Ronnie1985 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Εκανα δυο συνεχομενες φορες φρεσκια εγκατασταση των windows 10 (με αυθεντικο ISO απο το site της microsoft) κ μολις εφτασα στη διαδικασια να πατησω για να βρει ενημερωσεις κ να κανει updates, βρηκε καποια πραγματα, (windows defender, συγκεντρωτικη ενημερωση για 1909 κλπ κλπ) ζητησε επανεκινηση για να ολοκληρωθουν την οποια κ εκανα φυσικα, κ οταν ολα ολοκληρωθηκαν κ μπηκα ξανα στα windows, μου πεταξε μηνυμα οτι η συγκεντρωτικη ενημερωση για 1909 απετυχε οατηστε εδω για περισσοτερες πληροφοριες. Πατησα κ με πηγε στο ιστορικο ενημερωσεων, κ με αποτυχια μου ειχε αυτο που σας ανεφερα και αλλο ενα που ελεγε net framework 3.8, 4.5 καποια τετοια εκδοση δε θυμαμαι καλα. Δοκιμασα να ξαναπατησω να τσεκαρει για νεες ενημερωσεις αν υπαρχουν, εφοσον σε αυτες τις δυο απετυχε οπως γραφει, αλλα εβγαλε μηνυμα δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις. Δυο φορες περασα τα windows κ τις δυο φορες ακριβως το ιδιο σκηνικο. Τι παιζει τωρα με αυτο; Εχετε δει κατι παρομοιο; Μπορω να κανω κατι χειροκινητα να ενημερωθουν αυτα που λενε αποτυχια; Η ειναι βλακειες των windows κ να μην ασχοληθω; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από Ronnie1985
dpolal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Γεια σας. Εκανα δυο συνεχομενες φορες φρεσκια εγκατασταση των windows 10 (με αυθεντικο ISO απο το site της microsoft) κ μολις εφτασα στη διαδικασια να πατησω για να βρει ενημερωσεις κ να κανει updates, βρηκε καποια πραγματα, (windows defender, συγκεντρωτικη ενημερωση για 1909 κλπ κλπ) ζητησε επανεκινηση για να ολοκληρωθουν την οποια κ εκανα φυσικα, κ οταν ολα ολοκληρωθηκαν κ μπηκα ξανα στα windows, μου πεταξε μηνυμα οτι η συγκεντρωτικη ενημερωση για 1909 απετυχε οατηστε εδω για περισσοτερες πληροφοριες. Πατησα κ με πηγε στο ιστορικο ενημερωσεων, κ με αποτυχια μου ειχε αυτο που σας ανεφερα και αλλο ενα που ελεγε net framework 3.8, 4.5 καποια τετοια εκδοση δε θυμαμαι καλα. Δοκιμασα να ξαναπατησω να τσεκαρει για νεες ενημερωσεις αν υπαρχουν, εφοσον σε αυτες τις δυο απετυχε οπως γραφει, αλλα εβγαλε μηνυμα δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις. Δυο φορες περασα τα windows κ τις δυο φορες ακριβως το ιδιο σκηνικο. Τι παιζει τωρα με αυτο; Εχετε δει κατι παρομοιο; Μπορω να κανω κατι χειροκινητα να ενημερωθουν αυτα που λενε αποτυχια; Η ειναι βλακειες των windows κ να μην ασχοληθω; Το έχω δεί τώρα τελευταία. Μετά από καθαρή εγκατάσταση κάποιες ενημερώσεις που αφοτούν την 1909 αναφέρει ότι απέτυχαν να μπούν αλλά μόλις κάνεις επανεκκίνηση περνάνε κατευθείαν. Έλεγξε στις πληροφορίες συστήματος αν η έκδοση των win είναι η 1909 και μάλλον είσαι κομπλέ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από dpolal
Ronnie1985 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, dpolal είπε Το έχω δεί τώρα τελευταία. Μετά από καθαρή εγκατάσταση κάποιες ενημερώσεις που αφοτούν την 1909 αναφέρει ότι απέτυχαν να μπούν αλλά μόλις κάνεις επανεκκίνηση περνάνε κατευθείαν. Έλεγξε στις πληροφορίες συστήματος αν η έκδοση των win είναι η 1909 και μάλλον είσαι κομπλέ. Το iso που εχω ειναι windows 10 1909 οποτε σιγουρα ειναι η εκδοση αυτη που εχω. Αυτα που ειναι απλα συγκεντρωτικες ενημερωσεις για windows 1909 οπως αναφερουν. Κατι αλλο παιζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα