Ronnie1985 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Οπως λεει κ ο τιτλος γνωριζει κανεις αν στα windows 10 η τουλαχιστον στις τελευταιες εκδοσεις των 10, το cpu core parking ειναι μονιμα ανενεργο; Δηλαδη δεν "καθεται" ποτε κανεις πυρηνας... Η υπαρχει το core parking και οι αναγκαστικες λυσεις ειναι ειτε το ultimate plan ειτε καποιο τριτο προγραμμα για uncore. Βασικα ειμαι με το windows balanced κ με αυτο θελω να παραμεινω, απλα θελω να γνωριζω αν οι πυρηνες κανουν parking η οχι... Καπου ειχα διαβασει στο διαδυκτιο οτι στα windows 10 δεν υπαρχει πλεον core parking.
7nisiotis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Ultimate power plan minimum power state: 5% max: 100%
Ronnie1985 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ultimate power plan minimum power state: 5% max: 100% Το ξερω αυτο φιλαρακι μου απλα με high performance η με ultimate plan μου δινει σε idle περιττα ρευματα στη cpu κ δε χρειαζεται, ενω με το balanced ειναι μια χαρα. Απλα εχω μια υποψια οτι κ στο balanced δεν υπαρχει core parking.
7nisiotis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Το ξερω αυτο φιλαρακι μου απλα με high performance η με ultimate plan μου δινει σε idle περιττα ρευματα στη cpu κ δε χρειαζεται, ενω με το balanced ειναι μια χαρα. Απλα εχω μια υποψια οτι κ στο balanced δεν υπαρχει core parking. Όταν είναι να παίξεις: ultimate Όταν είναι για άλλη χρήση πχ desktop, movie, εργασία- εναλλαγή σε: balanced Δες κ αυτό https://coderbag.com/product/quickcpu Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα