Adriane Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα φίλοι αυτής της ιστοσελίδας!! Είμαι 18 ετών, φοιτήτρια Φιλολογίας και Νοσηλευτικής (2 μεγάλες αγάπες)... Εργάζομαι σε έναν φούρνο, και είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. Δεν ξέρω κατα πόσο θα σχολιαστεί ή πόσο κράξιμο θα γίνει προς το άτομό μου η ερώτησή μου, απλά ήθελα να ρωτήσω για να κάνω εξετάσεις αίματος θα πρέπει να μου τις γράψει γιατρός (ιδιωτικός ή δημόσιος) ή μπορώ να παω κατευθείαν σε Μικροβιολογικό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
slk200gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) πρεπει να στις γραψει γιατρος συμβεβλημενος ,για ποιο λογο να σε κραξουν ,ευλογη ερωτηση Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από slk200gr
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Adriane είπε Καλησπέρα φίλοι αυτής της ιστοσελίδας!! Είμαι 18 ετών, φοιτήτρια Φιλολογίας και Νοσηλευτικής (2 μεγάλες αγάπες)... Εργάζομαι σε έναν φούρνο, και είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. Δεν ξέρω κατα πόσο θα σχολιαστεί ή πόσο κράξιμο θα γίνει προς το άτομό μου η ερώτησή μου, απλά ήθελα να ρωτήσω για να κάνω εξετάσεις αίματος θα πρέπει να μου τις γράψει γιατρός (ιδιωτικός ή δημόσιος) ή μπορώ να παω κατευθείαν σε Μικροβιολογικό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Υπάρχει συγκεκριμένο 'πακετο' εξετάσεων. Νομίζω πως περιλαμβάνει: Γενική αίματος, Γενική ούρων Παρασιτολογική κοπράνων. Ακτινογραφία θωρακος
simplemaths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Όχι δεν χρειάζεται να στις γράψει γιατρός, μπορείς να πας απλά να τις κάνεις, απλά θα πρέπει να πληρώσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Αν ο ιατρός είναι συμβεβλημενος δεν πληρώνεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Adriane είπε Καλησπέρα φίλοι αυτής της ιστοσελίδας!! Είμαι 18 ετών, φοιτήτρια Φιλολογίας και Νοσηλευτικής (2 μεγάλες αγάπες)... Εργάζομαι σε έναν φούρνο, και είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. Δεν ξέρω κατα πόσο θα σχολιαστεί ή πόσο κράξιμο θα γίνει προς το άτομό μου η ερώτησή μου, απλά ήθελα να ρωτήσω για να κάνω εξετάσεις αίματος θα πρέπει να μου τις γράψει γιατρός (ιδιωτικός ή δημόσιος) ή μπορώ να παω κατευθείαν σε Μικροβιολογικό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις στις εξετάσεις;Γιατρός δεν θα στις δει;
Adriane Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, simplemaths είπε Όχι δεν χρειάζεται να στις γράψει γιατρός, μπορείς να πας απλά να τις κάνεις, απλά θα πρέπει να πληρώσεις. Σε ευχαριστώ πολύ!!!
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ή θα πας σε γιατρό να σου τις γράψει μέσω εοππυ και να πληρώσεις μονο τη συμμετοχή ή θα πας να τος κανεις ιδιωτικά , δηλαδή θα πληρώσεις εσυ όλο το κόστος. παντως εχε υπόψη πως κάποιοι γιατροί ζητούν χρήματα για τη συνταγογράφηση πχ 10-20€. Όποτε αν ειναι να κανεις πχ όσα μια γενική αίματος , δεν αξίζει. 2
logistoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ή θα πας σε γιατρό να σου τις γράψει μέσω εοππυ και να πληρώσεις μονο τη συμμετοχή ή θα πας να τος κανεις ιδιωτικά , δηλαδή θα πληρώσεις εσυ όλο το κόστος. παντως εχε υπόψη πως κάποιοι γιατροί ζητούν χρήματα για τη συνταγογράφηση πχ 10-20€. Όποτε αν ειναι να κανεις πχ όσα μια γενική αίματος , δεν αξίζει. ανάλογα τι εξετάσεις θέλει μπορεί να πάνε πολύ πάνω από το 10αρικακι που θα θέλει ο γιατρός , οπότε να συμφέρει η επίσκεψη μια γενική αίματος νομίζω ότι και κάτω από αυτό, αλλά αν πας να κάνεις εξετάσεις αίματος να δεις και τυχόν άλλα πράγματα πάει αρκετά και δεν συμφέρει χωρίς συμμετοχή
Adriane Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μια γενική αίματος βρε 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις στις εξετάσεις;Γιατρός δεν θα στις δει; Καλά εννοείται ότι πρέπει να τις δει γιατρός. Απλά για μια γενική εξέταση αίματος εαν πρέπει να τη γράψει πρώτα!
Joshua21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μπορείς πας σε γιατρό σε κάποιο νοσοκομείο/ικα για να στις γράψει, και αν τις κάνεις σε κάποια δημόσια δομή δεν θα πληρώσεις απολύτως τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό που θέλεις λέγεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΥΓΕΊΑΣ " Για την απόκτηση του πιστοποιητικού υγείας οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκτός από τη ιατρική κλινική εξέταση η οποία θα γίνεται από Κρατικό ή Ιδιώτη Ιατρό θα υποβάλλονται υποχρεωτικά όλοι σε ακτινογραφία θώρακος. Το Πιστοποιητικό Υγείας υγειονομικού ενδιαφέροντος εφόσον εκδίδεται από ιατρούς των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ, θα φέρει εκτός από τη σφραγίδα του ιατρού και τη σφραγίδα του φορέα. Οι χειριστές τροφίμων επιπλέον θα υποβάλλονται σε καλλιέργεια και παρασιτολογική κοπράνων.“ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καποια διαγνωστικα χωρις παραπαμπτικο γιατρου δεν κανουν ακτινογραφιες με το "ετσι θελω" του ασθενη, εστω και αν πληρωσουμε την αξια τους. Δεν ξερω για άλλες εξετασεις μιας και παντα εχω παραπεμπτικο. Μου ετυχε σε μενα για μια απλη ακτινογραφια στο ποδι και αναγκαστικα να παρω ποαραπεμπτικο . Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
christakos07 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Πως γενεται να είσαι ταυτόχρονα φοιτήτρια φιλολογίας και νοσηλευτικής; 😒
Προτεινόμενες αναρτήσεις