Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα αγροτεμάχιο στο οποίο Θέλω να βάλω Ρεύμα γιατί σκέφτομαι να κάνω κάποιο κτίσμα για εργασία. το θέμα μου είναι πως κοντά δεν έχει κολώνες της ΔΕΗ οπότε πρέπει να μου φέρνουν μέχρι εκεί από την τελευταία που είναι γύρω στα 2,5 χιλιόμετρα μακριά. ξέρει κανείς το κόστος που θα έχω για αυτό ή είναι δωρεάν λόγω της ηλεκτροδότησης που θα γίνει ύστερα; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, McRis69 είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα αγροτεμάχιο στο οποίο Θέλω να βάλω Ρεύμα γιατί σκέφτομαι να κάνω κάποιο κτίσμα για εργασία. το θέμα μου είναι πως κοντά δεν έχει κολώνες της ΔΕΗ οπότε πρέπει να μου φέρνουν μέχρι εκεί από την τελευταία που είναι γύρω στα 2,5 χιλιόμετρα μακριά. ξέρει κανείς το κόστος που θα έχω για αυτό ή είναι δωρεάν λόγω της ηλεκτροδότησης που θα γίνει ύστερα; 

Να ρωτησεις την ΔΕΗ θα στα πουν αναλυτικά αν πρέπει να πληρώσεις και πόσο. Πάντως για τόσο μεγάλη απόσταση δύσκολο το βλέπω να αποφύγεις το κόστος. Λογικα δεν υπάρχει τίποτα χτισμένο εκεί γύρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για 2.5 χλμ το κόστος θα ειναι τόσο μεγάλο που μαλλον σε συμφερει να αγοράσεις άλλο χωράφι που να περνάει ρευμα...

αν σε βοηθάω ενδεικτικά για 2 κολώνες (150 μετρα μετα βίας) μαζι με τη σύνδεση/ρολοι κλπ πληρωσα πριν 1 χρόνο περίπου 3000€

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nvel είπε

ο τρόπος υπολογισμού του κόστους των συνδέσεων φαίνεται εδώ, αν το υπολογίσεις θα αλλάξεις γνώμη.

Βλεποντας τα παραδείγματα επιβεβαιωνεται το ποσο που πληρωσα στο περίπου...όπως εγραψα και παραπάνω!

ΕΝ κατακλειδι για να ηλεκτροδοτηθεί το χωράφι του θα πρεπει να ριξει κανενα 20χιλιαρο κατ ελάχιστον...

option b κανε δωρο το μισο χωραφι σε καποιο πολιτικο να χτίσει σπιτι, το υπόλοιπο θα ηλεκτροδοτηθει αμεσα και δωρεαν! :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Χτίσε ναό και θα έχεις ρευμα.

Οταν φερεις τις κολώνες τότε θα βάλει και ο γειτονας ρευμα,χωρίς να πληρωσει κολωνες.

Με πρόλαβες πριν το Εντίτ για plan c

χτίζεις ναό ενημερώνεις μητρόπολη κάνει θυρανοίξια κ την επόμενη μέρα πας και παίρνεις ρεύμα ! 😅

κλασσικο σύστημα Ηλεκτροδότησης αυθαιρέτων στα νησιά 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σας και σας ευχαριστω για τις απαντησεις, αυτο με τον ναο το σκεφτηκα και εγω να πω την αληθεια μου... καταφερα επιτελους να μιλησω με ανθρωπο στη ΔΕΔΗΕ και μου ειπε πως δεν μπορουν να μου πουν τιποτα αν δεν γινει μελετη και για να γινει αυτο πρεπει να παρω αδεια οικοδομισης και οτι αλλο χρειαζετε για να ξεκινησει η οικοδομη και φεξε μου και γλίστρησα... μαλλον θα μπει ο Αγ Κωνσταντινος μεσα μεγαλη η χαρη του.. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...