Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Galaxy S20 Ultra είναι 5G ready, 8K εγγραφή βίντεο και έχει κάμερα 108MP με zoom 100X

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, snoopycrete είπε

Έφυγε η Huawei απο το παιχνίδι και τώρα θα πληρώνουμε το Samsung πιο ακριβά απο τα iPhone

Μέγας είσαι Κύριε!...

Ναι γιατί οι τιμές της huawei πήγαιναν πίσω.. τώρα θα δούμε και τα xiaomi στα 800 και θα αποτρελαθουμε τελείως. Το επόμενο iphone στα 2500 και πάει λέγοντας... Βέβαια υπάρχει μια διαφορά. Παλιά οι ναυαρχίδες είχαν μεν 700-800 αλλά στις χαμηλές κατηγορίες υπήρχε σαπιλα και έπρεπε αναγκαστικά να τα σκάσεις. Πλέον μπορεί να έχουν πάει οι τιμές στο θεό αλλά για κάποιους αυτό δεν αποτελεί προφανώς πρόβλημα όταν κάποιος θέλει iphone, samsung note κλπ. Αλλά μπορείς να έχεις πλέον αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο με 150-200 ευρώ που παλιά δεν υπήρχε... Οπότε ας διαλέξουμε ο καθένας ανάλογα με τα γούστα και την τσέπη του. Επιλογές υπάρχουν για όλους.

• Like 27
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έγινε ήδη preorder. Όσο για τους υπόλοιπους μας έχετε πρήξει με τον exynos. Φτάνει σε κάθε θέμα. Που αν σας δώσουν 2 S20 και δεν σας πούνε πιο είναι πιο δεν θα καταλάβετε τίποτα. Πρηχτες 

1 λεπτό πριν, jimlost είπε

1400 θα έχει το ultra με το 5G μόντεμ η θα βγει και έκδοση χωρίς 5G???

Δεν υπάρχει νομίζω 4g έκδοση του Ultra είναι μόνο 5g

2 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Έγινε ήδη preorder. Όσο για τους υπόλοιπους μας έχετε πρήξει με τον exynos. Φτάνει σε κάθε θέμα. Που αν σας δώσουν 2 S20 και δεν σας πούνε πιο είναι πιο δεν θα καταλάβετε τίποτα. Πρηχτες 

Και εγώ αυτό έχω καταλάβει,αλλά στο άρθρο γράφει"(Snapdragon 865 η Exynos 990 με 5G modem στην περίπτωση των "5G" εκδόσεων της συσκευής).

Παντός συμφωνώ πολύ δυνατή συσκευή,αλλά και τα 1400 είναι σημαντικό ποσό...

Και δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 1000ρικο ούτε σε 6 μήνες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλο ένα κινητό που θα περιμένουμε να το αφήσει ο προηγούμενος στο Public να το πιάσουμε και μεις και να το αφήσουμε στον επόμενο.

Επεξ/σία από eemix

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Όσο για τους υπόλοιπους μας έχετε πρήξει με τον exynos. Φτάνει σε κάθε θέμα. Που αν σας δώσουν 2 S20 και δεν σας πούνε πιο είναι πιο δεν θα καταλάβετε τίποτα. Πρηχτες 

You are still missing the point 😢

Επεξ/σία από Fulgore

• Moderators
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Αισίως φθάσαμε στις επτά ιντσες.

Ο,τι πρέπει για φορητότητα, διχως να χανεις σε ποσοτητα πληροφοριας στην οθονη κατα τη γνωμη μου. 

• Like 1

25 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Φιλε μου καλά έκανες και έβαλες την παραγγελία σου. Συλλεκτικό θα είναι με τον Exynos και θα ξεχωρίζει για ένα λόγο παραπάνω εφόσον ΜΟΝΟ  στην Ευρώπη θα βάλουν το σαπάκι! 

• Like 6
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ο,τι πρέπει για φορητότητα, διχως να χανεις σε ποσοτητα πληροφοριας στην οθονη κατα τη γνωμη μου. 

Αν λεγοταν Note θα συμφωνουσα.

• Like 2

Ακόμα ασχολούνται με τρύπες μέσα στην οθόνη. Ο exynos μια χαρά είναι αλλά τρύπες notch σταγόνες μέσα στην οθόνη δεν παλεύονται. Μετά μας πείραζαν τα σεμεδακκα των γιαγιαδων κάποτε στις crt. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...