Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας εκανα την βλακεία και αγορασα ενα 9t pro απο άκυρο.άτομο χωρίς να το ψαξω καθόλου ....Το εοδα το κινητό το άνοιξα μέχρι το setup και λέω όλα καλά ,όταν πήγα σπίτι είδα οτι μόλις διάλεξη γλώσσα μπαίνει σε ενα boot loop ,μπορείτε να με βοηθησετε ; τι έχει γίνει ; μπορω να το διόρθωσω κάπως ή εχασα τα λεφτά μου ;

Δημοσ.

εκανα wipe data αλλα με ξαναπαει στο ιδιο boot loop , αυτο ψαχνω πως να περασω  ρομ γιιατι δεν εχω ιδεα και δεν εχω βγαλει ακρη ακομα , τα εχω χασει ...

33 λεπτά πριν, guzel είπε

θα πρέπει να το φλασαρεις με μια ρομ. υπάρχει στο site της xiaomi 

Τώρα κάνει τον Κινέζο;

υπαρχει καποιος οδηγος ? θα με βοηθουσες παρα πολυ αν ειχες να μου στειλεις ενα guide...

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, SageMarios είπε

Καλησπέρα σας εκανα την βλακεία και αγορασα ενα 9t pro απο άκυρο.άτομο χωρίς να το ψαξω καθόλου ....Το εοδα το κινητό το άνοιξα μέχρι το setup και λέω όλα καλά ,όταν πήγα σπίτι είδα οτι μόλις διάλεξη γλώσσα μπαίνει σε ενα boot loop ,μπορείτε να με βοηθησετε ; τι έχει γίνει ; μπορω να το διόρθωσω κάπως ή εχασα τα λεφτά μου ;

Γιατι δεν μιλας μαζι του απευθειας απο εκει που τι πηρες μηπως ξερει αυτος να βγαλεις ακρη αμμεσα?

Δημοσ.

γιατι οταν λεω οτι εχω κανει βλακεια το εννοω ,εξαφανιστηκε ,τωρα δεν εχει νοημα να αναλυσω πως εξαφανιστηκε αλλα εκανα βλακεια και αυτο δεν αλλαζει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SageMarios είπε

γιατι οταν λεω οτι εχω κανει βλακεια το εννοω ,εξαφανιστηκε ,τωρα δεν εχει νοημα να αναλυσω πως εξαφανιστηκε αλλα εκανα βλακεια και αυτο δεν αλλαζει

Δεν στο λεω για να στην πω φιλε απλα και να το ξεκλειδωσεις παιζει να ειναι κλεμμενο...Απλα πες του θα πας αστυνομια μηπωςτσιμπησει φιλικα στα λεω

Δημοσ.

το ξερω οτι δεν μου το λες για να μου την πεις αλλα το κανονισα παο fb και δνε εχω καποιο τηλεφωνο του αυτο εννοω οτι εκανα βλακεια

Δημοσ.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13754-Unbrick-ή-Καθαρή-Εγκατάσταση-FastBoot-Rom-με-το-Mi-Flash-SnapDragon/?pageNo=1

Η γνώμη μου μπες στην ελληνική κοινότητα και ρώτα εκεί που τα παιδιά είναι γνώστες, σίγουρα Γι να περάσεις official fastboot rom θέλει unlock bootloader., Αλλά καλύτερα ρώτα εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...