Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο μικρό smartphone - Google Pixel 3a vs Samsung Galaxy S10e vs Xiaomi Mi 9 SE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω ν' αγοράσω ένα καλό μικρό android κινητό, και έχω ψιλοκαταλήξει ότι αυτές είναι οι 3 καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή στην αγορά. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδετη.

Ποια η άποψή σας; Απ' ότι έχω καταλάβει, το pixel 3a προηγείται στο λειτουργικό, αλλά χάνει σε δυνατότητες σέρβις στην Ελλάδα. To galaxy s10e είναι πιθανότατα το "καλύτερο" απ' όλα, αλλά είναι επίσης και το πιο ακριβό και με πιο "φορτωμένο" λειτουργικό απ' το pixel. Το mi 9 se είναι σίγουρα αρκετά φτηνότερο απ' τα άλλα, έχει όμως κι αυτό "φορτωμένο" λειτουργικό σε σχέση με το pixel (ίσως και σε σχέση με το samsung, δεν γνωρίζω) αλλά και δυνατή απόδοση. Μεγάλο μέιον επίσης για μένα ότι δεν έχει θύρα jack για ακουστικά.

Και τα τρία έχουν μικρή μπαταρία, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι μονόδρομος σ' αυτά που κοιτάω.

Τα 2 τελευταία κινητά μου ήταν xiaomi των 150€, τα οποία κάναν μεν τη δουλεία τους μια χαρά, αλλά είχαν σχετική μικρή διάρκεια ζωής(λόγω απόδοσης/κολλημάτων), οπότε κοιτάω στη νέα μου αγορά να το αποφύγω αυτό.

Δημοσ.

mi A3 κοίτα, μικρό, μπαταρία ατελείωτη, android one μετά το pixel δεν υπάρχει πιο ελαφρύ λειτουργικό, και έχει τα πάντα audio jack, ράδιο, sd card , υπέρυθρες .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

mi A3 κοίτα, μικρό, μπαταρία ατελείωτη, android one μετά το pixel δεν υπάρχει πιο ελαφρύ λειτουργικό, και έχει τα πάντα audio jack, ράδιο, sd card , υπέρυθρες .

Καλησπέρα, κανονικά θα έπρεπε να ανοίξω νέο thread αλλά επειδή έχω μια απλή ερώτηση στα γρήγορα, για να μην απασχολώ πολύ κόσμο, μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις στο θέμα κάμερα με ποια σειρά θα έμπαιναν τα ακόλουθα κινητά; Huawei p30 lite, Huawei p smart z, Honor 20 lite, Realme 5 pro. Ψάχνω καλύτερη κάμερα απ'το Xiaomi redmi note 5. Είναι όλα καλύτερα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitraPs είπε

Καλησπέρα, κανονικά θα έπρεπε να ανοίξω νέο thread αλλά επειδή έχω μια απλή ερώτηση στα γρήγορα, για να μην απασχολώ πολύ κόσμο, μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις στο θέμα κάμερα με ποια σειρά θα έμπαιναν τα ακόλουθα κινητά; Huawei p30 lite, Huawei p smart z, Honor 20 lite, Realme 5 pro. Ψάχνω καλύτερη κάμερα απ'το Xiaomi redmi note 5. Είναι όλα καλύτερα; 

βασικά όποιο και να πάρεις από αυτά θα έχει 100% καλύτερη camera από το note 5. Όμως η σειρά που θα τα έβαζα εγώ realme 5 pro, p30 lite, honor 20 lite, p smart z. Υπάρχει και το mi a3 που έχει πολύ καλή camera για τα λεφτά του που με gcam και τα κατάλληλα settings κάνει παπάδες.  

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, foxbed είπε

βασικά όποιο και να πάρεις από αυτά θα έχει 100% καλύτερη camera από το note 5. Όμως η σειρά που θα τα έβαζα εγώ realme 5 pro, p30 lite, honor 20 lite, p smart z. Υπάρχει και το mi a3 που έχει πολύ καλή camera για τα λεφτά του που με gcam και τα κατάλληλα settings κάνει παπάδες.  

Ευχαριστώ πολύ!!! 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κινητο διχως service εδω στην Ελλάδα/ευρωπη δε θα έπαιρνα εγώ παιδιά.

Δίνω σημασία σε αυτό και αχρειαστο να ειναι.

Σε οτι χρειάστηκε μέχρι στιγμής απο φίλους και δικο μου ολα περάσανε εγγύηση.

Εμπειρία με nokia , sony , samsung ,htc .

Ακούγονται τοσες πολλες ιστορίες για τις εγγυήσεις που εχουν κανει τον κόσμο να μη δινει σημασία νομίζοντας οτι είναι καταδικασμένη δουλειά.

Απαντάω, ΟΧΙ ,η δουλεια γίνεται και πρέπει να υπάρχει.

Οποτε φυσικά δε θα έπαιρνα pixel αφου η κυρία δε μας τιμάει με τα προϊόντα της και δε θα έπαιρνα xiaomi απο skroutz πέρα απο μερικα μαγαζιά που εχουν φήμη καλη και δικο τους σέρβις το οποίο τιμάνε.

Realme θα έπαιρνα απο amazon αφου εχει ευρωπαϊκή εγγύηση και μέρος επισκευών οπως η htc πλεον , που γνωστού μου πηγε εξω και φυσικά γύρισε κούκλα.

Και οπως μπορείτε να συμπεράνετε ειμαι υπερ του s10e που εχει πραγματική Ελληνική υποστήριξη σε πολλά σημεία.

Τι να κάνουμε βρε παιδιά !

Μερικα τα πληρώνεις.

Μακαρι να ηταν όλα φθηνά και πλήρη πακέτα.

Υ.γ θα μου πεις το pixel σε Ευρώπη δε θα πάει;απο όσα γνωρίζω ειναι λιγο περίεργη η φάση τους και κακό ειναι να μαθει για αυτο ο ενδιαφερόμενος απο νηματα για την συσκευή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7970631

Διαβασε για αυτο από χρήστες και φρόντισε να αξιζει για τα θελω σου η αγορά του.

Εγω δε θα έπαιρνα.

Υ.γ2 ανέφερα κινητά που βγάλανε πρόβλημα αλλα μη με θεωρείτε άτυχο , εμενα ενα χρειάστηκε και οι εμπειρίες είναι γενικά απο τον κύκλο μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...