Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας παιδόπουλα Καλή βδομάδα. Το έχει δουλέψει κανείς ; Έχω διαβάσει μόνο για τους πυκνωτές του και για τον ανεμιστήρα του που είναι κατώτερα από την RMX. Οτιδήποτε έχετε να πείτε θετικό ή αρνητικό θα βοηθούσε πολύ. https://www.skroutz.gr/s/19457622/Corsair-RM-RM650.html
teot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το έχω μια εβδομάδα και αντικατέστησε προληπτικά ένα Thermaltake 550W που το είχα 8-9 χρόνια . Αυτό που μπορώ να πω για τόσο λίγο διάστημα που το έχω ότι με βόλεψαν πάρα πολύ τα επίπεδα καλώδια, είναι τελείως αθόρυβο, δεν νομίζω οτι έχει δουλέψει ποτέ ο ανεμιστήρας και ούτε πιστεύω οτι θα δουλέψει με το μηχάνημα που έχω, τελευταίa στιγμή το διάλεξα σε σχέση με το RM550X που και αυτό θα με υπερκάλυπτε Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από teot 1
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Από τα καλύτερα της αγοράς, είναι αναβάθμιση του RMx 1
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Από τα καλύτερα της αγοράς, είναι αναβάθμιση του RMx Φίλε μου μπορείς να μου πεις που το στηρίζεις αυτό ; (Εννοώ ότι θέλω να μου το αποδείξεις)
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Άμα θέλεις αποδείξεις, δες κάνενα βίντεο στο YouTube, εγώ δε μπορώ να σου κάνω review το PSU. Η σειρά RM είναι από τις πιο εμπορικές και πετυχημένες σειρές τροφοδοτικών. Η σειρά RM είναι η νέα σειρά της Corsair που αντικαθιστά την RMx 1
Pelgrimp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, thetiesthatbind said If you want proof, watch YouTube videos, TellDunkin I can't review your PSU. The RM series is one of the most commercial and successful power supply series. The RM series is the new Corsair line that replaces the RMx I can say for so long that I have been so impressed with the flat cables, it is completely silent, I don't think the fan has ever worked and I don't think it will work with my machine, lately I chose to compare to the RM550X which would overclock me too Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Pelgrimp 1
teot Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Pelgrimp είπε I can say for so long that I have been so impressed with the flat cables, it is completely silent, I don't think the fan has ever worked and I don't think it will work with my machine, lately I chose to compare to the RM550X which would overclock me too ??????
elpenor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Το άρθρο που λογικά έχεις διαβάσει κάνει φοβερή ανάλυση, τι άλλο υπάρχει να πει κάποιος. Τα εξαρτήματα που έχει μέσα είναι πολύ ποιο φτηνά από του RMx (όλα όχι μόνο οι πυκνωτές) όμως ακόμα και τα κινέζικα σήμερα έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο αντοχής. Σαν πιο νέο τροφοδοτικό υποστηρίζει το νέο sleep mode (που έχουν μόνο οι Intel και επιτρέπει στον υπολογιστή να είναι στο internet και να λειτουργεί όπως τα κινητά) και έχει λίγο καλύτερο efficiency. Πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στο νέο και φτηνότερο ή στο πιο παλιό και ποιοτικό, εγώ θα έπαιρνα το RMx γιατί έχω AMD και ψώνιο με την ποιότητα στα ηλεκτρονικά αλλά το RM μπορεί να είναι πιο λογική επιλογή για κάποιον άλλο. 1
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Έχεις ένα δίκαιο σε αυτό που λες φίλε αλλά ξέρεις 10 χρόνια εγγύηση έχει και η RM σειρά και η RMX όμως η RMx κάνει χρήση πολύ πιο ποιοτικών κομματιών υπήρξα και θα ξαναϋπάρξω χρήστης RMX οπότε .. Αυτό το άρθρο ακριβώς διάβασα και είδα και το αντίστοιχο βίντεο 😎 Από ότι βλέπω όμως η σειρά RMX έχει ανανεωθεί αρκετά οπότε όπως προείπα θα πάω εκεί. 😎
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο το καλαμπουρι με τα corsair πρωτα σε δημοτικότητα στο skroutz επειδη ειναι καγκουρικα δε σημαινει οτι ειναι τα καλυτερα ... Seasonic εχω γιατι εχω δει κορσαιρ να βγαζει καπνους Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Αυτο το καλαμπουρι με τα corsair πρωτα σε δημοτικότητα στο skroutz επειδη ειναι καγκουρικα δε σημαινει οτι ειναι τα καλυτερα ... Seasonic εχω γιατι εχω δει κορσαιρ να βγαζει καπνους Κάθε άλλο παρά καγκούρικα είναι ..
elpenor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Αυτο το καλαμπουρι με τα corsair πρωτα σε δημοτικότητα στο skroutz επειδη ειναι καγκουρικα δε σημαινει οτι ειναι τα καλυτερα ... Seasonic εχω γιατι εχω δει κορσαιρ να βγαζει καπνους Αν θέλεις να πάρεις με λογικά λεφτά ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό η Corsair σου δίνει το RMx και η Seasonic το Focus. Tο πρώτο generation των Focus Plus ήταν μία αποτυχία με πολλά προβλήματα ( ripple, transients, protections, combatibility, cables ) και είχε πολύ αρνητική κριτική στο internet, σαν αποτέλεσμα είναι λογικό οι περισσότεροι να προτιμήσουν το Corsair RMx. Το δεύτερο generation των Focus GX δεν έχει καιρό που έχει βγει οπότε είναι λογικό να μην έχει προλάβει να αποκτήσει την δημοτικότητα του RMx, επίσης είναι λίγο πιο θορυβώδες πράγμα που είναι σημαντικό για πολλούς. Ότι η Seasonic και η Super Flower είναι οι leaders δεν το αμφισβητεί κανένας, στην τελική αυτοί τα σχεδιάζουν (το RMx έχει αγοράσει την σχεδίαση της Seasonic). Για να σου δώσουν όμως κάτι καλό πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω, ο "ανταγωνιστής" του RMx μέχρι πέρσι ήταν στην πραγματικότητα το Prime το οποίο είναι 30-40 ευρώ ακριβότερο. Μπορεί να άξιζε το Prime τα 30 ευρώ παραπάνω όμως ήδη το RMx ήταν αρκετά καλό για τους περισσότερους. Εμένα το RMx και το EVGA G3 που έχω στα δύο PC μου έχουν φάει πάνω από 100 διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ (ζω σε νησί) και τάσεις που έχουν κάψει τηλεοράσεις/μικροκύματα και ένα κάρο συσκευές οπότε μπορώ να εγγυηθώ για την αντοχή τους, αν είδες κάποιο να καίγεται μπορεί να ήταν αστοχία υλικού ή χειρότερο μοντέλο. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από elpenor 1
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καμια αντιρρηση στο RMx . Για το χρωμα το ειπα που ετσι και αλλιως δε φαίνεται . Και της Thermaltake το Smart RGB 700W ειδα ειναι δημοφιλες αλλα επιφυλάσσομαι Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Το να ειναι ενα τροφοδοτικο παρα πολυ δημοφιλες ειναι παρα πολυ καλο για 2 λογους α)σημαινει οτι το εχουν αγορασει παρα πολλοι και αρα εχει δοκιμαστει και απο πολλους απο πλευρας αξιοπιστιας. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να εμφανισει προβλημα(ακομα και τα ακριβοτερα της αγορας μπορουν να χαλασουν)αλλα αν τα προβληματικα ειναι λιγα,σημαινει οτι ειναι αρκετα αξιοπιστο β)το οτι ειναι ενα τροφοδοτικο πολυ δημοφιλες σημαινει οτι εχει και πολυ καλη διαθεσιμοτητα. Δειτε ποσα καταστηματα φερνουν πχ τα Corsair και ποσα φερνουν πχ τα Evga στην Ελλαδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα