talibanakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, skiabox είπε Ε λοιπόν πήγε σε 10 λογιστές και πήρε 10 διαφορετικές γνώμες. Δε μου κανει εντυπωση,αναθεμα και αν ξερουν και οι ιδιοι τι τους γινεται. Εδω εγω εχασα 2 μηνες απο το επιδομα ενοικιου,επειδη οταν εφτασε ο ελεγχος του 6μηνου υπολειποντουσαν 3 μηνες στο συμβολαιο μου,με αποτελεσμα να μην ανανεωθει,και ο λογιστης της σπιτονοικοκυρας επεμενε οτι δεν εφταιγε αυτο.
Nero55 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, biliskov είπε Αυτο θα κανω φιλε. Ευχαριστω για την βοήθεια. Καλο σου βραδυ!! Αρχικα ειναι υποχρεωμενος να φτιαξει με δικα του εξοδα οτι χαλαει υπο φυσιολογες συνθηκες/φθορα χρονου.Αν δεν το κανει εχεις πεσει σε περιεργο ανθρωπο και καλυτερα να ψαξεις αλλο σπιτι. Δε νομιζω οτι εισαι σε θεση να το πας δικαστικα και ουτε βρισκω το λογο, πολυ φασαρια για το τιποτα. Δευτερον αυξηση δεν μπορει να σου κανει γιατι εισαι εντος συμβολαιου, αλλα απο οσο ξερω και εκτος να ησουν παλι δεν μπορει. Γνωμη μου ειναι να βρεις αλλο σπιτι, με 300 στη σταυρουπολη που ειναι εκτος κεντρου βρισκεις ανετοτατα, μπες σπιτογατο και βγες στο δρομο και ψαξε για ενοικιαστηρια 3-4 ωρες να δεις πως θα βρεις. Με 300 ειδα σπιτι στο κεντρο θεσσαλονικης(αγ.δημητριου) πριν 1 βδομαδα: ±70 τετραγωνικα, 5ος με ασανσερ, 2 δωματια,ξεχωριστο σαλονι,αλλο ενα χωρο μεγαλυτερο απο το σαλονι σαν χολ ,με θερμοπομπους και air condition, κουφωματα pvc,πλακακι ,φωτεινο, πορτα ασφαλειας. Οποτε αφου βρισκω εγω κομπλε σπιτι με 300 στο κεντρο, σιγουρα μπορεις να βρεις στη σταυρουπολη ακομη καλυτερο Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Nero55
29gk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Nero55 είπε ......... Δευτερον αυξηση δεν μπορει να σου κανει γιατι εισαι εντος συμβολαιου, αλλα απο οσο ξερω και εκτος να ησουν παλι δεν μπορει. ......... Δεν τα ξερεις καλα ομως. Εκτος συμβολαιου σημαινει το .....τιποτα και εντος συμβολαιου και παλι, σημαινει νεο συμβολαιο και προφανως με δυνατοτητα αλλων ορων. 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Πάλι άρχισαν τα διαδοχικά thread με τα ενοίκια και τις μισθώσεις; Περίεργα πράγματα..... Στο χθεσινό έγραφα κάτι και μέχρι να πατήσω να σταλεί το κείμενο είχε κλείσει το thread.... Ασε και ειναι πολλα μαζεμενα τα περιεργα. Πχ οταν ο αλλος μετραει και το 20ρικο, ειναι φραγκοφονιας. Οταν ομως το κανω εγω δεν ειμαι. Οταν ο αλλος ζητα υψηλο ενοικιο, εκμεταλλευεται. Οταν εγω ομως νοικιαζω με χαμηλο εως και χαμηλοτατο εναντι της πλειοψηφιας της αγορας, ενοικιο δεν εκμεταλλευομαι. Οταν πληρωνω καποιον, ενοχλουμαι απο το αστραποβολημα των ματιων του. Τα δικα μου τα ματια βεβαια ειναι παντοτε αδυνατο να τα δω πως κανουν οταν πιανω χρημα, αλλα οπωσδηποτε αποκλειω γυαλισματα και τα τοιαυτα ως ανωτερου επιπεδου. Σε αλλες χωρες, υπαρχουν ειδικα γραφεια τα οποια και φροντιζουν τους ενοικιαστες και τα δικαια τους σκυβοντας συνεχως και διαρκως πανω απο τον ωμο του καθενα απο αυτους. Στην Ελλαδα ομως δεν εχουμε κατι αντιστοιχο πχ δικαστηρια και συλλογους, αμ πως; Στην Ελλαδα γενικα επικρατει εκμεταλλευση στα νοικια αλλα ειδησουλες του τυπου σαν και την παρακατω η οποια και ειναι του Δεκεμβριου του 2019, φρεσκια δηλαδη, ξεφευγουν των γνωσεων μας περι του τι συμβαινει πια και σε αλλες χωρες. Όταν 1.749 άτομα θέλουν να ενοικιάσουν το ίδιο διαμέρισμα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από 29gk 2 2 1
Nero55 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, 29gk είπε Δεν τα ξερεις καλα ομως. Εκτος συμβολαιου σημαινει το .....τιποτα και εντος συμβολαιου και παλι, σημαινει νεο συμβολαιο και προφανως με δυνατοτητα αλλων ορων. Εκτος συμβολαιου(1 χρονου στην περιπτωση του) ισχυει οτι εχει ηδη συμφωνηθει απο τη στιγμη που δεν εχεις παραδωσει κλειδια και συνεχιζεις να καλυπτεις τη μισθωση, εως 3 χρονια(συμπεριλαμβανοντας τον 1ο χρονο που ισχυει το συμβολαιο του παιδιου),οποτε μια χαρα τα λεω φιλε. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Nero55 1
29gk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Nero55 είπε Εκτος συμβολαιου(1 χρονου στην περιπτωση του) ισχυει οτι εχει ηδη συμφωνηθει απο τη στιγμη που δεν εχεις παραδωσει κλειδια και συνεχιζεις να καλυπτεις τη μισθωση, εως 3 χρονια,οποτε μια χαρα τα λεω φιλε. Δεν υπαρχει το "εκτος συμβολαιου" που γραφεις απο τη στιγμη που ο νομος καλυπτει και τα 2 μερη με την τριετια. Εχουν σημασια του πως γραφουμε κατι για να μην δημιουργουνται παρανοησεις, για αυτο και σχολιασα το μηνυμα σου.
Nero55 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, 29gk είπε Δεν υπαρχει το "εκτος συμβολαιου" που γραφεις απο τη στιγμη που ο νομος καλυπτει και τα 2 μερη με την τριετια. Εχουν σημασια του πως γραφουμε κατι για να μην δημιουργουνται παρανοησεις, για αυτο και σχολιασα το μηνυμα σου. Εχει σημασια το*, δε θελουμε παρανοησεις ειπες.. Μη μας σκοτιζεις τον ερωτα βραδιατικα μαν, αν εχεις κατι ουσιαστικο να προσθεσεις για να βοηθησεις τον ts γραψτο, αλλιως ασε τις αερολογιες σου Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Nero55 1
29gk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nero55 είπε Εχει σημασια το*, δε θελουμε παρανοησεις ειπες.. Μη μας σκοτιζεις τον ερωτα βραδιατικα μαν, αν εχεις κατι ουσιαστικο να προσθεσεις για να βοηθησεις τον ts γραψτο, αλλιως ασε τις αερολογιες σου Ψαχνεσαι; Ενοχληθηκες απο καποια ....."αερολογια"; Μην καρφωνεσαι τοσο φανερα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από 29gk
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, 29gk είπε Δεν τα ξερεις καλα ομως. Εκτος συμβολαιου σημαινει το .....τιποτα και εντος συμβολαιου και παλι, σημαινει νεο συμβολαιο και προφανως με δυνατοτητα αλλων ορων. Ασε και ειναι πολλα μαζεμενα τα περιεργα. Πχ οταν ο αλλος μετραει και το 20ρικο, ειναι φραγκοφονιας. Οταν ομως το κανω εγω δεν ειμαι. Οταν ο αλλος ζητα υψηλο ενοικιο, εκμεταλλευεται. Οταν εγω ομως νοικιαζω με χαμηλο εως και χαμηλοτατο εναντι της πλειοψηφιας της αγορας, ενοικιο δεν εκμεταλλευομαι. Οταν πληρωνω καποιον, ενοχλουμαι απο το αστραποβολημα των ματιων του. Τα δικα μου τα ματια βεβαια ειναι παντοτε αδυνατο να τα δω πως κανουν οταν πιανω χρημα, αλλα οπωσδηποτε αποκλειω γυαλισματα και τα τοιαυτα ως ανωτερου επιπεδου. Σε αλλες χωρες, υπαρχουν ειδικα γραφεια τα οποια και φροντιζουν τους ενοικιαστες και τα δικαια τους σκυβοντας συνεχως και διαρκως πανω απο τον ωμο του καθενα απο αυτους. Στην Ελλαδα ομως δεν εχουμε κατι αντιστοιχο πχ δικαστηρια και συλλογους, αμ πως; Στην Ελλαδα γενικα επικρατει εκμεταλλευση στα νοικια αλλα ειδησουλες του τυπου σαν και την παρακατω η οποια και ειναι του Δεκεμβριου του 2019, φρεσκια δηλαδη, ξεφευγουν των γνωσεων μας περι του τι συμβαινει πια και σε αλλες χωρες. Όταν 1.749 άτομα θέλουν να ενοικιάσουν το ίδιο διαμέρισμα Ανοίγουν συνεχώς topic με ενοίκια, ακίνητα, πωλήσεις, κληρονομιες, γείτονες, σκύλους, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κοινόχρηστα.
29gk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Ανοίγουν συνεχώς topic με ενοίκια, ακίνητα, πωλήσεις, κληρονομιες, γείτονες, σκύλους, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κοινόχρηστα. Nαι ετσι ειναι αλλα δεν προκειται για καποιο παραξενο φαινομενο. Υπαρχουν δηλαδη πολλα προβληματα, η αγορα γενικα οπως και η κοινωνια ευρυτερα δεν ειναι σε καλη κατασταση και δυστηχως, δυστηχεστατα μαλλον ειναι πολλοι εκεινοι που δεν γνωριζουν τα δικαιωματα τους και παραλληλα οταν τα μαθαινουν δεν κατανοουν πως κι η "αλλη πλευρα" εχει εξισου τα ιδια δικαιωματα. Οπως και υποχρεωσεις φυσικα. Που σε οτι αφορα αυτες, και υποθετω αυτο ειναι που σου κανει και τη μεγαλυτερη εντυπωση, υπαρχει το φαινομενο του να προσπερνωνται και να μην λαμβανονται υποψιν και αντιθετα να προτασσονται θεωριες περι ηθικοτητας, ανηθικοτητας, δικαιου και αδικου. Κατα το δοκουν παντα. 1 1
dancer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, biliskov είπε Τετραγωνικά γύρω στα 80 περιοχή σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση του σπιτιού ειναι σχετικά καλή σε σχέση με αλλα που παίζουν τωρα. Εχει παλιά κουφώματα παλιά πατζουρια εκ των οπίων το ενα ειναι χαλασμένο και ενα ακομα παει να χαλάσει. Οι μπαλκονόπορτες αρκετά παλιές δυσκολεύονται στο άνοιγμα και στο κλείσιμο και στην ανάκληση γενικά και θέμα με τις πρίζες που ειναι παλιές. Το σπιτι δεν εχει ασανσέρ ειναι στον τελευταίο όροφο 4ος 64 σκαλιά) και επίσης το αέριο του δεν λειτουργεί σωστα. Εκει που κάθεσαι ο λέβητας κλείνει και παγώνει το σπιτι με αποτέλεσμα να χρειατεί να τον ανοίγεις ξανά απο τον ίδιο τον λέβητα και όχι Τον θερμοστάτη! Αυτο ειναι το μεγαλύτερο ελάττωμα ολα τα αλλα μπορώ να τα παραβλέψω αλλα όχι και το αέριο! Όταν το νοίκιασα μου ειπε το αέριο δεν εχει δουλέψει ειναι καινούργιο κτλ. Μετα απο μήνες όταν έκανα την σύνδεση και το δούλεψα αμέσως σπάσανε οι σωλήνες. Εννοείται το έφτιαξε γιατι ενοχλούσε τους απο κάτω που ειναι συγγενής του αλλα καθόλη την διάρκεια που υπήρχε το πρόβλημα μου ελεγε οτι δεν ειναι τιποτα και οτι αν κανω εξαέρωση τα σώματα και ανεβάζω την πίεση στον λέβητα τοτε ολα καλα. Εφόσον εγινε αυτο εμένα τα σώματα μου δεν καίγανε και εγω έκανα αυτο που μου ειπα μη έχοντας την παραμικρή γνώση για το πως δουλεύει το αέριο γιατι εμένα σε επαρχιακή πόλη που δεν εχει αέριο! Μετα μου ειπε δεν θα ερθει πολυ το αέριο μη φοβάσαι και μολις ήρθε ο λογαριασμός για 1μιση μηνα σχεδόν στα 500 εγω φρικαρα. Αμέσως του το ειπα και μου ελεγε δεν φταίω εγω τοσο ερχεται το αέριο ενώ κανένας αλλος δεν είχε πληρώσει τόσα για το 3μηνο! Μετα απο χίλια ζόρια εφόσον χώθηκε η γυναίκα του και ελεγε οτι Μονο απαιτήσεις είμαστε και οτι όλο ζητάμε πράγμα το οποίο δεν ισχύει, έφερε Μάστορες δικούς του οι οποίοι κάνανε έναν καθαρισμό και αλλάξανε ενα εξάρτημα στον λέβητα. Μετα απο μια βδομάδα ο λέβητας τα ίδια αλλα είχε περάσει ο χειμώνας και δεν έδωσα σημασία γιατι έφυγα σεζόν! Όταν γύρισα και το ανοιξα ξανά παλι τα ίδια μου εκανε με αποτέλεσμα να κλείσει ενα βραδυ που κοιμόμασταν και να αρρωστήσω επειδή εκανε πολυ κρυο! Δεν το εχω στο φουλ Ακομα και το αέριο οικονομικά το λειτουργώ στους 18-19 βαθμούς το εχω