότι θα πάρει το προϊών στα χέρια του? ποιες είναι οι ασφαλέστερες μέθοδοι συναλλαγών και πως πραγματοποιουνται?
bromiaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, spwar είπε ΠΩς μπορεί κάποιος να κάνει μια ασφαλή συναλλαγή αν π.χ ο αγοραστής είναι σε διαφορετική πόλη από τον πωλητή? πως κατοχυρώνετε ο πωλητής ότι θα πάρει τα λεφτά του και πως ο αγοραστής ότι θα πάρει το προϊών στα χέρια του? ποιες είναι οι ασφαλέστερες μέθοδοι συναλλαγών και πως πραγματοποιουνται? Αν μιλάς για συναλλαγές ανάμεσα σε ιδιώτες, τότε δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση...
spwar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 ναι για ιδιωτες, με καταθεση?αν' δεις το ποσο οτι κατατεθηκε μεσω εφαρμογης'''''?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, spwar είπε ναι για ιδιωτες, με καταθεση?αν' δεις το ποσο οτι κατατεθηκε μεσω εφαρμογης'''''? Δηλαδή ό ένας θα καταθέσει λεφτά και ο αλλος θα στείλει το προιον;
spwar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 ναι βρε παιδια εχω μια κονσολα αγγελια και θελει καποιος να την παρει απο αλλη πολη, και δεν ξερω καποιο τροπο να εξασφαλισω την συναλλαγη, γιαυτο ρωταω. αν ηταν στην πολη μου θα την καναμε την δουλεια απο κοντα. ΚΑΠΟΙΟΙ λενε μεσω τραπεζας (καταθεση) αλλοι αντικαταβολη, δεν ξερω.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Αν σου βάλει αποδεδειγμένα τα λεφτά στην τράπεζα έχεις το πάνω χέρι . 1
spwar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αν σου βάλει αποδεδειγμένα τα λεφτά στην τράπεζα έχεις το πάνω χέρι . αυτο που ειπα και πιο πανω ισχυει? δλδ να δω αν εβαλε τα χρηματα μεσω τις εφαρμογής μου στην τραπεζα και αν φαίνονται τοτε στέλνω κ το προϊών
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Nαι ,να δεις εσύ ότι τα έβαλε.όχι να βασιστείς σε καταθετήριο δικό του. Αλλά θα το δεχτεί; 1
spwar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 αν δεν το δεχτει δεν στελνω τιποτα. πρωτα θα δω τον λογαριασμο, φανηκαν τα χρηματα?? αν ναι τοτε ενταξει. αλλα θα μου πεις κ αυτος πως ξερει οτι θα του το στειλω? βεβαια εχει αποδειξη οτι μου εβαλε χρηματα...τελος παντων δεν ειμαι τετοιος ελπιζω να πανε καλα τα πραματα..Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με αντικαταβολή ισως ? Βεβαια υπαρχει φοβος ο παραληπτης να παρει ένα κουτι , να πληρωσει και μεσα να εχει ..πετρες. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα