Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

Ερώτηση, υπάρχει τρόπος να δούμε τι αφορά η δέσμευση; Γιατί δε βρίσκω κάτι μέσα από το site...

ναι, εμένα είναι οι 3 τελευταίες συναλλαγές που περάστηκαν

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι σε δύο λογαριασμούς μου έχουν δεσμεύσει ακριβώς το ίδιο ποσό με την προηγούμενη χρέωση που έκανα. Δλδ αγόρασα κάτι 90€, το οποίο έχει χρεωθεί κανονικά στον λογαριασμό και το ποσό που με δεσμεύουν είναι πάλι 90€. Μπορείτε να δείτε αν ισχύει και σε εσάς?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωχ ναι, δίκιο έχετε. Οι αγορές που έκανα το ΣΚ και περάστηκαν σήμερα στο σύστημα, φαίνονται ακόμα δεσμευμένα!

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, afragorn είπε

Ωχ ναι, δίκιο έχετε. Οι αγορές που έκανα το ΣΚ και περάστηκαν σήμερα στο σύστημα, έχουν διπλοπεραστεί!

Ωραίο σύστημα 😄😄😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τύποι είναι απαράδεκτοι και γελιοι... Μου δέσμευσαν ποσό που είχα για να περάσω το υπόλοιπο της εβδομάδας πριν πληρωθώ. Το ανακάλυψα τυχαία μπαίνοντας πριν λίγο να δω τους πόντους μου. Πέρα από αυτό, στο προφίλ μου πλέον φαίνεται καταναλωτικό δάνειο με 1 ευρώ οφειλή και πρώτη δόση 31/12/1899 (Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο από εθνική). Και το καλύτερο? Το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι νεκρό εδώ και κάποια ώρα. Πάλι καλά που προνόησα να έχω λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες. Με το που αποδευσμευτει το ποσό? ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

spacer.pngspacer.png

Επεξ/σία από giorgos90a
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giorgos90a είπε

Οι τύποι είναι απαράδεκτοι και γελιοι... Μου δέσμευσαν ποσό που είχα για να περάσω το υπόλοιπο της εβδομάδας πριν πληρωθώ. Το ανακάλυψα τυχαία μπαίνοντας πριν λίγο να δω τους πόντους μου. Πέρα από αυτό, στο προφίλ μου πλέον φαίνεται καταναλωτικό δάνειο με 1 ευρώ οφειλή και πρώτη δόση 31/12/1899 (Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο από εθνική). Και το καλύτερο? Το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι νεκρό εδώ και κάποια ώρα. Πάλι καλά που προνόησα να έχω λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες. Με το που αποδευσμευτει το ποσό? ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

spacer.pngspacer.png

Εχεις μπει ήδη Τειρεσία

Μόλις φάνηκαν τα χρήματα πίσω 

• Thanks 1
Δημοσ.

Το προβλημα μου εμενα ειναι γιατι να πρεπει να ασχοληθω για να λυθει αυτο. Γιατι να περιμενω μιση ωρα+ στην αναμονη, γιατι να μου δεσμευουν ετσι το ποσο κλπ κλπ. Αν λοιπον εγω χρειαζομουν κατ αναγκη αυτα τα λεφτα τωρα, για επισκεψη σε γιατρο, για οτιδηποτε, θα με αποζημιωσει η εθνικη? Δεν το νομιζω...

Δημοσ.

μου πειρανε -380€ τα λαμογια ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! Μου βαλανε και μια καταθεση 240 € και τα αφαιρεσανε δηλαδη εχω -140€ τωρα ΡΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΞΥΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

τραγικοί, χρέωση δεν είχα αλλά πριν λίγες ημέρες μου κράτησε την κάρτα ΑΤΜ τους, χωρίς να εχω βάλει λάθος κωδικό ή να έχει κάποιο θέμα η κάρτα, μάλιστα το ΑΤΜ δεν ήταν έξω από κατάστημα τους, όποτε σε τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσαν πως σε αυτή την περίπτωση οι κάρτες καταστρέφονται και πρέπει να κάνω αίτηση για επανέκδοση, που σημαίνει και κάποιες μέρες χωρίς κάρτα μέχρι να έρθει, και χρέωση 6 ευρώ σαν να εβγαζα καινούρια

στην ερώτηση μου "γιατί μου κράτησε την κάρτα το ΑΤΜ" η απάντηση ήταν "δε μπορώ να γνωρίζω"...

(για να μην πούμε και για τη μετάβαση στο νεο site τους που για να συνδεθείς στο i-bank από pc, έβαζες username και pass και καπάκι σου ζητούσε να τα βάλεις πάλι)

Δημοσ.

ΡΕ εγω εκανα αναληψη 380$ και ξανα χρεωθηκα 380$ για κατι που δεν εκανα ... μου ειπανε οτι εχουνε το ιδιο verify code Και οι 2 συνναλαγες και οτι ξερουνε οτι αυτο δεν το εκανα ποτε... να τραβανε λεφτα απο εμας ξερουνε να μας βαλουνε 2φορες το ποσο @@δια ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα διορθώθηκε τώρα που ξαναμπήκα!

Λυπάμαι κάποιον που τα είχε ανάγκη ή ήταν σε κανένα εξωτερικό...

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, giorgionats είπε

Και σε εμένα δέσμευση 63,19€ και προσπαθούσα όλη την ημέρα να σκεφτώ από που να είναι.. τώρα ειδα το thread.

Διορθώθηκε μόλις τώρα και σε εμένα... Η δέσμευση ήταν από το πρωι γύρω στις 11:00, ίσως και πιο νωρίς

Δημοσ.

Το 181818 λέει στο σάητ τους ότι χρεώνεται σαν ειδικός 5ψήφιος. Με όλο αυτό που έγινε υπολογίστε πόσοι πήραν τηλέφωνο και τι ποσό χρεώθηκε συνολικά 😉

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...