bonepeeler Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα. Έχω ένα laptop που έχει επεξεργαστή i7 7820H και κάρτα γραφικών GTX 1080 (όχι max-Q). To πρόβλημα μου είναι το βάρος. Είναι ασήκωτος και το τροφοδοτικό είναι και αυτό ασήκωτο. Σκεφτόμουν να τον αλλάξω και να πάρω έναν με πιό καινούργιο επεξεργαστή αλλά και με κάρτα γραφικών RTX 2070 ή RTX 2080 (και οι 2 max-Q). Πόσο πιστεύετε πως θα χάσω σε απόδοση; Αξίζει να τον αλλάξω και τουλάχιστον να μπορώ να τον κουβαλάω σαν άνθρωπος;
asmilon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ποιες ειναι οι αναγκες σου; Γιατι πηγες σε τετοιο υπολογιστη, ο οποιος πρακτικα ειναι μεταφερομενος και οχι φορητος;
bonepeeler Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Οι αναγκες μου ειναι ξεκαθαρα gaming. Απλα πιστευα πως θα την παλευα να τον μεταφερω αλλα εχω φτασει και τον βαζω σε βαλιτσα στις πτησεις που κανω γιατι δεν παλευεται το βαρος του. Εκτος πτησεων, παντα σπιτι μενει. Βεβαια αυτο σημαινει + 6 κιλα στη βαλιτσα.
asmilon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Gaming του στυλ περναω την ωρα μου, ή High end gaming χωρις ταβανι στο budget; Οπως καταλαβαινεις υπαρχουν σημαντικες διαφορες αναλογα τις απαιτησεις και το budget... Πχ θα σε εξυπηρετουσε μια λυση με εξωτερικη καρτα γραφικων, την οποια θα μπορεις να εχεις σπιτι και να κουβαλας το laptop σου για πιο ελαφριες εργασιες εκτος; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από asmilon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα