Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως πηγα σημερα σουπερ μαρκετ και πηρα κοτομπουκιες και πατατες να τα εχω ετοιμα.Τετοια φριτεζα δεν ξαναδα να πω την αληθεια!

59 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Πόσο συχνά κάθεται και χαζεύεις την πλάτη του κινητού σου;

Ειμαι σιγουρος οτι εχεις κοροιδεψει καποιες αλλες εταιριες για τις πλατες τους αλλα ξαφνικα τωρα δεν ασχολειστε με πλατες;;Ε ρε εξινος που θελετε και καλα σας κανουν😂😂😂

• Thanks 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Istelios είπε

Εγω παντως πηγα σημερα σουπερ μαρκετ και πηρα κοτομπουκιες και πατατες να τα εχω ετοιμα.Τετοια φριτεζα δεν ξαναδα να πω την αληθεια!

Ειμαι σιγουρος οτι εχεις κοροιδεψει καποιες αλλες εταιριες για τις πλατες τους αλλα ξαφνικα τωρα δεν ασχολειστε με πλατες;;Ε ρε εξινος που θελετε και καλα σας κανουν😂😂😂

Έχω iPhone 11 Pro Max από την πρώτη μέρα και είναι πανέμορφο από πίσω, ποτέ δεν με ενόχλησε!

• Thanks 2
Δημοσ.

διστυχος η σαμμυ παλι τα ιδια λαθη με την apple κανει γιαυτο και το 10αρι θα ειναι μακραν καλυτερη επιλογη για οσους θελουν το μικρο,γιατι να παρω το καινουριο μικρο που υστερει απο το μεγαλο (ζοομ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο και μονο το γεγονος οτι στο design της οθονης εμειναν για αλλη μια χρονια με τις τρυπες/punch holes+την ανοδο των τιμων,τα λεει ολα.

Τωρα το θυμηθηκαν να αλλαξουν τις καμερες και να δωσουν ανταγωνιστικο night mode ή οθονη 120hz........

Επισης με την προηγουμενη Note σειρα δειξανε οτι εχουν χασει την μπαλα και δεν ξερουν τι βγαζουν πλεον.

Το ακριβοτερο κινητο της το Note10+,η ναυαρχιδα χωρις συμβιβασμους και υστερουσε σε καποιους τομεις απο το φθηνοτερο Note10Lite.

Το μονο πραγματικο ενδιαφερον για τα νεα Galaxy θα ειναι οι ακομα πιο υψηλες τιμες,και μετα να απορουν παλι προς το τελος του χρονου γιατι δεν πουλανε καλα στις ναυαρχιδες.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

γιατί προσπαθούν να αντιγράψουν της κάμερες του iphone ;

56 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

1399 s20 ultra 

βάλε κάνα δυο κατοστάρικα ακόμα μην ντρέπεσαι 

Δημοσ.

Μόλις είδα τις πίσω κάμερες, μία εικόνα μου 'ρθε στο μυαλό:

pexels-photo-278904.jpeg

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lenovo2014 είπε

γιατί προσπαθούν να αντιγράψουν της κάμερες του iphone ;

βάλε κάνα δυο κατοστάρικα ακόμα μην ντρέπεσαι 

Επίσημη τιμή είναι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Επίσημη τιμή είναι.

για Ελλάδα είναι αυτή η τιμή σίγουρος ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βασικό S20, το μεγαλύτερο S20 Plus αλλά και το premium μοντέλο S20 Ultra...  Δλδ βγάζει 3 τηλεφώνα τις ίδιας σειράς με Exynos για την Ευρώπη έλεος και στην ουσία σε αναγκάζουν να τα σκάσεις για το S20 Ultra που είναι και το καλύτερο,τέρμα πια, κοροϊδία στην κοροϊδία αρκετά samsung S αγόρασα.. Μάλλον θα πάω για το Mi 10 Pro.

Επεξ/σία από arisikaria

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...