Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εγω ηρθα εδω για να κανω χαζι με οσους ες το κανουν προπαραγγελεια δεν λεω δικαιωμα σας αλλα καθε χρονο τα ιδια μας λενε και εγω προσωπικα κουραστικα να δινω λεφτα για τα ταχα κορυφαια τους κινητα τηλεφωνα. Απο το S8 που βγηκε τοτε το εκανα προπαραγγελεια μετα πηγα στο Note 8 με προπαραγγελεια παλι μετα στο S9 με προπαραγγελεια παλι μετα στο Note 9 με προπαραγγελεια παλι μετα στο S10 με προπαραγγελεια παλι μετα στο Note 10 Plus με προπαραγγελεια παλι. Εε φτανει πλεον δεν ειμαστε κοροιδα της Samsung και των εταιριων τους να τα αγοραζουμε οποτε βγαζουν νεα κινητα. Θα μεινω με αυτα του 2019 ειναι τρια συνολικα πολλα λεφτα εχουμε και λεμε: 1) S10 2) P30 3) iPhone 11.

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα εγω ηρθα εδω για να κανω χαζι με οσους ες το κανουν προπαραγγελεια δεν λεω δικαιωμα σας αλλα καθε χρονο τα ιδια μας λενε και εγω προσωπικα κουραστικα να δινω λεφτα για τα ταχα κορυφαια τους κινητα τηλεφωνα. Απο το S8 που βγηκε τοτε το εκανα προπαραγγελεια μετα πηγα στο Note 8 με προπαραγγελεια παλι μετα στο S9 με προπαραγγελεια παλι μετα στο Note 9 με προπαραγγελεια παλι μετα στο S10 με προπαραγγελεια παλι μετα στο Note 10 Plus με προπαραγγελεια παλι. Εε φτανει πλεον δεν ειμαστε κοροιδα της Samsung και των εταιριων τους να τα αγοραζουμε οποτε βγαζουν νεα κινητα. Θα μεινω με αυτα του 2019 ειναι τρια συνολικα πολλα λεφτα εχουμε και λεμε: 1) S10 2) P30 3) iPhone 11.

Ε κι εσύ! Δεν είναι ανάγκη να κάνεις προπαραγγελία κάθε καινούριο κινητό της Samsung! 

Περίμενε στα 2 χρόνια τουλάχιστον όχι στους 6 μήνες! 

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους έχουν τα χρήματα (ή θέλουν να τα διαθέσουν) κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να πάρουμε ναυαρχίδες τις οποίες δεν αξιοποιούμε (σα Ferrari με 60 χλμ την ώρα στην Πατησίων). Το πρόβλημα είναι ότι και μεγιστάνας να ήσουν θα σου κακοφαινόταν να σε αντιμετωπίζουν σα πελάτη β' κατηγορίας. Ο Exynos δεν είναι σαπάκι αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση και Snapdragon. Πληρώνεις τα ίδια και περισσότερα και παίρνεις λιγότερα. 

• Like 9
Δημοσ.

το πιο τραγικο ειναι οτι τελικα και exynos και 4g εκδοση  στην ευρωπη με ιδια τιμη ευρω/ δολλαριου,, ασε και το ακομη πιο τραγικο μονο με 128 giga προπαραγγελια που με 8κ video θα γεμιζει για πλακα... για αλλη μια φορα το εκανε το θαυμα της η sammy!!!

• Like 3
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dimitriskd είπε

S20!! αγορά σε λίγους μήνες να πέσει η τιμή λίγο ...

Σε περίπου 50 μήνες θα το βρεις εδώ στις αγγελίες στα € 150. Γιατί να βιαστείς?

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mariosCS είπε

Ε κι εσύ! Δεν είναι ανάγκη να κάνεις προπαραγγελία κάθε καινούριο κινητό της Samsung! 

Περίμενε στα 2 χρόνια τουλάχιστον όχι στους 6 μήνες! 

Ηθελα να μουν παντα πρωτος μπροστα απ ολους στον χωρο των κινητων συνονοματε :)
Ετσι δεν ειμαστε αλλωστε ολοι οι ελληνες ; Φαγητο να φαμε δεν εχουμε ομως λεφτα για να τα δινουμε στα κινητα και να μενουμε χωρις λεφτα για ενα μηνα και οι λογαριασμοι μας να μενουν απληρωτοι εχουμε.
Δεν εχω σκοπο να το ξανα κανω αυτο για κανενα αλλο κινητο πλεον ολα τα ιδια ειναι πλεον για μενα τις ιδιες φωτογραφιες βγαζουν. Αν με βαλεις να διαλεξω το ΤΟΡ αυτο ειναι το Ρ30.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Χωρίς να προσπαθώ καθολου να γίνω εριστικός, αμα έκανες ηδη τόσες προπαραγγελειες, κοροιδο εισουνα! :)

Ολες οι προπαραγγελιες πεταμενα λεφτα ειναι παντα. Οι μεγάλες αλλαγές στα κινητά εχουν περάσει. Ηδη ολοι εχουμε κινηταρες και δε θα αλλάξει η ζωή μας αν πάρουμε ενα καλυτερο, οταν το νυν ειναι ηδη πολυ καλο.

Οποτε μπορούμε άνετα να κάνουμε υπομονή και να το πάρουμε στα μισά λεφτα αν το θέλουμε . Κατι χάντρες γυαλιστερές που δίνουνε και καλα ως ευκαιρια αν προπαραγγειλεις κινητα των 1000+++ ευρω ειναι καθαρά για ιθαγενείς. Οκ θα μου επιτεθούν τωρα οσοι δουλευουν στο promotion.. Καλοδεχουμενοι αλλα δεν πιθετε κανέναν πλεον.

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, oldnew είπε

Χωρίς να προσπαθώ καθολου να γίνω εριστικός, αμα έκανες ηδη τόσες προπαραγγελειες, κοροιδο εισουνα! :)

Ολες οι προπαραγγελιες πεταμενα λεφτα ειναι παντα. Οι μεγάλες αλλαγές στα κινητά εχουν περάσει. Ηδη ολοι εχουμε κινηταρες και δε θα αλλάξει η ζωή μας αν πάρουμε ενα καλυτερο, οταν το νυν ειναι ηδη πολυ καλο.

Οποτε μπορούμε άνετα να κάνουμε υπομονή και να το πάρουμε στα μισά λεφτα αν το θέλουμε . Κατι χάντρες γυαλιστερές που δίνουνε και καλα ως ευκαιρια αν προπαραγγειλεις κινητα των 1000+++ ευρω ειναι καθαρά για ιθαγενείς. Οκ θα μου επιτεθούν τωρα οσοι δουλευουν στο promotion.. Καλοδεχουμενοι αλλα δεν πιθετε κανέναν πλεον.

Δεν υπάρχει αυτό που λες. 

Γιατι; Εκφράζεις μια καθαρά προσωπική σου άποψη ως αντικειμενικά σωστή... λες κορόιδα όσους προπαραγγελνουν και αναφέρεσαι σε πεταμένα λεφτά. 

Το τι θεωρεί ο καθένας άξιο αγοράς είναι εντελώς υποκειμενικό. Για σένα είναι βλακεία να δώσεις 1000€για κινητό , γι άλλον είναι βλακεία να δώσει 600 κι άλλος δε δίνει ούτε 300. 

Επίσης άλλοι τρώνε λεφτά σε ταξίδια, άλλοι σε ρούχα, άλλοι σε super desktop setups κλπ κλπ. 

Το μοναδικό που μπορούμε ίσως να χαρακτηρίσουμε ως "βλακεια" , ίσως ξαναλέω, είναι το να χρεωθεί κάποιος για μια πολυτέλεια χωρίς να μπορεί να το υποστηρίξει. Πχ να βάλεις 100 δόσεις ένα κινητό ξέρω γω κ μετά να τρως Ρεβίθια και να σαι μ αναμμένα κεριά 

Όποιος ρίξει προπαραγγελια απολαμβάνει το κινητό που γουστάρει day one κι όποιος τα βρίσκει πολλά τα χρήματα, δεν ασχολείται. Απλό είναι. 

• Like 6
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Γιατι; Εκφράζεις μια καθαρά προσωπική σου άποψη ως αντικειμενικά σωστή... λες κορόιδα όσους προπαραγγελνουν και αναφέρεσαι σε πεταμένα λεφτά. 

Το τι θεωρεί ο καθένας άξιο αγοράς είναι εντελώς υποκειμενικό. Για σένα είναι βλακεία να δώσεις 1000€για κινητό , γι άλλον είναι βλακεία να δώσει 600 κι άλλος δε δίνει ούτε 300. 

Επίσης άλλοι τρώνε λεφτά σε ταξίδια, άλλοι σε ρούχα, άλλοι σε super desktop setups κλπ κλπ. 

Το μοναδικό που μπορούμε ίσως να χαρακτηρίσουμε ως "βλακεια" , ίσως ξαναλέω, είναι το να χρεωθεί κάποιος για μια πολυτέλεια χωρίς να μπορεί να το υποστηρίξει. Πχ να βάλεις 100 δόσεις ένα κινητό ξέρω γω κ μετά να τρως Ρεβίθια και να σαι μ αναμμένα κεριά 

Όποιος ρίξει προπαραγγελια απολαμβάνει το κινητό που γουστάρει day one κι όποιος τα βρίσκει πολλά τα χρήματα, δεν ασχολείται. Απλό είναι. 

Δικαίωμα του καθενός να τα καψει κιόλας. Δικο του κουμάντο τι θα κανει τα λεφτα του. Εγω την πραξη σχολιάζω και αν τα καψει θα κανει βλακεια. Οι εταιρίες μας δουλεύουνε με τις προπαραγγελιες. Αν θες δωστο με προπαραγγελια φθηνοτερο προσφορά. Το να δίνεις κατι κωλοακουστικα καθε φορα, που αμέσως βλεπουμε μισοτιμης στις αγγελίες μετα, γιατι κανεις δεν τα θελει ειναι κοροϊδία. 

Πας και πληρωνεις δηλαδη 1400 για κινητο με προπαραγγελια και το κίνητρο σου ειναι τα ακουστικα? 

Το οποίο κινητο μικρη διαφορά εχει απο αυτο που ηδη εχεις. Δε θα καταλάβεις καμια διαφορα στην πράξη με τον 855 snapdragon σε συγκριση με τον ψωφιο ειδικά exynos που δινει εδω.

Ολα promotion ειναι και παραπληφοφορηση. 100χ ζουμ σου λεει, και δεν αναφέρει πουθενά οτι 5χ ειναι το οπτικο. Ψηφιακο κανουν ολα.

Οποιος νομίζει οτι θα αλλάξει η ζωή του να το παρει day 1 , σε σχέση με το υπεραριστο που ηδη εχει πιθανοτατα, σκαζοντας καθε χρόνο και περισσότερα να τρέξει να το παρει, δεν τον εμποδίζει κανεις. Η πράξη του παντως βλακεια θα λέγεται οπως και να το δεις .

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, margaritagr είπε

μονο και μόνο η αγορα ειναι προκλητικη οταν λιποθυμούν παιδια σε δημοτικα και  γυμνασια για ενα κουλουρι... ειναι προκλητικο να πετας τετοιες εποχες τοσα λ7 οταν το 60%  των Ελληνων πειναει, αντε καλα κρασα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

εχεις δικιο το διορθωσα. Βεβαια και παλι παραμενει απλησιαστο για τους περισσοτερους.

ότι πληρώνεις παίρνεις

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οπως θα επρεπε να ειναι τα επετειακα μοντελα περυσι το 2019.

Ιδιο design μεν,αναβαθμισμενα specs δε, ορισμενα απο τα οποια(μεγαλυτερη μπαταρια,120hz,νεα καμερα)ειναι καλοδεχουμενα.

Η μεγαλη αυξηση τιμης ομως ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη,ειδικα στο S20 Ultra. Μιλαμε για συσκευη η οποια στην Ελλαδα θα ξεκιναει απο τα 1600 1400περιπου ευρω.

Τρελαθηκε τελειως η Samsung στις τιμες,για ναυαρχιδα με 2χρονια software υποστηριξη ολη και ολη.

κορυφαία specs , κορυφαία κάμερα

Επεξ/σία από Grimson
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paris2017 είπε

μονο και μόνο η αγορα ειναι προκλητικη οταν λιποθυμούν παιδια σε δημοτικα και  γυμνασια για ενα κουλουρι... ειναι προκλητικο να πετας τετοιες εποχες τοσα λ7 οταν το 60%  των Ελληνων πειναει, αντε καλα κρασα

Τι κάνεις σε τεχνολογικό φόρουμ τότε, πήγαινε στης unicef, λάθος πόρτα. 

• Like 9
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Αν έψαχνα για κινητό αυτήν την περίοδο και αν είχα αποφασίσει να δώσω αυτά τα χρήματα, η μόνη μου επιλογή θα ήταν το S20 λόγω μεγέθους, τα άλλα δύο μοντέλα παραείναι μεγάλα για τα γούστα μου. Η Samsung όμως αποφάσισε να δώσει την κορυφαία κάμερα μόνο στο ultra. Επειδή λοιπόν το συμμαζεμένο μέγεθος είναι σημαντικό για εμένα και επειδή δεν σκοπεύω να δώσω €939 και να μην έχω την "καλή" κάμερα, δεν θα πάρω κανένα από τα δύο ούτε τώρα, ούτε αργότερα. Λάθος τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...