Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω οτι σας παιρνουν για δουλειά Σχηματάρι και ειστε απο διαφορετική τοποθεσία. Πρέπει λοιπόν να νοικιάσετε κλπ, που θα ήταν το καλύτερο? Ποιες περιοχές αξίζει? Κυρίως απο θέμα απόστασης

Θα ήταν καλύτερο να μείμεις Χαλκίδα? Είμαι εντελώς άσχετος απο Αθήνα κλπ

Μισθό ας πούμε τα 1200€ καθαρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Έστω οτι σας παιρνουν για δουλειά Σχηματάρι και ειστε απο διαφορετική τοποθεσία. Πρέπει λοιπόν να νοικιάσετε κλπ, που θα ήταν το καλύτερο? Ποιες περιοχές αξίζει? Κυρίως απο θέμα απόστασης

Θα ήταν καλύτερο να μείμεις Χαλκίδα? Είμαι εντελώς άσχετος απο Αθήνα κλπ

Μισθό ας πούμε τα 1200€ καθαρα

Αν θέλεις μεγάλη πόλη και έχεις δικό σου μέσο  σίγουρα σε συμφέρει η Χαλκίδα η οποία από τον καινούργιο δρόμο είναι 10-15 λεπτά απόσταση και χωρίς διόδια.

Η Χαλκίδα είναι μεγάλη πόλη και έχει τα πάντα.Από ενοίκια δεν ξέρω τι παίζει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Απο Αθήνα είναο πολύ μακριά? Πόσο χρόνο θες περίπου και σε ποιες περιοχές θα ήταν καλά να μείνει καποιος?

Το παρακάτω site θα σε βοηθήσει πάρα πολύ μια και δεν έχεις ιδέα:

https://maps.google.com/

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα Χαλκίδα 4 χρόνια. Έχει τα πάντα και σε λιγότερο από 1 ώρα είσαι Αθήνα, για οποτεδήποτε χρειαστεί να πας. Πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα και πιο οικονομική ζωή σε θέμα ενοικίων. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Απο Αθήνα είναο πολύ μακριά? Πόσο χρόνο θες περίπου και σε ποιες περιοχές θα ήταν καλά να μείνει καποιος?

Για τα μείνεις κάπου στην Αχαρνών π.χ. στα Κάτω Πατήσια θες 40-50 λεπτά περίπου (αν πέφτεις και σε κίνηση περισσότερο) άσε που θέλεις και 3,5 ευρώ διόδια συν περισσότερα καύσιμα οπότε δε λέει εκτός και έχει η δουλειά λεωφορείο μεταφοράς.Από έξω χωρίς διόδια δε λέει γιατί θέλεις πάνω από ώρα.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, MSC3169 είπε

Εμένα Χαλκίδα 4 χρόνια. Έχει τα πάντα και σε λιγότερο από 1 ώρα είσαι Αθήνα, για οποτεδήποτε χρειαστεί να πας. Πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα και πιο οικονομική ζωή σε θέμα ενοικίων. 

Ε όχι και λιγότερο από ώρα η Χαλκίδα!! Εκτός αν πηγαινοερχοσουν μόνο νύχτα και πήγαινες με ταχύτητες DPG. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Ε όχι και λιγότερο από ώρα η Χαλκίδα!! Εκτός αν πηγαινοερχοσουν μόνο νύχτα και πήγαινες με ταχύτητες DPG. 

Κάποιοι μάλλον μετράνε π.χ. τη Χαλκίδα από τη γέφυρα και όχι τη δουλειά τους και Αθήνα στην Εθνική στη Φιλαδέλφεια ας πούμε και όχι στο σπίτι τους στα Κάτω Πατήσια π.χ. που θέλουν άλλη μισή ώρα να φτάσουν.Άσε που αν μένουν Ιλίσια εκεί δεν το συζητάμε καθόλου.:P

• Like 3
Δημοσ.

Για να φτάσεις σχηματάρι από Αθήνα πρέπει να μείνεις στους δήμους γύρω από την Εθνική. Αλλά και πάλι θα ταλαιπωρηθεί γιατί κολλάει πολύ από κίνηση το πρωί. 1+ ώρα συν διόδια συν αρκετά καύσιμα προφανώς.

Πάνω από 10 χρόνια υπήρξα κάτοικος Ν. Ηρακλείου, πολύ κοντά στην εξοδο της μεταμόρφωσης (μιλάμε για 1km από την έξοδο προς Λαμία) και το πρωί πάντα έχει πολύ κίνηση. Και στο ρεύμα ανόδου προς Λαμία, η έξοδος προς Κηφισιά έχει πάντα θέμα. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδή σε δεδομένο χρόνο δούλευα στα Οινόφυτα ενώ έμενα Ν. Σμύρνη, να ξέρεις ότι θα πουληθείς στις βενζίνες και θα χάνεις 2+ ώρες στο πηγαινέλα σε περίπτωση που επιλέξεις να μένεις Αθήνα. Επίσης, το πρωί αν δεν θες να σκίσεις τις φλέβες σου θα πρέπει να έχεις γλυτώσει το ποτάμι πριν πιάσει κίνηση, πράγμα που συμβαίνει στις 7 με 7:30 το πρωί. Και πάλι, στην επιστροφή δεν πρόκειται να γλυτώνεις το μαρτύριο.

Η Χαλκίδα είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή, αλλά δεν παύει να είναι μια επαρχιακή πόλη με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στις πιο βόρειες περιοχές της Αθήνας (Διόνυσος, Δροσιά, Άνοιξη κλπ) εκεί βρίσκεις μεγαλύτερα σπίτια με καλά ενοίκια απ' ότι στην υπόλοιπη Αθήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, margaritagr είπε

Με ταχύτητες εντός νόμιμων ορίων για να φτάσεις μέχρι ΣΕΦ, σε ώρες μη αιχμής, είναι πολύ άνετο το 45λεπτο. Κάτι το οποίο έχω κάνει αμέτρητες φορές. Δεν είπα επουδενι να το κάνει κάθε μέρα. Για αυτό και εγώ είπα ότι εμένα Χαλκίδα. Αλλά μόνο όταν απαιτηθεί. 

Επεξ/σία από MSC3169
Δημοσ.

Ψαξου λιγο για ΔΙΛΕΣΙ ... Ειναι διπλα στο σχηματαρι και δεν εχει εργοστασια κτλ. 

Ειναι πιο πολυ παραθεριστικη περιοχη αλλα εχει τα παντα 2 SuperMarket ,σχολειο ,εμπορικα μαγαζια λαικη αγορα κτλ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Επειδή σε δεδομένο χρόνο δούλευα στα Οινόφυτα ενώ έμενα Ν. Σμύρνη, να ξέρεις ότι θα πουληθείς στις βενζίνες και θα χάνεις 2+ ώρες στο πηγαινέλα σε περίπτωση που επιλέξεις να μένεις Αθήνα. Επίσης, το πρωί αν δεν θες να σκίσεις τις φλέβες σου θα πρέπει να έχεις γλυτώσει το ποτάμι πριν πιάσει κίνηση, πράγμα που συμβαίνει στις 7 με 7:30 το πρωί. Και πάλι, στην επιστροφή δεν πρόκειται να γλυτώνεις το μαρτύριο.

Η Χαλκίδα είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή, αλλά δεν παύει να είναι μια επαρχιακή πόλη με ότι θετικό ή αρνητικό συνεπάγεται αυτό. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στις πιο βόρειες περιοχές της Αθήνας (Διόνυσος, Δροσιά, Άνοιξη κλπ) εκεί βρίσκεις μεγαλύτερα σπίτια με καλά ενοίκια απ' ότι στην υπόλοιπη Αθήνα.

Επειδή μ ενδιαφέρει η διαδρομή Αγ.Δημήτριος Οινόφυτα, πήγαινες και από Αττική οδό ; ή καθολου; σου έβγαινε 1 ώρα το πήγαινε 1 ώρα το ελα; 

Επεξ/σία από margaritagr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...