Προς το περιεχόμενο

[Monitor] Samsung Monitor 27" LC27FG73 Gaming Curved 199,00 € Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει ο τίτλος 
https://www.plaisio.gr/catalog?location=featuredproducttag%3dpromo%234520200205%2345monday%2345upgrade%2345monitor%3bproduct%3d2818183

Σκρουτζ απο 242,5 χωρίς μεταφορικά
https://www.skroutz.gr/s/12340474/Samsung-C27FG73.html

Σαν μόνιτορ δεν ξέρω αν αξίζει λόγο HD για μένα σε αυτες τις ιντσες..

Δημοσ.

Εχω παρει την aoc 27αρα στα 260 μαζι με μεταφορικά.. εμενα μου φαινεται τελεια κι ας ειναι 1080ρ σε 27αρα.. σαν δευτερο μονιτορ την τσιμπαγα ανετα στα 200

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Εχω παρει την aoc 27αρα στα 260 μαζι με μεταφορικά.. εμενα μου φαινεται τελεια κι ας ειναι 1080ρ σε 27αρα.. σαν δευτερο μονιτορ την τσιμπαγα ανετα στα 200

Εχω την SAMSUNG LC27JG50 27 inch που ειναι κυρτη 2κ και διπλα πηρα την απλη 27αρα κυρτη 1080.  Μεταβαση απο 2 χ24αρια μονιτορ 1080.

Δεν ξερω αν ειναι ΤΟΣΟ καλη η 2κ και συνηθισα/δεν δεχομαι κατι λιγοτερο αλλα παιδια το 1080 στις 27 δεν παλευεται... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορά είναι καλή όμως κατ εμε η AOC 24GU2 στα 169€ ήταν καλύτερη περίπτωση από αυτή, φυσικά αναφέρομαι στους gamers.

Μπορεί σαν 27" να έχει μεγαλύτερο real estate σε σχέση με την AOC όμως για παράδειγμα η samy έχει pixels per inch 84 η 24" AOC 92 κάνοντας όλα να φαίνονται πιο crispy, η samy έχει avg response time 8ms η AOC 5ms, η samy έχει adobe rgb 92% η AOC 108% (sRGB έχουν το ίδιο 125-126%), η samy δεν έχει ηχεία ενώ η AOC έχει ηχεία 2 x 2w, η samy δεν έχει usb θύρες η AOC έχει 4 x usb 3.0. 

Η samy από την άλλη υπερέχει σε φωτεινότητα καθώς έχει 350 cd/m² ενώ η AOC 250 cd/m². 

Γνώμη μου ότι αν και καλό Monitor για να ήταν πιο δελεαστική σαν προσφορά θα έπρεπε να δινόταν σε τιμή περί τα 180/185 ευρώ. 

Επίσης μιας και έχω samsung monitor και είμαι "παθών", θεωρώ ότι θα πρέπει να αλλάξουν φιλοσοφία ή σχεδιαστή των βάσεων στα Monitor τους.

Οι βάσεις αυτές καταλαμβάνουν χωρίς κανένα λόγο μεγάλο μέρος από την επιφάνεια του γραφείου περιορίζοντας το χώρο για τοποθέτηση keyboard. Απορώ τι σκέφτονται ειλικρινά. 

Εδώ ένα comparison ανάμεσα στις δύο:

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/1dbcff0e8

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Η προσφορά είναι καλή όμως κατ εμε η AOC 24GU2 στα 169€ ήταν καλύτερη περίπτωση από αυτή, φυσικά αναφέρομαι στους gamers.

Μπορεί σαν 27" να έχει μεγαλύτερο real estate σε σχέση με την AOC όμως για παράδειγμα η samy έχει pixels per inch 84 η 24" AOC 92 κάνοντας όλα να φαίνονται πιο crispy, η samy έχει avg response time 8ms η AOC 5ms, η samy έχει adobe rgb 92% η AOC 108% (sRGB έχουν το ίδιο 125-126%), η samy δεν έχει ηχεία ενώ η AOC έχει ηχεία 2 x 2w, η samy δεν έχει usb θύρες η AOC έχει 4 x usb 3.0. 

Η samy από την άλλη υπερέχει σε φωτεινότητα καθώς έχει 350 cd/m² ενώ η AOC 250 cd/m². 

Γνώμη μου ότι αν και καλό Monitor για να ήταν πιο δελεαστική σαν προσφορά θα έπρεπε να δινόταν σε τιμή περί τα 180/185 ευρώ. 

Επίσης μιας και έχω samsung monitor και είμαι "παθών", θεωρώ ότι θα πρέπει να αλλάξουν φιλοσοφία ή σχεδιαστή των βάσεων στα Monitor τους.

Οι βάσεις αυτές καταλαμβάνουν χωρίς κανένα λόγο μεγάλο μέρος από την επιφάνεια του γραφείου περιορίζοντας το χώρο για τοποθέτηση keyboard. Απορώ τι σκέφτονται ειλικρινά. 

Εδώ ένα comparison ανάμεσα στις δύο:

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/1dbcff0e8

η αν θέλει κανείς 27αρα ας δει την 27αρα εκδοση την AOC 27g2u/bk με λίγα παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε

ναι 
ειμαι με το δακτυλο στην σκανδαλη για την 27αρα

Ναι αλλά απ ότι πρόσεξα δεν υπάρχει διαθέσιμη η aoc λέει κατόπιν παραγγελίας 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Ναι αλλά απ ότι πρόσεξα δεν υπάρχει διαθέσιμη η aoc λέει κατόπιν παραγγελίας 

γιαυτο περιμενω εγω
αλλα αν βιαζεσαι και η Samsung του θεματος ειναι παρα πολυ καλη
αν δεν υπηρχε η AOC μαλλον θα πηγαινα σε αυτην

• Like 2
Δημοσ.

αυτο που θα εκανε ιδανικη την συγκεκριμενη οθονη θα ηταν η μεγαλύτερη αναλυση

οχι οτι ειναι πχ χαλια τα 1080p απλα δεν εχει την λεπτομερεια που σου δινει πχ το 2K, 4K

επιπλεον τα 144hz θα ειναι υπεροχα για gaming

επισης ενω εχει πολυ ομορφο design η συγκεκριμενη με χαλανε λιγο τα bezel της που βγαινουν προς τα εξω και εχουν αισθητο μεγεθος

εγω προσωπικα εχω μια 27αρα Hp 1080p https://www.skroutz.gr/s/15977676/HP-27fw.html - δεν βγαζει και το καλυτερο αποτελεσμα του κοσμου αλλα ο λεπτος σχεδιασμος της με κανει να μην μετανιωνω που την αγορασα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ , πράγματι η φθηνότερη τιμή της αγοράς και η οθόνη έχει χαρακτηριστικά που οι ανταγωνιστικές τα τιμολογούν με 300ευρώ.

Ναι , δεν συγκρίνεται με την ποιότητα αυτών που έχουν 400-550 ευρώ συμφωνώ.

Οσον αφορά την αντιστοιχία 27" - FHD1080 κατα την άποψη μου σε gamers/ταινίες είναι μια χαρά  , για ορισμένα επαγγέλματα/χρήσεις όμως δεν κάνει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...