apple2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 καλησπερα προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου με το tv box μεσω chromecast το οποιο θεωρητικα ειναι ενσωματωμενο στο tv box....ομως οταν βαζω μια ταινια να παιξει στο κινητο μου και πατω το αντιστοιχο κουμπι δυστηχως δεν μεταδίδεται στην οθονη της τηλεορασης....παιρνουν internet απο το ιδιο ρουτερ...και το vpn ειναι κλειστο τι μπορει να φταει?
manoskost Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, apple2009 είπε καλησπερα προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου με το tv box μεσω chromecast το οποιο θεωρητικα ειναι ενσωματωμενο στο tv box....ομως οταν βαζω μια ταινια να παιξει στο κινητο μου και πατω το αντιστοιχο κουμπι δυστηχως δεν μεταδίδεται στην οθονη της τηλεορασης....παιρνουν internet απο το ιδιο ρουτερ...και το vpn ειναι κλειστο τι μπορει να φταει? https://support.google.com/googlenest/thread/25691517?hl=en
apple2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 το google home δεν μου βρισκει τη συσκευη καθόλου.Εχω κατεβασει το google home στο κινητο μου...κι εχω ανοιξει την τοποθεσια της συσκευης που ηταν κλειδωμένη...ωστοσο εξακουλουθει να μην δουλευει το mirroring....επισης ενω αναφερει οτι το chromecast ειναι ηδη εγκατεστημένο εγω δεν βλεπω πουθενα μεσα στις εφαρμογές το εικονίδιο του...
apple2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 επανερχομαι με νεότερα...καταφερα να κανω mirroring (μετα απο τοσες εφαρμογες που δοκιμασα τελικα τα κατάφερα....) ενα επιπλεον ζητημα ειναι οτι προσπαθω να περασω εφαρμογές απο στικακι ομως κανενα στικακι δεν μου διαβαζει...βγαζει το εξης μυνημα. this device does not appear to support the Android Storage Access Framework
apple2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 το ελυσα κι αυτο...πηρα ενα ανταπτορακι γιατι το box εχει μονο μια θυρα usb και εγκατεστησα τις εφαρμογες που ηθελα...μονο το firefox δεν εχω καταφερει να εγκαταστησω
apple2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα χρειαζεται καποια αλλη εφαρμογη για να περασω μεσα στο box το vodafone tv?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα