Προς το περιεχόμενο

ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Ένας φίλος θέλει να μου στείλει συγκεκριμένα 2 RAM , είναι από Αμερική , θα στείλει με USPS θα πληρώσει αυτός μεταφορικά τα οποία είναι περίπου 35$ 
δεν πρόκειτε για αγορά η κάτι τέτοιο , του περίσσεψαν και θέλει να μου τις δώσει ξέρετε τι παίζει με Τελωνεία κλπ; Τι αξία να δηλώσει για το δέμα ; Θα είναι 2 RAM απλά .

Επεξ/σία από Andrianos123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζει ρόλο αν αποτελεί αγορά ή όχι.

Και δώρο συγγενή που εισέρχεται από εκτός Ε.Ε. πχ υπόκειται σε έλεγχο για ΦΠΑ/δασμούς αν η αξία είναι πάνω από €45 (μη εμπορικού χαρακτήρα από ιδιώτη σε ιδιώτη) περιεχομένου+μεταφορικών+ασφάλειας.

Φαντάζομαι λόγω αξίας μεταφορικών πολύ πιθανών να ελέγχει ότι και να δηλώσει οπότε εξαρτάται τι θα θεωρήσει ο τελώνης ότι αξίζει. 

Επίσης εξαρτάται αν το ανοίξει και από τις ραμ μέσα. Πχ άλλο 2*2 ddr3 και άλλο 2*16 ddr4. 

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35$ shipping ειναι υπερβολικα για 100gr..θα ζητησει την πιο απλη φτηνη αποστολη με tracking number.ας τις βαλει στην πλαστικη θηκη(παλιας ραμ αν γινετε π.χ. ddr2) και γυρω τους bubble wrap κ ας τα στειλει σαν envelope.

Ας γραψει gift 13$ κ μεσα ενα note π.χ. bro σου στελνω αυτες τις broken ram να δεις αν δουλευουν σε σενα

https://postcalc.usps.com/

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Μιλάμε για Trident rgb 3200mhz 8gb 2x..

Όντως τα μεταφορικά βγαίνουν τόσο , μου είπε ότι θα τα στείλει και καλά για ανταλλακτικά! Δεν ξέρω αν πετύχει αλλά ας πούμε ότι βάλει αξία 10 ευρώ τι γίνεται μετά ; Είναι στην κρίση του τελωνείου ;

Δημοσ.

Υπάρχουν ελληνικές:αμερικανικες εταιρίες που μεταφέρουν με καράβια από Αμερική-Ελλάδα και έχουν καλές τιμές αν δεν βιάζεστε. Στείλαμε ένα σωρό πράγματα πέρυσι και δεν μας βγήκε ακριβά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...