άντε όταν εχει πολυ κρυο στους 20-22. Απο κει και περα τι να κανω; Η κατάσταση ειναι δύσκολη δεν υπάρχουν σπίτια στην πόλη και αν υπάρχει κατι ειναι πανάκριβο. Κοιτάω να εκμεταλλευτούν! Επίσης τα λεφτά Τα θελει στο χέρι όχι στην τράπεζα. Ξίνισε όταν ήμουν σεζόν επειδή έπρεπε να τα στέλνω στην τράπεζα. Δεν ξερω τι θα γινει τωρα με αυτή τη περίπτωση αλλα σε περίπτωση που το δεχτώ πραγματικά θα τον βάλω να τα φτιάξει ολα. Πριν λιγο μίλησα με γνωστό που ειδικεύεται σε αυτα και θα το ψάξει σε οτι εχει να κανει με την αύξηση που ζητάει. Αλλα αν γινει αυτή η αύξηση πρέπει μετα να τα φτιάξει ολα μεσα στο σπιτι Ειδικα το αέριο. Υδραυλικά ρεύμα θέρμανση κτλ ειναι τα πρώτα που πρέπει να κανει. Και αν δεν το φτιάχνει εχω το δικαίωμα να τα φτιάξω εγω και να αφαιρεθούν απο το ενοίκιο αλλα θα μου εξηγήσει αυριο την διαδικασία πως γίνεται. Το σπιτι ειναι σε απόσταση 500 μέτρων η λιγο παραπάνω απο στάση αστικού (οασθ) που συνδέει με το κέντρο. Μιας και είμαστε γείτονες έχω να σου προτείνω αλλαγή σπιτιού. Ένα σπίτι που ρημάζει και δεν είναι πρόθυμος ο ιδιοκτήτης να το επιδιορθώσει είναι θέμα. Σου μιλάω και ως μισθωτής και ως εκμισθωτης. Σπίτια υπάρχουν στη γύρω περιοχή και βγες από το σπίτι και περπατά να βρεις. Πολλοι δεν τα βάζουν στο ίντερνετ γτ τους πριζουνε. Επίσης το ινσομνια δεν είναι λυση αντιθέτως συμβουλεψου κάποιον εξειδικευμένο δικηγόρο σε τετοια θέματα η διάβασε το νόμο στην πομιδα.
afragorn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, talibanakos είπε Δε μου κανει εντυπωση,αναθεμα και αν ξερουν και οι ιδιοι τι τους γινεται. Εδω εγω εχασα 2 μηνες απο το επιδομα ενοικιου,επειδη οταν εφτασε ο ελεγχος του 6μηνου υπολειποντουσαν 3 μηνες στο συμβολαιο μου,με αποτελεσμα να μην ανανεωθει,και ο λογιστης της σπιτονοικοκυρας επεμενε οτι δεν εφταιγε αυτο. Και φταίει ο λογιστής που εσύ ή ο ιδιοκτήτης δεν έλεγξατε το υπόλοιπο των μηνών στο μισθωτήριο; 1 1
thanosAIAS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μη δίνεις σημασία φίλε μου, έχει προφανώς πολλούς ανέργους δικηγόρους εδώ μέσα και ζορίζονται...😉 Δικαίως σε στεναχώρησαν τα σχόλια κάποιων εδώ μέσα. Βοήθεια ζήτησες, οποιος δε θέλει να βοηθήσει ας προσπεράσει. 2
maniacos93 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, afragorn είπε Και φταίει ο λογιστής που εσύ ή ο ιδιοκτήτης δεν έλεγξατε το υπόλοιπο των μηνών στο μισθωτήριο; Πάντα οι άλλοι φταίνε, εμείς ποτέ. Έτσι πάει πάντα. Λες και είναι δουλειά του λογιστή να ελέγχει για τα επιδόματα. Επίσης, όποιος δεν είναι πρόθυμος να βοηθήσει ας αποχωρήσει ή ας παρακολουθεί το θέμα σιωπηλά. Αρκετά με τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές προς άτομα που δεν γνωρίζετε. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από maniacos93 2
valkon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Έχουν ξεφτιλιστεί τα ενοίκια, δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές. 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Πάντα οι άλλοι φταίνε, εμείς ποτέ. Έτσι πάει πάντα. Λες και είναι δουλειά του λογιστή του ιδιοκτήτη να ελέγχει για τα επιδόματα του ενοικιαστή. fixed 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις