SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα Σήμερα ήρθε ο τεχνικός απο οτε και μου έφερε το πριζάκι μεσα στο δωμάτιο για το fiber to the home , τώρα περιμένω να συνδέσω το ont modem και το router ( αν και έχω ήδη το fritzbox 7590 που περιμένει ) . Επειδή εκει που ειναι το πριζάκι και εκει που έχω το router και ολη την καλωδίωση ειναι λίγο περίεργη κατάσταση , μπορώ να αγοράσω εγω ενα patchcord καλώδιο 10 μέτρων απο το πριζάκι και να το πάω εκει που ειναι το router οπου και εκει θα μπεί και το modem ? , ξέρω οτι το καλύτερη θα ηταν να παίξω με utb cable αλλα όπως ειπα ειναι λίγο ιδιαίτερη η φάση οποτε το patchcord θα βολέψει απίστευτα να το πάω εκει που θέλω , αλλα η ερώτηση μου ειναι θα έχει απώλειες με αυτον τον τρόπο στα 10 μέτρα που θα διανύσει το patchcord απο το πριζάκι ? Αν τελικά το κάνω υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εταιρία που πρέπει να επιλέξω σε fiber patchcord ?
kostakiss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 23 hours ago, SPANK said: Καλησπέρα Σήμερα ήρθε ο τεχνικός απο οτε και μου έφερε το πριζάκι μεσα στο δωμάτιο για το fiber to the home , τώρα περιμένω να συνδέσω το ont modem και το router ( αν και έχω ήδη το fritzbox 7590 που περιμένει ) . Επειδή εκει που ειναι το πριζάκι και εκει που έχω το router και ολη την καλωδίωση ειναι λίγο περίεργη κατάσταση , μπορώ να αγοράσω εγω ενα patchcord καλώδιο 10 μέτρων απο το πριζάκι και να το πάω εκει που ειναι το router οπου και εκει θα μπεί και το modem ? , ξέρω οτι το καλύτερη θα ηταν να παίξω με utb cable αλλα όπως ειπα ειναι λίγο ιδιαίτερη η φάση οποτε το patchcord θα βολέψει απίστευτα να το πάω εκει που θέλω , αλλα η ερώτηση μου ειναι θα έχει απώλειες με αυτον τον τρόπο στα 10 μέτρα που θα διανύσει το patchcord απο το πριζάκι ? Αν τελικά το κάνω υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εταιρία που πρέπει να επιλέξω σε fiber patchcord ? καλησπερα, ειμαι σε αναμονη κι εγω για ftth. 2 ερωτησεις : εννοεις τη μικρη συσκευη της ΝΟΚΙΑ ? εσυ του ζητας που να σου βαλει το πριζακι η ειναι στανταρ μεχρι καποια μετρα ?
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, kostakiss είπε καλησπερα, ειμαι σε αναμονη κι εγω για ftth. 2 ερωτησεις : εννοεις τη μικρη συσκευη της ΝΟΚΙΑ ? εσυ του ζητας που να σου βαλει το πριζακι η ειναι στανταρ μεχρι καποια μετρα ? Ενοώ ναι το modem της nokia , του ειπα που ήθελα να μου το βάλει αλλα δεν το έφερε εκει που ήθελα δυστηχώς τώρα για ποιο λόγο δεν ρώτησα και αφου δεν ειχε σκοπό δεν μπήκα καν στην συζήτηση οποτε μου το έβαλε στην 2η επιλογή που ειχα , πήρα πάντως ενα fiber patchcord και βλέπουμε
kostakiss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 39 minutes ago, SPANK said: Ενοώ ναι το modem της nokia , του ειπα που ήθελα να μου το βάλει αλλα δεν το έφερε εκει που ήθελα δυστηχώς τώρα για ποιο λόγο δεν ρώτησα και αφου δεν ειχε σκοπό δεν μπήκα καν στην συζήτηση οποτε μου το έβαλε στην 2η επιλογή που ειχα , πήρα πάντως ενα fiber patchcord και βλέπουμε Από αυτά που κατάλαβες , με ποια κριτήρια βάζουν πιστεύεις κάπου το μόντεμ ;
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Τι να σου πω δεν ξέρω έχω διαβάσει και περιπτώσεις που στο βάζουν εκει που θέλεις ακριβώς , ας φτάσει η στιγμή που θα έρθει ο τεχνικός να σου βάλει το πριζάκι και βλέπεις τοτε γιατι γενικά το όλο εγχείρημα αργεί , εγω ειμαι στους 4 μήνες τώρα που μου έβαλαν και το πριζάκι και μένει μονο να συνδεθώ οποτε υπομονή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα