Ronnie1985 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Οπως λεει κ ο τιτλος γνωριζει κανεις αν στα windows 10 η τουλαχιστον στις τελευταιες εκδοσεις των 10, το cpu core parking ειναι μονιμα ανενεργο; Δηλαδη δεν "καθεται" ποτε κανεις πυρηνας... Η υπαρχει το core parking και οι αναγκαστικες λυσεις ειναι ειτε το ultimate plan ειτε καποιο τριτο προγραμμα για uncore. Βασικα ειμαι με το windows balanced κ με αυτο θελω να παραμεινω, απλα θελω να γνωριζω αν οι πυρηνες κανουν parking η οχι... Καπου ειχα διαβασει στο διαδυκτιο οτι στα windows 10 δεν υπαρχει πλεον core parking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Ultimate power plan minimum power state: 5% max: 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ultimate power plan minimum power state: 5% max: 100% Το ξερω αυτο φιλαρακι μου απλα με high performance η με ultimate plan μου δινει σε idle περιττα ρευματα στη cpu κ δε χρειαζεται, ενω με το balanced ειναι μια χαρα. Απλα εχω μια υποψια οτι κ στο balanced δεν υπαρχει core parking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Το ξερω αυτο φιλαρακι μου απλα με high performance η με ultimate plan μου δινει σε idle περιττα ρευματα στη cpu κ δε χρειαζεται, ενω με το balanced ειναι μια χαρα. Απλα εχω μια υποψια οτι κ στο balanced δεν υπαρχει core parking. Όταν είναι να παίξεις: ultimate Όταν είναι για άλλη χρήση πχ desktop, movie, εργασία- εναλλαγή σε: balanced Δες κ αυτό https://coderbag.com/product/quickcpu Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα