Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρχής εκανε συμβόλαιο για ενα χρόνο. Πέρσι έληξε αυτο και κάναμε καινούργιο για ακομη ενα χρονο. Τωρα πριν λίγες μερες έληξε και αυτο. Αλλα εδω απ’οτι διαβάζω οτι και να γράφει το μισθωτήριο το λιγότερο που μπορεί να κανει ειναι για 3 χρόνια. Τωρα εφόσον αυτος πέρσι μου εκανε για 1 χρόνο και αυτο τωρα έληξε τι μπορώ να κανω; Αυτο ρωτάω. Διάβασε και σε επίσημη σελίδα οτι το λιγότερο ειναι 3 χρόνια. Αυτο με μπερδεύει δεν γράφω οτι ναναι εγω! 

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Φραγκοκίλερ αμφότεροι 😄

Δηλαδή αν πας εσύ Γερμανία θα βγάλεις 80 εκατομμύρια κόσμο φραγκοκίλερ.

Αλλά έτσι γίνεται αν σε δανείζει ο άλλος φθηνό χρήμα για πολλές δεκαετίες.

Γίνεσαι πιο large και από αυτόν που σε δανείζει.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ζούσα Γερμανία και η οικογένεια μου ολη ζει ακομα στην Γερμανία και Μαλιστα νοικιάζουν! Εκει υπάρχουν νόμοι και εκει επίσης όταν χαλάει κατι στο σπιτι ο ιδιοκτήτης ειναι υποχρεωμένος να στο φτιάξει! Πρόσφατα το πατρικό μου στη Γερμανία άλλαξε ιδιοκτήτη και ο ιδιοκτήτης εκανε την νόμιμη αύξηση που του επέτρεπε ο νόμος! Φραγκοκιλερ τον αποκαλώ επειδή όταν χαλάει κατι στο σπιτι δεν το κανει η ερχεται να το κανει μονος του και το κανει χειρότερα! Εφόσον ανέφερες τη Γερμανία να σε ρωτήσω κατι. Αν στη Γερμανία χαλάσει η θέρμανση στο σπιτι υπάρχει περίπτωση να σου πει οτι δεν το φτιάχνει; Εχεις μετα κάθε λόγο να τον σκίσεις και πίστεψε με ξερω πολυ καλα τι παιζει στη Γερμανία! Ας ήταν Γερμανία και εδω και δεν θα κάναμε καν αυτή τη συζήτηση. Αλλα δεν ειναι και ούτε θα γινει! Δεν το λεω με κακια ζω στην Ελλάδα και την αγαπώ αλλιώς και εγω Γερμανία θα ήμουν! Κάποια πραγματα όμως δεν μπορώ να τα καταλαβω! Ο προς φραγκοκιλερ ειναι ακριβώς γιαυτο που σου ειπα. Όχι για το 20ρικο αύξηση! Ασε που το κανει για σπάσιμο αλλα ακομη και να το δεχτώ παλι δεν θα φτιάξει τιποτα. Δεν υπάρχει γραφείο εδω που να προστατεύει τον ενοικιαζόμενο όπως γίνεται στη Γερμανία! Μεγάλο θέμα πιάσαμε περί Γερμανίας και αν θέλεις μπορώ να σου μιλαω ωρες για αυτο. Απλά δεν εχει να κανει τιποτα με Γερμανία το θέμα που άνοιξα! 

Δημοσ.

Για να καταλαβω...Νοικιαζεις ενα διαμερισμα meh, που οταν χαλαει κατι ο meh "φραγκοφονιας" ιδιοκτητης αντι να σου το φτιαξει, το φτιαχνει meh και οι σχεσεις σας ειναι meh και τωρα σου ζητα meh αυξηση. Εσυ βεβαιως βεβαιως δε θελεις να φυγεις γιατι meh...

Ειναι σα να λεμε εχω σχεση με μια κοπελα που δεν ειναι πολυ ωραια και δε μου πολυαρεσει και δεν πολυπερναμε καλα μαζι. Αυτη μου ζηταει να χωρισουμε, αλλα εγω δε θελω?

Η απαντηση ειναι απλη. Αν θες, κανεις μοκο και του δινεις τα 20 παραπανω το μηνα. Αν δε θες, τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια. Αν δε σου κανουν τιποτα απο τα δυο, συμβουλευσου τον δικηγορο σου και καλη τυχη.

Απο τη μια θαβεις το διαμερισμα, τη συντηρηση του και τον ιδιοκτητη, απο την αλλη αν μεινει ως εχει η τιμη μια χαρα σου κανει...Επομενως δεν ειναι αυτος ο "φραγκοφονιας"...Το προβλημα σου ειναι η τιμη και τιποτα αλλο.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Για να καταλαβω...Νοικιαζεις ενα διαμερισμα meh, που οταν χαλαει κατι ο meh "φραγκοφονιας" ιδιοκτητης αντι να σου το φτιαξει, το φτιαχνει meh και οι σχεσεις σας ειναι meh και τωρα σου ζητα meh αυξηση. Εσυ βεβαιως βεβαιως δε θελεις να φυγεις γιατι meh...

Ειναι σα να λεμε εχω σχεση με μια κοπελα που δεν ειναι πολυ ωραια και δε μου πολυαρεσει και δεν πολυπερναμε καλα μαζι. Αυτη μου ζηταει να χωρισουμε, αλλα εγω δε θελω?

Η απαντηση ειναι απλη. Αν θες, κανεις μοκο και του δινεις τα 20 παραπανω το μηνα. Αν δε θες, τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια. Αν δε σου κανουν τιποτα απο τα δυο, συμβουλευσου τον δικηγορο σου και καλη τυχη.

Απο τη μια θαβεις το διαμερισμα, τη συντηρηση του και τον ιδιοκτητη, απο την αλλη αν μεινει ως εχει η τιμη μια χαρα σου κανει...Επομενως δεν ειναι αυτος ο "φραγκοφονιας"...Το προβλημα σου ειναι η τιμη και τιποτα αλλο.

Μαλλον δεν καταλαβαίνεις τι λεω! Άποψη σου. Δεν ζεις στο τωρα η μαλλον εισαι βολεμένος στη ζωή σου και ολα καλα. Το να βρεις σπιτι λεμε ειναι παρά πολυ δύσκολο! Ο άνθρωπος όταν το νοίκιασα ήταν μια χαρά και το παρουσίαζε τέλειο! Αν δεν λειτουργήσεις το αέριο πως θα δεις αν λειτουργεί; Όταν το νοίκιασα δεν χρειάστηκε να το ανοίξω και επίσης για να γινει η σύνδεση για να το δοκιμάσεις πρέπει να κανεις συμβόλαιο! Μαλλον φιλαράκο μου εισαι βολεμένος τα εχεις ολα έτοιμα και δεν ξερεις τι γίνεται! Αν είχα αλλο σπιτι να μπω θα το έπαιρνα και θα έφευγα αλλα επειδή ειναι σχεδόν ακατόρθωτο αυτο τωρα που μιλαμε γιαυτο προβληματίζομαι meh. Με το να ειρωνεύεσαι ούτε βοηθάς ούτε τιποτα. Βάζω στοίχημα εισαι και εσυ σαν και αυτον και γιαυτο αποκαλείς εμένα φραγκοφονια! Φραγκοφονιας δεν ειναι για το 20ρικο αλλα στο οτι ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ που ειναι δικό του και λεει οτι ειναι πρόβλημα μου και δεν μπορεί να κανει κατι. Με χίλια ζόρια έφερε μάστορα που στην ουσία δεν εκανε κατι και απλά έμεινε ετσι! Αν εσυ θεωρείς φυσιολογικό και νορμαλ ο αυτο και θεωρείς εμένα φραγκοκιλερ τοτε δεν ξερω τι αλλο να σου πω. Για την ακρίβεια πολλα θέλω να σου πω αλλα δεν θα κάτσω να πω κατι παραπάνω γιατι πολλοί ειστε της άποψης αυτής. Επειδή εχετε σπίτια και το βλέπετε αλλιώς. Εύχομαι να υπήρχε ενα γραφείο που να υποστήριζε τους ενοικιαστές απο κατι ιδιοκτήτες Σαν αυτον. Εκμεταλλευόμενοι το οτι δεν υπάρχουν σπίτια και στο οτι ο κόσμος απο την αναγκη του να μη βρεθεί στο δρόμο θα πληρώσει! Καληνύχτα φιλαράκο! 

Εκτός αυτού ειπα αν ήταν σωστός και τα έφτιαχνε ολα εδω μεσα να το δωσω το fckn 20ρικο αλλα ετσι όχι δεν το δέχομαι! Δεν κανει τιποτα ζητάει και αύξηση; Αυτο ειναι το θέμα μου και πες με οτι θες. 

3 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Κατσε αλλο ενα χρονο μεσα με το ενοικιο που δινεις χωρις συμβολαιο. Δεν σου κανει τιποτα.

Το ξερω οτι δεν μπορεί αλλα το θέμα ειναι να μη φτασουμε σε τέτοια σημεία να τρέχω κιολας. Απο την αλλη αν χρειατεί θα το κανω! 

Επεξ/σία από biliskov
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Sorry δεν μπορώ να απαντήσω τώρα, γράφω κώδικα 😁

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Ο Ελλην μιλησε.

Δημοσ.

"συντόμευση της τριετίας επιτρέπεται μόνο με νεότερη συμβολαιογραφική πράξη, καταρτιζόμενη τουλάχιστον έξι μήνες μετά την έναρξη της μίσθωσης."

Δέχεσαι το 20ευρω και ψάχνεις ταυτόχρονα για σπίτι . Καλή συνέχεια :)

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρχής είχε γινει για 1 χρόνο το συμβόλαιο του σπιτιού. Πέρσι μετα απο 1 χρόνο το εκανε ανανέωση για αλλο 1. Δηλαδή αυτος επειδή το άλλαξε πέρσι ισχύει εκείνο; Και τωρα μπορεί να κανει οτι θελει με αυτο; Ρωτάω εδω γιατι τέτοια ωρα δεν μπορώ να βρω αλλου απάντηση. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, biliskov είπε

Δηλαδή αυτος επειδή το άλλαξε πέρσι ισχύει εκείνο

Μαζί το αλλάξατε και ναι έχασες την τριετία. Φυσικά ρώτα δικηγόρο ή έστω τον λογιστή σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Μαζί το αλλάξατε και ναι έχασες την τριετία. Φυσικά ρώτα δικηγόρο ή έστω τον λογιστή σου.

Αυτο θα κανω αυριο το πρωι. Απλά ήθελα τωρα να ρωτήσω κάποιον μηπως ξέρει. Αν εγινε αυτο που λες τοτε δεν εχω αλλο τροπο απο το να το δεχτώ. Αυριο όμως το πρωι θα μάθω! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Sorry δεν μπορώ να απαντήσω τώρα, γράφω κώδικα 😁

Με τοποθεσία Πάτρα μόνο χαρούμενος δεν θα είσαι αν μάθεις πόσο πληρώνονται στη Γερμανία για να γράφουν κώδικα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τετραγωνικά γύρω στα 80 περιοχή σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση του σπιτιού ειναι σχετικά καλή σε σχέση με αλλα που παίζουν τωρα. Εχει παλιά κουφώματα παλιά πατζουρια εκ των οπίων το ενα ειναι χαλασμένο και ενα ακομα παει να χαλάσει. Οι μπαλκονόπορτες αρκετά παλιές δυσκολεύονται στο άνοιγμα και στο κλείσιμο και στην ανάκληση γενικά και θέμα με τις πρίζες που ειναι παλιές. Το σπιτι δεν εχει ασανσέρ ειναι στον τελευταίο όροφο 4ος 64 σκαλιά) και επίσης το αέριο του δεν λειτουργεί σωστα. Εκει που κάθεσαι ο λέβητας κλείνει και παγώνει το σπιτι με αποτέλεσμα να χρειατεί να τον ανοίγεις ξανά απο τον ίδιο τον λέβητα και όχι Τον θερμοστάτη! Αυτο ειναι το μεγαλύτερο ελάττωμα ολα τα αλλα μπορώ να τα παραβλέψω αλλα όχι και το αέριο! Όταν το νοίκιασα μου ειπε το αέριο δεν εχει δουλέψει ειναι καινούργιο κτλ. Μετα απο μήνες όταν έκανα την σύνδεση και το δούλεψα αμέσως σπάσανε οι σωλήνες. Εννοείται το έφτιαξε γιατι ενοχλούσε τους απο κάτω που ειναι συγγενής του αλλα καθόλη την διάρκεια που υπήρχε το πρόβλημα μου ελεγε οτι δεν ειναι τιποτα και οτι αν κανω εξαέρωση τα σώματα και ανεβάζω την πίεση στον λέβητα τοτε ολα καλα. Εφόσον εγινε αυτο εμένα τα σώματα μου δεν καίγανε και εγω έκανα αυτο που μου ειπα μη έχοντας την παραμικρή γνώση για το πως δουλεύει το αέριο γιατι εμένα σε επαρχιακή πόλη που δεν εχει αέριο! Μετα μου ειπε δεν θα ερθει πολυ το αέριο μη φοβάσαι και μολις ήρθε ο λογαριασμός για 1μιση μηνα σχεδόν στα 500 εγω φρικαρα. Αμέσως του το ειπα και μου ελεγε δεν φταίω εγω τοσο ερχεται το αέριο ενώ κανένας αλλος δεν είχε πληρώσει τόσα για το 3μηνο! Μετα απο χίλια ζόρια εφόσον χώθηκε η γυναίκα του και ελεγε οτι Μονο απαιτήσεις είμαστε και οτι όλο ζητάμε πράγμα το οποίο δεν ισχύει, έφερε Μάστορες δικούς του οι οποίοι κάνανε έναν καθαρισμό και αλλάξανε ενα εξάρτημα στον λέβητα. Μετα απο μια βδομάδα ο λέβητας τα ίδια αλλα είχε περάσει ο χειμώνας και δεν έδωσα σημασία γιατι έφυγα σεζόν! Όταν γύρισα και το ανοιξα ξανά παλι τα ίδια μου εκανε με αποτέλεσμα να κλείσει ενα βραδυ που κοιμόμασταν και να αρρωστήσω επειδή εκανε πολυ κρυο! Δεν το εχω στο φουλ Ακομα και το αέριο οικονομικά το λειτουργώ στους 18-19 βαθμούς το εχω άντε όταν εχει πολυ κρυο στους 20-22. Απο κει και περα τι να κανω; Η κατάσταση ειναι δύσκολη δεν υπάρχουν σπίτια στην πόλη και αν υπάρχει κατι ειναι πανάκριβο. Κοιτάω να εκμεταλλευτούν! Επίσης τα λεφτά Τα θελει στο χέρι όχι στην τράπεζα. Ξίνισε όταν ήμουν σεζόν επειδή έπρεπε να τα στέλνω στην τράπεζα. Δεν ξερω τι θα γινει τωρα με αυτή τη περίπτωση αλλα σε περίπτωση που το δεχτώ πραγματικά θα τον βάλω να τα φτιάξει ολα. Πριν λιγο μίλησα με γνωστό που ειδικεύεται σε αυτα και θα το ψάξει σε οτι εχει να κανει με την αύξηση που ζητάει. Αλλα αν γινει αυτή η αύξηση πρέπει μετα να τα φτιάξει ολα μεσα στο σπιτι Ειδικα το αέριο. Υδραυλικά ρεύμα θέρμανση κτλ ειναι τα πρώτα που πρέπει να κανει. Και αν δεν το φτιάχνει εχω το δικαίωμα να τα φτιάξω εγω και να αφαιρεθούν απο το ενοίκιο αλλα θα μου εξηγήσει αυριο την διαδικασία πως γίνεται. Το σπιτι ειναι σε απόσταση 500 μέτρων η λιγο παραπάνω απο στάση αστικού (οασθ) που συνδέει με το κέντρο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...