vagtech Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, snoopycrete είπε Έφυγε η Huawei απο το παιχνίδι και τώρα θα πληρώνουμε το Samsung πιο ακριβά απο τα iPhone Μέγας είσαι Κύριε!... Ναι γιατί οι τιμές της huawei πήγαιναν πίσω.. τώρα θα δούμε και τα xiaomi στα 800 και θα αποτρελαθουμε τελείως. Το επόμενο iphone στα 2500 και πάει λέγοντας... Βέβαια υπάρχει μια διαφορά. Παλιά οι ναυαρχίδες είχαν μεν 700-800 αλλά στις χαμηλές κατηγορίες υπήρχε σαπιλα και έπρεπε αναγκαστικά να τα σκάσεις. Πλέον μπορεί να έχουν πάει οι τιμές στο θεό αλλά για κάποιους αυτό δεν αποτελεί προφανώς πρόβλημα όταν κάποιος θέλει iphone, samsung note κλπ. Αλλά μπορείς να έχεις πλέον αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο με 150-200 ευρώ που παλιά δεν υπήρχε... Οπότε ας διαλέξουμε ο καθένας ανάλογα με τα γούστα και την τσέπη του. Επιλογές υπάρχουν για όλους. 27 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimlost Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1400 θα έχει το ultra με το 5G μόντεμ η θα βγει και έκδοση χωρίς 5G??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Έγινε ήδη preorder. Όσο για τους υπόλοιπους μας έχετε πρήξει με τον exynos. Φτάνει σε κάθε θέμα. Που αν σας δώσουν 2 S20 και δεν σας πούνε πιο είναι πιο δεν θα καταλάβετε τίποτα. Πρηχτες 1 λεπτό πριν, jimlost είπε 1400 θα έχει το ultra με το 5G μόντεμ η θα βγει και έκδοση χωρίς 5G??? Δεν υπάρχει νομίζω 4g έκδοση του Ultra είναι μόνο 5g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nspider Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Είναι τούμπανο όμως το άτιμο! Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1399 μαζι με galaxy buds+ μολις ειδα διαφημηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimlost Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Έγινε ήδη preorder. Όσο για τους υπόλοιπους μας έχετε πρήξει με τον exynos. Φτάνει σε κάθε θέμα. Που αν σας δώσουν 2 S20 και δεν σας πούνε πιο είναι πιο δεν θα καταλάβετε τίποτα. Πρηχτες Δεν υπάρχει νομίζω 4g έκδοση του Ultra είναι μόνο 5g Και εγώ αυτό έχω καταλάβει,αλλά στο άρθρο γράφει"(Snapdragon 865 η Exynos 990 με 5G modem στην περίπτωση των "5G" εκδόσεων της συσκευής). Παντός συμφωνώ πολύ δυνατή συσκευή,αλλά και τα 1400 είναι σημαντικό ποσό... Και δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 1000ρικο ούτε σε 6 μήνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eemix Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αλλο ένα κινητό που θα περιμένουμε να το αφήσει ο προηγούμενος στο Public να το πιάσουμε και μεις και να το αφήσουμε στον επόμενο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από eemix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Συμφέρει για αγορά πάντως. (BF 2023, 3 κατοστάρικα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Αισίως φθάσαμε στις επτά ιντσες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οκ για κάνα τρακοσάρι όταν πάει στο skroutz,καλά είναι 🧐 Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από ELMastas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Όσο για τους υπόλοιπους μας έχετε πρήξει με τον exynos. Φτάνει σε κάθε θέμα. Που αν σας δώσουν 2 S20 και δεν σας πούνε πιο είναι πιο δεν θα καταλάβετε τίποτα. Πρηχτες You are still missing the point 😢 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αισίως φθάσαμε στις επτά ιντσες. Ο,τι πρέπει για φορητότητα, διχως να χανεις σε ποσοτητα πληροφοριας στην οθονη κατα τη γνωμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Looter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Έγινε ήδη preorder. Όσο για τους υπόλοιπους μας έχετε πρήξει με τον exynos. Φτάνει σε κάθε θέμα. Που αν σας δώσουν 2 S20 και δεν σας πούνε πιο είναι πιο δεν θα καταλάβετε τίποτα. Πρηχτες Δεν υπάρχει νομίζω 4g έκδοση του Ultra είναι μόνο 5g Φιλε μου καλά έκανες και έβαλες την παραγγελία σου. Συλλεκτικό θα είναι με τον Exynos και θα ξεχωρίζει για ένα λόγο παραπάνω εφόσον ΜΟΝΟ στην Ευρώπη θα βάλουν το σαπάκι! 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, stormrain είπε Ο,τι πρέπει για φορητότητα, διχως να χανεις σε ποσοτητα πληροφοριας στην οθονη κατα τη γνωμη μου. Αν λεγοταν Note θα συμφωνουσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Ακόμα ασχολούνται με τρύπες μέσα στην οθόνη. Ο exynos μια χαρά είναι αλλά τρύπες notch σταγόνες μέσα στην οθόνη δεν παλεύονται. Μετά μας πείραζαν τα σεμεδακκα των γιαγιαδων κάποτε στις crt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα