vsaradopoulos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Έχουμε εντυπώσεις/κριτικές υπέρ ή κατά κάποιου δημοσίου νοσοκομείου στην Αττική που να διενεργεί αξονικές τομογραφίες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συνηθως αναμονη καποιους μηνες δωρεαν με παραπεμτικο ΕΟΠΠΥ. Σε συμβεβλημένα διαγνωστικα 6-7 ευρω συμμετοχη σχεδόν αμμεσα με ηλεκτρονικο παραπεμπτικο . Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
vsaradopoulos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Συνηθως αναμονη καποιους μηνες δωρεαν με παραπεμτικο ΕΟΠΠΥ. Σε συμβεβλημένα διαγνωστικα 6-7 ευρω συμμετοχη σχεδόν αμμεσα με ηλεκτρονικο παραπεμπτικο . Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά όπως έγραψα ως προς την ποιότητα της απεικόνισης και της διάγνωσης με ενδιαφέρει, μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο ασχέτως χρόνου που θα θέλουν για ραντεβού! Αν έχεις κάποια γνώμη...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, vsaradopoulos είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά όπως έγραψα ως προς την ποιότητα της απεικόνισης και της διάγνωσης με ενδιαφέρει, μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο ασχέτως χρόνου που θα θέλουν για ραντεβού! Αν έχεις κάποια γνώμη... Δυτυχως οχι ....Για την διαγνωση το καταλαβαινω αν θελεις επισημο χαρτι να το προσκομισεις καπου για την ποιοτητα απεικονησης ομως γιατι ?
vsaradopoulos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Έχουν ακουστει κατά καιρούς και για διάφορα ιδιωτικά κέντρα για "όχι και τόσο καλές" διαγνώσεις. Δεν γνωρίζω καθόλου το ποσό σύγχρονα και αξιόπιστα είναι τα μηχανήματα που διαθέτουν τα διάφορα νοσοκομεία...
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Πολύ δύσκολα θα λάβεις απαντήσεις σε αυτά που ψάχνεις. Για να γνωρίζει κάποιος ποιότητα απεικόνισης και διάγνωσης πρέπει να έχει περάσει από mri/ct μονάδες σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και να γνωρίζει τους ακτινολόγους. Για την ποιότητα απεικόνισης στους αξονικους δεν ξέρω, στους μαγνητικούς πηγαίνει με την ένταση του μαγνητικού πεδίου και τα tesla του μαγνήτη όσο πιο πολλά τόσο καλύτερη αλλά ακόμα και έτσι δεν γίνεται να ξέρουμε τι τομογραφους εχει το κάθε νοσοκομείο. Για τα ιδιωτικά αυτό που ακούω και δεν μου αρέσει είναι ότι δεν εκτυπψνουν σε φιλμ και στα δίνουν ηλεκτρονικά μόνο σε CD. Εγώ πρέπει να τρέχω μετά και για να εκτυπώνω καθώς στα κεπα που περνάω δεν δέχονται ηλεκτρονικά μέσα.
opera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Έτυχε από γνωστό να ακούσω ότι ο μαγνητικός στο διαβαλκανικό είναι πιό ισχυρός από αυτόν στη πόλη μου και φυσικά τον προτίμησε για μαγνητική στο γόνατο. Δύσκολα να βρεις πληροφορίες αν δεν έχεις άνθρωπο γνώστη.
mcstefan7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Πάει αναλόγως το μηχάνημα. Πχ στην Κόρινθο σε ιδιωτικά έχουμε δυο κέντρα. Το ένα έχει πιο σύγχρονα μηχανήματα. Είχε τύχει στον πατέρα μου να βγάλει ακτινογραφία ή μαγνητική (δεν θυμάμαι) και να μην φαίνεται καθαρά και ο γιατρός τον έστειλε να βγάλει πάλι σε άλλο κέντρο.
bigoulas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Για τα ιδιωτικά αυτό που ακούω και δεν μου αρέσει είναι ότι δεν εκτυπψνουν σε φιλμ και στα δίνουν ηλεκτρονικά μόνο σε CD. Εγώ πρέπει να τρέχω μετά και για να εκτυπώνω καθώς στα κεπα που περνάω δεν δέχονται ηλεκτρονικά μέσα. Είναι πιθανό σε κάποια ιδιωτικά να μπορούν να τυπώσουν σε χαρτί. Για φίλμ δύσκολο. Δοκίμασε αν θες στην βιοϊατρική στην Μιχαλακοπούλου. Πριν από κάποιο διάστημα αν το ζητούσες στο τύπωναν. Δεν γνωρίζω αν έχουν ακόμα αυτή τη δυνατότητα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, bigoulas είπε Είναι πιθανό σε κάποια ιδιωτικά να μπορούν να τυπώσουν σε χαρτί. Για φίλμ δύσκολο. Δοκίμασε αν θες στην βιοϊατρική στην Μιχαλακοπούλου. Πριν από κάποιο διάστημα αν το ζητούσες στο τύπωναν. Δεν γνωρίζω αν έχουν ακόμα αυτή τη δυνατότητα. Δεν εκτυπωνουν στις διαφάνειες τα στιγμιότυπα από την εξέταση.......
bigoulas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν εκτυπωνουν στις διαφάνειες τα στιγμιότυπα από την εξέταση....... Σε φιλμ δύσκολο να βρεθεί. Αλλά εκτυπωναν κάποτε σε χαρτί τις εικόνες. Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα. Ένα τηλεφώνημα και μια ερώτηση δεν κοστίζει τίποτα. Είχα εκτυπώσει στην Μιχαλακοπούλου αλλά έχουν περάσει σίγουρα τρία χρόνια από τότε.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ είχα κάνει πριν αρκετά χρονια στο ιατροπολις και έδιναν τις διαφάνειες με πολλές μικρες εικόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα