Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μετά από έναντι που δεν πληρωθηκε ήρθε ο εκκαθάριστικος 193 ευρώ. Λήγει σε 15 μέρες η πληρωμή αλλά γράφει ότι έχει δωθει εντολή διακοπής της ηλεκτροδοτησης και να πληρωθεί άμεσα. Υπάρχει κίνδυνος να το κόψουν πριν την ημερομηνία που λήγει ο εκκαθαριστικός? Να σημειωθεί ότι πάντα πληρώνονται στην ώρα τους οι λογαριασμοί εκτός του τελευταίου έναντι που ήταν 90 ευρω

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα θέμα.. έτσι έκανα και γω λόγω που μου χε έρθει ο έναντι +120Ε απ ότι θα πρεπε.. έτρεξα λίγο στη ΔΕΔΗΕ και τελικά τηλεφωνικώς μου είπαν να περιμένω τον εκκαθαριστικό που θα ναι σωστός (αφού θα έχουν μετρήσει). 

Όπως και να χει ΔΕΝ θα στο κόψουν πριν τη λήξη του ;)

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, darklordvader77 είπε

Δεν θα έχεις κανένα θέμα.. έτσι έκανα και γω λόγω που μου χε έρθει ο έναντι +120Ε απ ότι θα πρεπε.. έτρεξα λίγο στη ΔΕΔΗΕ και τελικά τηλεφωνικώς μου είπαν να περιμένω τον εκκαθαριστικό που θα ναι σωστός (αφού θα έχουν μετρήσει). 

Όπως και να χει ΔΕΝ θα στο κόψουν πριν τη λήξη του ;)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε με ξε-αγχωσες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Satanic είπε

Αν μαζεύτηκαν πολλά κάντε ρύθμιση για δόσεις.

Το έχω κάνει τηλεφωνικά όταν πέφτουν πολλά και δεν θέλω να τα δώσω μαζεμένα.

Είναι απλό.

Εντάξει θα τα δοσω απλά με ένοιαζε να μη το κόψουν μέχρι τις 26/2 που λήγει η προθεσμία του εκκαθαριστικόυ λογαριασμού 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nikos303 είπε

Καλησπέρα παιδιά μετά από έναντι που δεν πληρωθηκε ήρθε ο εκκαθάριστικος 193 ευρώ. Λήγει σε 15 μέρες η πληρωμή αλλά γράφει ότι έχει δωθει εντολή διακοπής της ηλεκτροδοτησης και να πληρωθεί άμεσα. Υπάρχει κίνδυνος να το κόψουν πριν την ημερομηνία που λήγει ο εκκαθαριστικός? Να σημειωθεί ότι πάντα πληρώνονται στην ώρα τους οι λογαριασμοί εκτός του τελευταίου έναντι που ήταν 90 ευρω

Με τιποτα..... και τον επομενο να μην πληρωσεις παλι δεν στο κοβουν.....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, wertyu5555 είπε

Με τιποτα..... και τον επομενο να μην πληρωσεις παλι δεν στο κοβουν.....

Σ ευχαριστώ φίλε πολύ για το κόπο να απαντήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για τοσα λιγα δεν υπαρχει περιπτωση διακοπης .Το μυνημα ότι εχει ενημερωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη είναι τυποποιημενο.

Είναι ξεκάθαρο ότι τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτό το τυποποιημένο μυνημα όμως. Κρίμα για την ΔΕΗ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nikos303 είπε

Είναι ξεκάθαρο ότι τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτό το τυποποιημένο μυνημα όμως. Κρίμα για την ΔΕΗ 

Καλησπέρα.... Απλά το αναφέρουν αυτό...Όπως γίνεται και στους άλλους παρόχους αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...