Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Malthador said:

Στην πεθερά μου έχει μηδενιστεί ένα λογαριασμός, της τράβηξαν πριν πέντε μέρες €85 με αιτιολογία DIASDEBIT, χωρίς να έχει σηκώσει χρήματα από άλλη τράπεζα με την κάρτα. Επειδή βαριέμαι να τρέχω σε κατάστημα, σας είπαν περίπου πότε θα έρθει στα ίσια του το σύστημα;

Εντάξει οι τύποι είναι τραγέλαφοι, αφού τους αποδώθηκε χαρτί άρσης κατάσχεσης πήραν τα χρήματα από ακατάσχετο λογαριασμό και τα απέδωσαν στην εφορία για οφειλή που έχει ρυθμιστεί.

Ο υπάλληλος τα μισά τα έριχνε στο σύστημα και τα άλλα μισά σε υπάλληλο άλλου καταστήματος. Δεν υπάρχει αυτή η τράπεζα, μιλάμε ξεπήδησαν από το 1985.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το έπαθα και γω 

Από το πρωί ψαχνομαι που έφαγα κάνα 100ρικο 

Είδα το θέμα και ξανά μπήκα να ελενξω/ψάξω τι έξοδο ξεχνάω 

Είχε διορθωθεί...

Δεν πρόλαβα να πάρω κάνα τηλέφωνο...

Δημοσ.

και εγώ που νόμιζα ότι οι πελάτες αυτής τις τράπεζας είναι σε ηλικία 70 plus τώρα ανακαλύπτω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι νεότεροι που διατηρούν λογαριασμό σε αυτούς είναι απίστευτο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papas68 είπε

και εγώ που νόμιζα ότι οι πελάτες αυτής τις τράπεζας είναι σε ηλικία 70 plus τώρα ανακαλύπτω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι νεότεροι που διατηρούν λογαριασμό σε αυτούς είναι απίστευτο 

εσυ ρε νιάτο σε πια έχεις;

Υπάρχει και κάτι που λέγεται μισθοδοσία, FYI

• Like 2
Δημοσ.

Το γέλιο είναι πως βλέπεις topic για κράξιμο Εθνικής, όλοι αναρωτιούνται ποιοι είναι ακόμη πελάτες της, πριν κάτι μήνες είχε τύχει παρόμοιο με την Πειραιώς, "η χειρότερη τράπεζα από τις συστημικές", καλά για Eurobank δεν το συζητώ....."η χειρότερη ever", για Revolut άλλο πάλι και εκείνο..... γιατί δεν με θέλει πελάτη αφού έχω ταυτότητα υπογεγραμμένη από τον Αντιβασιλέα των Ελλήνων του 1888 και σιγά μην την αλλάξω! Και δώστου κλάμα όμως για το 15αρι των ΕΛΤΑ και τις παραγγελίες από China.

Πουθενά δεν μας βρίσκεις όμως, τρελό γέλιο αυτό το insomnia ώρες ώρες. Παρεμπιπτόντως, μόλις μου διορθώθηκε και εμένα η χρέωση απο την Εθνική καταστροφή.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, great είπε

εσυ ρε νιάτο σε πια έχεις;

Υπάρχει και κάτι που λέγεται μισθοδοσία, FYI

σε όλες και στην γριούλα υπόλοιπο 1 εύρω για να υπάρχει ο λογαριασμός και σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια (νιάτο)

ενημερωτικά για την eurobank είναι η μονή που έχει ψηφιακή υπογραφή οι άλλες εν έτη 2020 δεν έχουν 

Επεξ/σία από papas68
Δημοσ.
Στις 11/2/2020 στις 2:36 ΜΜ, papas68 είπε

Είναι απίστευτο που υπάρχουν άνθρωποι μειωμένης αντίληψης που δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν λογαριασμοί μισθοδοσίας.

• Like 1
Δημοσ.

Αντίληψη και λογαριασμός στην ΕΤΕ πράγματα ασύμβατα (όσο για λογ..μισθοδοσιας πάγια εντολή ΣΤΗΝ ΕΤΕ και μεταφορά άμεσα σε άλλη τράπεζα ) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papas68 είπε

Αντίληψη και λογαριασμός στην ΕΤΕ πράγματα ασύμβατα (όσο για λογ..μισθοδοσιας πάγια εντολή ΣΤΗΝ ΕΤΕ και μεταφορά άμεσα σε άλλη τράπεζα ) 

Παιδιά ψυχραιμία! 

Μην μπερδεύουμε την τράπεζα (με τα όποια θέματά της) με τους πελάτες της. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papas68 είπε

Για να σε χρεώνουν 5€ κάθε φορά; Δεν συμφέρει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papas68 είπε

πες την ιδεα σου στον συνταξιούχο που θα χάσει και 2.50 προμήθεια για την μεταφορά σε άλλη τράπεζα. 

Επίσης άλλη τράπεζα μάλλον εννοεις Eurobank απο τα λεγόμενα σου. Την χειρότερη ας πουμε, που χ΄ρεωνε στον γκισε εποχες 2006 προμήθεια για να βάλει note στην κατάθεση το ονοματεπώνημο σου.

τελος απο μένα, sorry για το off topic

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, afragorn είπε

Το ότι τσακωνόμαστε για το ποια τράπεζα είναι "καλύτερη", με ξεπερνάει! 😂

εδώ ρε τύπε τσακωνόμαστε για τις ομάδες που δεν έχουμε κανένα όφελος, γιατί να μην τσακωθούμε για τις τράπεζες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TO θέμα έχει ξεφύγει ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η ΕΤΕ είναι η χειρότερη από όλες τις συστημικές τράπεζες και δεν υποστηρίζω καμιά εγώ με την τράπεζα που κάνω τις πιο πολλές συναλλαγές δεν έχω χρέωση σε πάγιες εντολές και σε εμβάσματα σε τράπεζες εσωτερικού μηδέν χρεώσεις για τα αυτονόητα 

Επεξ/σία από papas68

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...