Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για ποδοσφαιρικό αγώνα Γερμανία

panossar95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα καλή εβδομάδα

Σε εναν μήνα και κάτι, θα πάω με φίλους Βερολίνο, και είδαμε ότι έχει τοπικό ντέρμπι Χέρτα Ουνιόν, οπότε σαν ποδοσφαιροφιλοι είπαμε να παμε μιας και θα είμαστε εκεί.

Το πρόβλημα είναι ότι στο σάιτ της Χέρτα, ενώ έχει αγορά online για τα προηγούμενα εντός έδρας ματς, στο συγκεκριμένο δεν έχει επιλογή για αγορά μέσω ίντερνετ, και λέει κάτι μόνο για members και κατόχους διαρκείας

Υπάρχει κάποιος Έλληνας στο Βερολίνο να με βοηθήσει? Δεν γίνεται να πάρουμε εισητηρίο για τον συγκεκριμένο αγώνα?

Επεξ/σία από panossar95
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον επομενο εντος απο αυτον τον αγωνα σε αφηνει? ΑΝ οχι ισως παιζει χρονικο οριο π επιτρεπεται να αγορασεις δλδ 30 ημερες και πιο πισω... μιας και ειπες σε ενα μηνα και κατι ειναι ο αγωνας

Αν σε αφηνεει για τα επομενα  εντος απο αυτον π θες  ισως εχει σχεση με το οτι ειναι τοπικο ντερμπι με μεγαλη ζητηση οποτε καλυπτουν πρωτα τις θεσεις τα μελη και τα διαρκειας.

9 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Καλημέρα καλή εβδομάδα

Σε εναν μήνα και κάτι, θα πάω με φίλους Βερολίνο, και είδαμε ότι έχει τοπικό ντέρμπι Χέρτα Ουνιόν, οπότε σαν ποδοσφαιροφιλοι είπαμε να παμε μιας και θα είμαστε εκεί.

Το πρόβλημα είναι ότι στο σάιτ της Χέρτα, ενώ έχει αγορά online για τα προηγούμενα εντός έδρας ματς, στο συγκεκριμένο δεν έχει επιλογή για αγορά μέσω ίντερνετ, και λέει κάτι μόνο για members και κατόχους διαρκείας

Υπάρχει κάποιος Έλληνας στο Βερολίνο να με βοηθήσει? Δεν γίνεται να πάρουμε εισητηρίο για τον συγκεκριμένο αγώνα?

Στείλε email που να περιγράφεις το θέμα και ρώτα τους.
99% θα σου απαντήσουν, είναι πολύ τυπικοί σε αυτά οι γερμανοί.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Για τον επομενο εντος απο αυτον τον αγωνα σε αφηνει? ΑΝ οχι ισως παιζει χρονικο οριο π επιτρεπεται να αγορασεις δλδ 30 ημερες και πιο πισω... μιας και ειπες σε ενα μηνα και κατι ειναι ο αγωνας

Αν σε αφηνεει για τα επομενα  εντος απο αυτον π θες  ισως εχει σχεση με το οτι ειναι τοπικο ντερμπι με μεγαλη ζητηση οποτε καλυπτουν πρωτα τις θεσεις τα μελη και τα διαρκειας.

Καλημέρα

Όχι δεν έχει επόμενο μετά από αυτό. Έχει μόνο προηγούμενα

Λογικά αυτό που λες, αλλά η Χέρτα παίζει στο στάδιο του Βερολίνου 80.000 θέσεων.

Μου κάνει εντύπωση να έχει τοοοοοσο μεγάλη ζήτηση, καθώς κοίταξα τα εντός της έδρας, και πέρα από Μπάγερν και Ντόρτμουντ που γεμίζει, στα υπόλοιπα μέχρι 30-50 χιλιάδες.

1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Στείλε email που να περιγράφεις το θέμα και ρώτα τους.
99% θα σου απαντήσουν, είναι πολύ τυπικοί σε αυτά οι γερμανοί.

Το έχω στείλει ήδη η αλήθεια είναι, περιμένω να μου απαντήσουν, απλά είπα να κάνω μια προσπάθεια και εδω

Επεξ/σία από panossar95

1 ώρα πριν, panossar95 είπε

Μου κάνει εντύπωση να έχει τοοοοοσο μεγάλη ζήτηση, καθώς κοίταξα τα εντός της έδρας, και πέρα από Μπάγερν και Ντόρτμουντ που γεμίζει, στα υπόλοιπα μέχρι 30-50 χιλιάδες.

Αναφορά σε κείμενο

Competition: Bundesliga, Matchday 27
Date: Saturday (21.03.20, 6:30 p.m.)
Sales start: for members from tuesday (21.01.20), 10 a.m.; for season ticket holders from tuesday (04.02.20), 10 a.m. (max. 4 tickets per person) / no general sale

We kindly ask for your understanding that there are no group tickets available.

^ απο το σαιτ της Χερτα,

Eπισης απο wikipedia:

Η τελευταια φορα που οι 2 ομαδες επαιξαν επισημο αγωνα στην εδρα της Χερτα, ηταν το 2013 για την Β' κατηγορια της Bundeslinga. Το Olympiastadion tvn 70K θεσεων ηταν γεματο.
Φετος αναμετρωνται πρωτη φορα για την bundelsiga μετα απο δεκαδες χρονια. Τον πρωτο γυρο, στην εδρα της Union, το ματς ηταν sold out.

Απο τα παραπανω καταλαβαινεις γιατι τα εισητηρια πωλουνται μονο σε μελη (με μαξ 4 εισητηρια ανα μελος). Αναμενεται τρελο sold out.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

^ απο το σαιτ της Χερτα,

Eπισης απο wikipedia:

Η τελευταια φορα που οι 2 ομαδες επαιξαν επισημο αγωνα στην εδρα της Χερτα, ηταν το 2013 για την Β' κατηγορια της Bundeslinga. Το Olympiastadion tvn 70K θεσεων ηταν γεματο.
Φετος αναμετρωνται πρωτη φορα για την bundelsiga μετα απο δεκαδες χρονια. Τον πρωτο γυρο, στην εδρα της Union, το ματς ηταν sold out.

Απο τα παραπανω καταλαβαινεις γιατι τα εισητηρια πωλουνται μονο σε μελη (με μαξ 4 εισητηρια ανα μελος). Αναμενεται τρελο sold out.

Ναι ναι τα ξέρω αυτά. Και εγώ το φαντάστηκα, αλλά είπα του που**, 80.000κ θέσεις δεν θα βρούμε 5 εισητηρια?.Δυστυχώς φαίνεται να τρώμε άκυρο. Δεν πειράζει, θα πάμε Δυναμό Δρέσδης που έχει και δυνατή έδρα, ελπίζω να παίζουν εντός όταν πάω.

Περιμένω να μου απαντήσουν και στο μέιλ

Θα ψάξω να δω και σε κάνα σάιτ που έχει εισητηρια για αγώνες τι γίνεται και εκει, αλλά με την ζήτηση που βλέπω θα είναι οι τιμές στον Θεό λογικά

Κριμα όμως, γιατί θα ήταν καλή εμπειρία, είχα ψηθεί αρκετά

Επεξ/σία από panossar95

2 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Υπάρχουν εισιτήρια σε site μεταπώλησης (stubhub κλπ) αλλά οι τιμές είναι διαστημικές... Αν ψήνεσαι τοοοοόσο πολύ, ίσως το έψαχνες έτσι.

Είδα και εκεί, μόλις είδα 168 λίρες έκλεισα το Google Chrome πιο γρήγορα από λογαριασμό ΔΕΗ 😂

Τόσα δεν δίνω, μέχρι 60-70-80 το πολύ έδινα

Αν κανείς ένα καλό ψάξιμο τις μέρες που θα είσαι εκεί πιστεύω οτι κάπου θα βρεις. Είχαμε βρει στη Ρώμη για το ρώμα λάτσιο την ημέρα του ματς και μάλιστα απο γραφείο με φυσιολογικές τιμές. Αξιζει να το ψάξεις εκεί νομίζω. 

2 ώρες πριν, akisdom είπε

Αν κανείς ένα καλό ψάξιμο τις μέρες που θα είσαι εκεί πιστεύω οτι κάπου θα βρεις. Είχαμε βρει στη Ρώμη για το ρώμα λάτσιο την ημέρα του ματς και μάλιστα απο γραφείο με φυσιολογικές τιμές. Αξιζει να το ψάξεις εκεί νομίζω. 

Θα κοιτάξω να δω τι παίζει.

Απλά γενικά είναι μεγάλο ντέρμπι, έχουν και χρόνια να παίξουν μεταξύ τους, έχει τρελή ζήτηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...