kyriakosssss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Εχω αυτον τον υπολογιστή και θελω να παρω μια οθονη 240hz θα ανταπεξελθει η οθονη;; Γιατι μ ειπε ενας φιλος οτι δεν θα λειτουργει σωστα η οθόνη βοηθηστε με πλιζζζ
petran91 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Πολύ δύσκολα έως ακατόρθωτα τα 240hz με αυτό το σύστημα. Μόνο 144hz και αυτό υπό προυποθέσεις.
kyriakosssss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Δύσκολα!! Τι παιχνίδια παίζεις? fortnite Μπορειτε μηπως να μου προτεινετε μια καλη οθονη μεγαλη (οχι κ πολυ) που να κουνιεται η οθονη να μπορω να την ρυθμισω οπως θελω για αυτο το pc;; σας παρακαλωω
nikolas_kriti Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε fortnite Μπορειτε μηπως να μου προτεινετε μια καλη οθονη μεγαλη (οχι κ πολυ) που να κουνιεται η οθονη να μπορω να την ρυθμισω οπως θελω για αυτο το pc;; σας παρακαλωω https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share πρέπει να τσεκάρεις αν είσαι σταθερά πάνω 144 fps για να σ δουλεύει σωστά η συγκεκριμένη οθόνη (144hz) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από nikolas_kriti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα