Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να δουλέψω part time διανομή φυλλαδίων. Αν βρω δουλειά, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξω πόσες ώρες θα δουλεύω? Θα ήθελα 2-3 ώρες. Επίσης, υπάρχουν διαλείμματα στην ώρα εργασίας και αν ναι, πόσο συχνά είναι και για πόση ώρα? Το ρωτάω αυτό επειδή πονάνε τα πόδια μου.

Δημοσ.

Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που θα σου αφήσει ο εργοδότης. Πάντως δεν νομίζω να λάβεις κανένα αξιόλογο μεροκάματο με 2-3 ωρες, θέλει πολύ περισσότερο. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Se1De είπε

Το ρωτάω αυτό επειδή πονάνε τα πόδια μου.

vs

5 ώρες πριν, Se1De είπε

Θέλω να δουλέψω part time διανομή φυλλαδίων

Δε νομίζω να αντέξεις....

Για τις ώρες πάντως όσες φορές είχα δουλέψει μου έδινε στοίβες σε σακίδιο , μια στο χέρι και μου έλεγε περιοχή.

10-15 μαύρα στο χέρι, 3-5 ώρες δουλειά. Περισσότερο για γυμναστική το έκανα μιας και δεν είναι λεφτά της προκοπής και θέλει καλό περπάτημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Se1De είπε

Καλησπέρα!

Θέλω να δουλέψω part time διανομή φυλλαδίων. Αν βρω δουλειά, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξω πόσες ώρες θα δουλεύω? Θα ήθελα 2-3 ώρες. Επίσης, υπάρχουν διαλείμματα στην ώρα εργασίας και αν ναι, πόσο συχνά είναι και για πόση ώρα? Το ρωτάω αυτό επειδή πονάνε τα πόδια μου.

για 2-3 ωρες θες και διάλειμμα; 

Αν σε πονάνε τα πόδια σου τότε δεν κάνει για εσένα αυτή η δουλειά

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, czarjuly είπε

Ειναι και αυτοι οι διανομεις που ειναι στατικοι σε ποστα πχ μετρο ,αν σε πονανε τα ποδια σου κοιτα για κατι τετοιο

αυτό είναι χειρότερο

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Se1De είπε

Καλησπέρα!

Προχωρα σε κατι αλλο,δεν ειναι για σενα αυτο.

5 ώρες πριν, czarjuly είπε

Ειναι και αυτοι οι διανομεις που ειναι στατικοι σε ποστα πχ μετρο ,αν σε πονανε τα ποδια σου κοιτα για κατι τετοιο

Αυτο ειναι ακομα χειροτερο.

Δημοσ.

Η ότι μπορεί να κάνει δύο τρεις δουλειές και να ψάχνει για 4η για να καλύψει οικονομικά τα έξοδα του, που μόνο τεμπέλη δεν τον λες.

Αμέσως ο Έλληνας να βγάλει συμπέρασμα και να κρίνει χωρίς να γνωρίζει.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Se1De είπε

Καλησπέρα!

Ευλογες οι απορίες σου. Επειδη καθε εταιρια έχει διαφορετική πολιτική θα πρέπει αναγκαστικά να τις επαναλάβεις και στις συνεντεύξεις που θα περάσεις.

Απο εμενα 2-3 συμβουλες (καταλαβαινω οτι εισαι στην αρχη της καριέρας σου)

1) Δες το πληρες πακετο που σου προσφερει ο καθε εργοδοτης. Παραδειγμα δες μηπως προσφερει καποιο πακετο ομαδικης ασφαλισης (ιδωτικης) για τους εργαζομενους του

2) Εφοσον εχεις θεμα με τα ποδια, ζητησε σαν παροχη αυτοκινητο με την μεθοδο του leasing. Μπορουν να δικαιολογησουν και καποια εξοδα κινησης (μεχρι 100 ευρω το μηνα περιπου).

Αυτα προς το παρον. Καλη αρχη ευχομαι στην καριερα σου. Φαινεσαι ορεξατος και πιστευω οτι θα εχεις επιτυχια στον κλαδο.

• Confused 1
Δημοσ.

οπως τα λεει ο φιλος κορακιος, ειναι δυσκολη δουλεια,περπατημα,αρκετο βαρος πολλες φορες,καιρος κ.α'''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

Ευλογες οι απορίες σου. Επειδη καθε εταιρια έχει διαφορετική πολιτική θα πρέπει αναγκαστικά να τις επαναλάβεις και στις συνεντεύξεις που θα περάσεις.

Απο εμενα 2-3 συμβουλες (καταλαβαινω οτι εισαι στην αρχη της καριέρας σου)

1) Δες το πληρες πακετο που σου προσφερει ο καθε εργοδοτης. Παραδειγμα δες μηπως προσφερει καποιο πακετο ομαδικης ασφαλισης (ιδωτικης) για τους εργαζομενους του

2) Εφοσον εχεις θεμα με τα ποδια, ζητησε σαν παροχη αυτοκινητο με την μεθοδο του leasing. Μπορουν να δικαιολογησουν και καποια εξοδα κινησης (μεχρι 100 ευρω το μηνα περιπου).

Αυτα προς το παρον. Καλη αρχη ευχομαι στην καριερα σου. Φαινεσαι ορεξατος και πιστευω οτι θα εχεις επιτυχια στον κλαδο.

Για να μοιράζει φυλλάδια ρωτάει όχι να παει σαν CEO!!

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για να μοιράζει φυλλάδια ρωτάει όχι να παει σαν CEO!!

Μπερδεύτηκα επειδή έγραψε ότι θέλει να δουλεύει 2 3 ώρες τη μέρα και να έχει και διάλλειμα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά CEO

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Μπερδεύτηκα επειδή έγραψε ότι θέλει να δουλεύει 2 3 ώρες τη μέρα και να έχει και διάλλειμα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά CEO

Ετσι ναι έχεις δίκιο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...