Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ο έρωτας Intel-Apple είναι πια τόσο ισχυρός. Apple ετοιμάζεται έτσι και αλλιώς να την "κάνει" και να βάλει τα δικά της chip, οπότε η εξέλιξη απλά κάνει τα πράγματα να τρέξουν λίγο πιο γρήγορα. Εγώ πιστεύω ότι μιλάμε για server chips στο Mac pro.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dpolal είπε

Για τον τελικό καταναλωτή λέω εγώ.
Για τις οικονομίες κλίμακας ή τα εργοστάσια που επιλέγει να φτιάχνει τα προϊόντα της και είναι σύγχρονα κάτεργα ξέρουμε εδώ και χρόνια.

Για το καταναλωτή που αγοράζει Macbook για τη χρήση του και όχι για το lifestyle είναι το καλύτερο laptop και σε καλή τιμή αν υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους όπως Hardware αλλά και software.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gthe είπε

Έχεις μπερδέψει τι σημαίνει απόδοση συστήματος με την έννοια του raw processing power, graphics, ssd speed κτλ με το τι σημαίνει απόδοση μιας επένδυσης (στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για τα 2κ που πλήρωσες). Το δεύτερο σημαίνει .... έβαλα 2κ πήρα ένα macbook, με αυτό έκανα τη δουλειά μου και μου επέφερε κέρδος.

Τώρα ... μιας και είσαι developer, ποια είναι η δική μου γνώμη από μέσα από τον χώρο ... κέρδος ένα mac σου φέρνει πραγματικά ΑΝ προγραμματίζεις στοχευμένα για το οικοσύστημα (i.e. Swift). Εκεί 100% μιλάμε για επιτακτική ανάγκη να ΜΗΝ πας σε windows.

Μια άλλη περίπτωση που τα macbooks αποφέρουν κέρδος είναι για όσους δουλεύουν λογισμικά για macos είδικά ή όσοι δουλεύουν με βάση το status και την εμφάνιση (managers, υπευθυνοι πωλήσεων που κάνουν παρουσιάσεις κτλ).

Γουστάρεις το οικοσύστημα, έχεις iphone, apple tv κτλ ? Θες ένα πολύ καλό premium laptop και διαθέτεις το χρήμα να το πληρώσεις ... απόλυτα σεβαστό, αλλά αυτό δεν ορίζεται σαν επένδυση που φέρνει κέρδος. Φυσικά τα macbook είναι πολύ καλά laptop, δεν διαφωνεί κανείς. 

Και το next business day on site support είναι επιτακτικό αν μιλάμε για επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν περιμένει 2 βδομάδες χωρίς να δουλευει να του φτιάξουν το laptop του

Οπως ειπα κ πιο πανω, κυριως λογω του οικοσυστηματος κατεληξα σε αγορα. Εδω και 4,5 χρονια, δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα, ουτε καν slow-down. Καλο ειναι να τα αναφερουμε κ αυτα. Η ποιοτητα του ειναι τρομερη, και ειναι το πιο ποιοτικο μηχανακη επιασα στα χερια μου.

Επισης μην ξεχναμε οτι παιρνεις ενα unix περιβαλλον, με τη δυνατοτητα να δουλεψεις και photoshop.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το άρθρο είναι τρολ χωρίς καμία ουσία. 

" Η apple σκέφτεται "

" ενδεχομένως "

"ίσως" 

Μιλάμε για εγκυρότητα , όχι αστεία! 

Πάμε παρακάτω. 

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είναι η αλήθεια, η πράσινη εταιρία κατάφερε οικονομικές επιλογές με δυνατές επιδόσεις, οπότε το Μήλο θα πάει εκεί για ένα λόγο, το κέρδος αφού θα αυξήσει τα περιθώρια κέδρους και αν θελήσει θα μειώσει κάπως τις τιμές που είναι ακριβές για τους πελάτες της...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...