Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papas68 είπε

εγώ με την τράπεζα που κάνω τις πιο πολλές συναλλαγές δεν έχω χρέωση σε πάγιες εντολές και σε εμβάσματα σε τράπεζες εσωτερικού μηδέν χρεώσεις για τα αυτονόητα

sorry, μεταφέρεις απο την Α τράπεζα στην Β τράπεζα λεφτά και δεν έχεις προμήθεια;

Πες μας ποια τράπεζα είναι να πάμε και εμείς.

Μόνο μην μας πεις οτι είσαι στο εξωτερικο..................

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, great είπε

sorry, μεταφέρεις απο την Α τράπεζα στην Β τράπεζα λεφτά και δεν έχεις προμήθεια;

Η eurobank έχει τις δωρεάν συναλλαγές αν και είπαν ότι θα τις καταργήσουν.

Δε πληρώνεις μια για όλα αυτά αρκεί να έχεις κάποιο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου

Δημοσ.

Εμένα βρέθηκαν 10 ευρώ από το πουθενά στο λογαριασμό μου και ενός συναδέλφου 200. Ο συνάδελφος δεν τα τράβηξε γιατί λέει λάθος θα έχει γίνει (αν και δεν φαινόταν κίνηση) και την επομένη είχαν εξαφανιστεί όπως είχαν εμφανιστεί

Εγώ τα χάλασα και μετά από 2 μέρες ειχαν -10 ευρώ μέσα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Muhammad είπε

Όπως τα λες έτσι ακριβώς 

1 ώρα πριν, great είπε

Είμαι στην Ελλάδα και είναι ακριβώς όπως τα λέω την απάντηση την έδωσε ο χρήστης Muhammad όσο και για το εξωτερικό τουλάχιστον στον δικό μου λογαριασμό έχω έξοδα διατήρησης  λογαριασμού ανεξάρτητου υπόλοιπου 120 εύρω το τρίμηνο 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, papas68 είπε

έχω έξοδα διατήρησης  λογαριασμού ανεξάρτητου υπόλοιπου 120 εύρω το τρίμηνο 

Οπότε στην ουσία αντί να πληρώνεις για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά πληρώνεις με το μήνα...

Συνεπώς το "μηδέν χρεώσεις" που ισχυρίστηκες ΔΕΝ ισχύει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Οπότε στην ουσία αντί να πληρώνεις για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά πληρώνεις με το μήνα...

Συνεπώς το "μηδέν χρεώσεις" που ισχυρίστηκες ΔΕΝ ισχύει.

έγραψε σε τράπεζα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. άρα ισχύει.

κι εγώ eurobank χρησιμοποιώ και μια χαρά δωρεάν συναλλαγές έχω (για πόσο ακόμα δε ξέρω) κι έχω γλιτώσει τόσα χρήματα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Muhammad είπε

έγραψε σε τράπεζα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. άρα ισχύει.

Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα... Εγώ έγραψα για χρεώσεις, και εσύ μου λες "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ"...

Καμία ελπίδα για συνεννόηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα... Εγώ έγραψα για χρεώσεις, και εσύ μου λες "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ"...

Καμία ελπίδα για συνεννόηση.

ο φίλος εκτός των άλλων ανέφερε...δεν έχω χρέωση σε πάγιες εντολές και σε εμβάσματα σε τράπεζες εσωτερικού μηδέν χρεώσεις για τα αυτονόητα.

Το επιβεβαιώνω και εξήγησα τον τρόπο.

Για το εξωτερικό διευκρίνισε ότι έχει χρεώσεις. 

Αλλά νομίζω μιλάμε για εσωτερικό. Εσύ για ποιες χρεώσεις ακριβώς μιλάς;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, great είπε

12 ώρες πριν, Muhammad είπε

11 ώρες πριν, papas68 είπε

Όπως τα λες έτσι ακριβώς

μαζί σας.

Εγώ και ο υπόλοιπος πληθυσμός τι κάνουμε λάθος

Clipboard-1.jpg.c135df4386190702882e2921c3d2e681.jpg

Δημοσ.

2114372538_transferOtherTransactionDetailsSimplePrintRedacted.png.a2fd885b1e444593461249c4f6d67e4c.png

Δεν κάνεις κάτι λάθος στην Εurobank υπήρχε στο παρελθόν το δωρεάν συναλλαγές επέλεγες το λογαριασμό σου και εάν λογαριασμός που είχες επιλέξει είχε υπόλοιπο πάνω από 3000 εύρω είχε δωρεάν συναλλαγές και δεν μιλάω για πακέτο συνδρομής για να μην μπέρδευσε δεν γνωρίζω εάν ισχύει και τώρα αυτή η διαδικασία η εάν σε σπρώχνουν σε πακέτο συνδρομής είμαι στην eurobank po to 1998 

Δεν υποστηρίζω καμιά ελληνική τράπεζα είναι όλες αναξιόπιστες και σίγουρα δεν δανείζω τα χρήματα (κατάθεση )μου σε τράπεζα λιανικής τις έχω για άπλα πράγματα πληρωμές λογαριασμών και τίποτα άλλο 

• Confused 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Muhammad είπε

Εσύ για ποιες χρεώσεις ακριβώς μιλάς;

Αν είχες διαβάσει λίγο πιο προσεκτικά όσα έγραψα θα είχες καταλάβει, για αυτή τη χρέωση μίλησα:

14 ώρες πριν, papas68 είπε

έχω έξοδα διατήρησης  λογαριασμού ανεξάρτητου υπόλοιπου 120 εύρω το τρίμηνο 

Από τη στιγμή που πληρώνει πάγιο αντί για προμήθεια σε κάνε συναλλαγή, τότε οι συναλλαγές που κάνει κάθε άλλο παρά δωρεάν είναι.

Δημοσ.

δεν γνωρίζω τι ισχύει για νέους λογαριασμούς και εάν έχουν την δυνατότητα που είχαν οι παλαιοί λογαριασμοί άλλα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου οι νέοι λογαριασμοί δεν έχουν αυτά τα προνόμια 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papas68 είπε

Δεν κάνεις κάτι λάθος στην Εurobank υπήρχε στο παρελθόν το δωρεάν συναλλαγές επέλεγες το λογαριασμό σου και εάν λογαριασμός που είχες επιλέξει είχε υπόλοιπο πάνω από 3000 εύρω είχε δωρεάν συναλλαγές και δεν μιλάω για πακέτο συνδρομής για να μην μπέρδευσε δεν γνωρίζω εάν ισχύει και τώρα αυτή η διαδικασία η εάν σε σπρώχνουν σε πακέτο συνδρομής είμαι στην eurobank po to 1998 

Δεν υποστηρίζω καμιά ελληνική τράπεζα είναι όλες αναξιόπιστες και σίγουρα δεν δανείζω τα χρήματα (κατάθεση )μου σε τράπεζα λιανικής τις έχω για άπλα πράγματα πληρωμές λογαριασμών και τίποτα άλλο 

α ωραία απλά πρέπει να έχεις μια παρακαταθήκη μικρούλα στην τράπεζα για να μην σε χρεώνει....ψιλοποσά....

επίσης με ξεπερνάει το γεγονός που έχεις καλύψει το ποσό της εντολής και όοοοολα τα άλλα προσωπικά στοιχεία είναι φόρα στο χύμα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...