Se1De Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα! Θέλω να δουλέψω part time διανομή φυλλαδίων. Αν βρω δουλειά, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξω πόσες ώρες θα δουλεύω? Θα ήθελα 2-3 ώρες. Επίσης, υπάρχουν διαλείμματα στην ώρα εργασίας και αν ναι, πόσο συχνά είναι και για πόση ώρα? Το ρωτάω αυτό επειδή πονάνε τα πόδια μου.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που θα σου αφήσει ο εργοδότης. Πάντως δεν νομίζω να λάβεις κανένα αξιόλογο μεροκάματο με 2-3 ωρες, θέλει πολύ περισσότερο.
korakios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Se1De είπε Το ρωτάω αυτό επειδή πονάνε τα πόδια μου. vs 5 ώρες πριν, Se1De είπε Θέλω να δουλέψω part time διανομή φυλλαδίων Δε νομίζω να αντέξεις.... Για τις ώρες πάντως όσες φορές είχα δουλέψει μου έδινε στοίβες σε σακίδιο , μια στο χέρι και μου έλεγε περιοχή. 10-15 μαύρα στο χέρι, 3-5 ώρες δουλειά. Περισσότερο για γυμναστική το έκανα μιας και δεν είναι λεφτά της προκοπής και θέλει καλό περπάτημα
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Se1De είπε Καλησπέρα! Θέλω να δουλέψω part time διανομή φυλλαδίων. Αν βρω δουλειά, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξω πόσες ώρες θα δουλεύω? Θα ήθελα 2-3 ώρες. Επίσης, υπάρχουν διαλείμματα στην ώρα εργασίας και αν ναι, πόσο συχνά είναι και για πόση ώρα? Το ρωτάω αυτό επειδή πονάνε τα πόδια μου. για 2-3 ωρες θες και διάλειμμα; Αν σε πονάνε τα πόδια σου τότε δεν κάνει για εσένα αυτή η δουλειά Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Ukforthemoment 1 1
czarjuly Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Ειναι και αυτοι οι διανομεις που ειναι στατικοι σε ποστα πχ μετρο ,αν σε πονανε τα ποδια σου κοιτα για κατι τετοιο
ritchie77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Ειναι και αυτοι οι διανομεις που ειναι στατικοι σε ποστα πχ μετρο ,αν σε πονανε τα ποδια σου κοιτα για κατι τετοιο αυτό είναι χειρότερο 4 1
talibanakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Se1De είπε Καλησπέρα! Θέλω να δουλέψω part time διανομή φυλλαδίων. Αν βρω δουλειά, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξω πόσες ώρες θα δουλεύω? Θα ήθελα 2-3 ώρες. Επίσης, υπάρχουν διαλείμματα στην ώρα εργασίας και αν ναι, πόσο συχνά είναι και για πόση ώρα? Το ρωτάω αυτό επειδή πονάνε τα πόδια μου. Προχωρα σε κατι αλλο,δεν ειναι για σενα αυτο. 5 ώρες πριν, czarjuly είπε Ειναι και αυτοι οι διανομεις που ειναι στατικοι σε ποστα πχ μετρο ,αν σε πονανε τα ποδια σου κοιτα για κατι τετοιο Αυτο ειναι ακομα χειροτερο.
GoMaR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Η ότι μπορεί να κάνει δύο τρεις δουλειές και να ψάχνει για 4η για να καλύψει οικονομικά τα έξοδα του, που μόνο τεμπέλη δεν τον λες. Αμέσως ο Έλληνας να βγάλει συμπέρασμα και να κρίνει χωρίς να γνωρίζει. 1
ManFromEarth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Se1De είπε Καλησπέρα! Θέλω να δουλέψω part time διανομή φυλλαδίων. Αν βρω δουλειά, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξω πόσες ώρες θα δουλεύω? Θα ήθελα 2-3 ώρες. Επίσης, υπάρχουν διαλείμματα στην ώρα εργασίας και αν ναι, πόσο συχνά είναι και για πόση ώρα? Το ρωτάω αυτό επειδή πονάνε τα πόδια μου. Ευλογες οι απορίες σου. Επειδη καθε εταιρια έχει διαφορετική πολιτική θα πρέπει αναγκαστικά να τις επαναλάβεις και στις συνεντεύξεις που θα περάσεις. Απο εμενα 2-3 συμβουλες (καταλαβαινω οτι εισαι στην αρχη της καριέρας σου) 1) Δες το πληρες πακετο που σου προσφερει ο καθε εργοδοτης. Παραδειγμα δες μηπως προσφερει καποιο πακετο ομαδικης ασφαλισης (ιδωτικης) για τους εργαζομενους του 2) Εφοσον εχεις θεμα με τα ποδια, ζητησε σαν παροχη αυτοκινητο με την μεθοδο του leasing. Μπορουν να δικαιολογησουν και καποια εξοδα κινησης (μεχρι 100 ευρω το μηνα περιπου). Αυτα προς το παρον. Καλη αρχη ευχομαι στην καριερα σου. Φαινεσαι ορεξατος και πιστευω οτι θα εχεις επιτυχια στον κλαδο. 1
spwar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 οπως τα λεει ο φιλος κορακιος, ειναι δυσκολη δουλεια,περπατημα,αρκετο βαρος πολλες φορες,καιρος κ.α'''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Ευλογες οι απορίες σου. Επειδη καθε εταιρια έχει διαφορετική πολιτική θα πρέπει αναγκαστικά να τις επαναλάβεις και στις συνεντεύξεις που θα περάσεις. Απο εμενα 2-3 συμβουλες (καταλαβαινω οτι εισαι στην αρχη της καριέρας σου) 1) Δες το πληρες πακετο που σου προσφερει ο καθε εργοδοτης. Παραδειγμα δες μηπως προσφερει καποιο πακετο ομαδικης ασφαλισης (ιδωτικης) για τους εργαζομενους του 2) Εφοσον εχεις θεμα με τα ποδια, ζητησε σαν παροχη αυτοκινητο με την μεθοδο του leasing. Μπορουν να δικαιολογησουν και καποια εξοδα κινησης (μεχρι 100 ευρω το μηνα περιπου). Αυτα προς το παρον. Καλη αρχη ευχομαι στην καριερα σου. Φαινεσαι ορεξατος και πιστευω οτι θα εχεις επιτυχια στον κλαδο. Για να μοιράζει φυλλάδια ρωτάει όχι να παει σαν CEO!! 1
ManFromEarth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για να μοιράζει φυλλάδια ρωτάει όχι να παει σαν CEO!! Μπερδεύτηκα επειδή έγραψε ότι θέλει να δουλεύει 2 3 ώρες τη μέρα και να έχει και διάλλειμα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά CEO
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Μπερδεύτηκα επειδή έγραψε ότι θέλει να δουλεύει 2 3 ώρες τη μέρα και να έχει και διάλλειμα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά CEO Ετσι ναι έχεις δίκιο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα