Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμεσα σε Mi9lite ,Μι8 ( και τα δυο στα 250 ευρω)και Mia3 ποιο πιστευετε ειναι καλυτερη επιλογη.Με ενδιαφερει πολυ να εχει καλη καμερα(selfie,κυρια,νυχτερινες φωτο) με και χωρις gcam.Αναμεσα σε mi8 και mi9lite ποιο εχει καλυτερη καμερα?Mi9tpro και mi9t δεν με ενδιαφερουν λογω pop up καμερα...Επισης,πιστευετε οτι αξιζει η αγορα mi8 με εγγυηση infoquest απο αλυσιδα στα 250 η mi9lite απο skroutz με εγγυηση 2 χρονια καταστηματος μιας που δεν υπαρχει επισημα? Σε αυτο το ευρος τιμης τι αλλο θα μου προτεινατε ως τη πιο vfm και καλυτερη επιλογη?Επισης εχω ακουσει οτι mia3 και 9lite χρησιμοποιουν εφαρμογες google για κλησεις επαφες και μηνυματα και καποιοι το θεωρουν ως αρνητικο.Ξςρετε αν συμβαινει το ιδιο με το mi8?Τελος ως προς τις διαστασεις πιστευετε οτι το mi9lite ειναι βολικο σε σχεση με τα αλλα 2?

Επεξ/σία από user25
Δημοσ.

Το μέγεθος έχει μηδαμινή διαφορά ανάμεσα στα 3 κινητά που αναφέρεις. Άρα μη δίνεις σημασία.

Λόγω κάμερας και μπαταρίς προσωπικά θα επέλεγα το mi 9 lite. Σαν επεξεργαστή καλύτερο έχει το mi 8 αλλά δε θα το καταλάβεις στο 98% των περιπτώσεων που θα χρησιμοποιήσεις τη συσκευή.

Σίγουρα η εγγύηση πάιζει ρόλο και σίγουρα είναι καλύτερα να πάρεις μια συσκευή που εισάγεται επίσημα. Αν είναι να επιλέξεις mi 9 lite δες κάποιο αξιόλογο κατάστημα στο skroutz κι όχι απαραίτητα το πιο φθηνό.

Όσο για τις εφαρμογές της Google, δε ξέρω τι λένε πολλοί ως αρνητικό, αλλά λειτουργούν σε αρμονία με το οικοσύστημα της Google και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επίσης μπορείς να βάλεις άλλη, 3η εφαρμογή, αν δε σου κάνουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα σε mi 9lite. Καλή μπαταρία από τις πολύ καλές κάμερες στην κατηγορία αυτή. Όμορφη συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να πας σε mi 9 lite χίλιες φορές mi a3 λόγω καλύτερου λειτουργικού .. Το mi 8 έχει καλύτερη κάμερα από τα τρία άλλα έχει τραγική μπαταρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνομαι και εγώ στο ίδιο budget, (αντε 350 max), αλλά δεν θέλω να πάω σε xiaomi, καθώς έχω xiaomi εδώ και 3 χρόνια και θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Υπάρχει άραγε κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά, με έμφαση στην κάμερα) από τις άλλες εταιρίες; αξίζουν τα a50/5, α70/71,p30 lite, p20 (το απλό, το pro ξεφεύγει στο budget) ; 

Έχω ψηθεί για Samsung γιατί πήρα πρόσφατα και το active 2, και με Samsung κινητό έχεις κάποια επιπλέον πράγματα, αλλά θα έβαζα σε πρώτη προτεραιότητα την κάμερα, εφόσον υπάρχει μεγάλη διαφορά. 

Επεξ/σία από christos4
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, christos4 είπε

Ψάχνομαι και εγώ στο ίδιο budget, (αντε 350 max), αλλά δεν θέλω να πάω σε xiaomi, καθώς έχω xiaomi εδώ και 3 χρόνια και θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Υπάρχει άραγε κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά, με έμφαση στην κάμερα) από τις άλλες εταιρίες; αξίζουν τα a50/5, α70/71,p30 lite, p20 (το απλό, το pro ξεφεύγει στο budget) ; 

Δες και τα smartphones της Realme ως επιλογή στην τιμή που ψάχνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...