star12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 κανα λινκ για να τα δουμε εμεις οι μη Νοβαμικοι ειπαρχει;
star12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 TO PARASITE τα εκαψε ολα αποψε το Parasite καλυτερη ταινια και φυσικα ο γουακιν καλυτερος ρολος αντρικος και η ρενε για την ερμηνεια της στη τζουντι και ο αλλος ο κινεζος καλυτερος σκηνοθετης για το parasite πουφ.
afragorn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Aρκετά δίκαια και μοιρασμένα τα βραβεία. Όλοι πήραν από κάτι. Στο μόνο ίσως που θα διαφωνούσα έντονα, είναι του Β ανδρικού. Ο Joe Pesci ήταν απίστευτος στο ρόλο του στον Ιρλανδό. Μάλλον το έκαναν για να σνομπάρουν το Netflix... 1
Glikos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Κατά την γνώμη μου, κάποιοι το άξιζαν κάποιοι όχι και τόσο. Τα γνωστά παιχνίδια του Hollywood. Το Netflix πήγε καλύτερα απ'όσο περίμενα. Το A24 (''The Lighthouse'', ''Uncut Gems'') σνομπαρίστικε κάργα. Joaquin / Hildur για Α' ρόλο/μουσική αναμενόμενα και δίκαια. Θα ήθελα τον Pesci σε Β' ρόλο μιας που με το βλέμμα του και μόνο σε καθηλώνει αν και δεν έχω δει το Once Upon οπότε δεν κρίνω ακόμα. Θεωρώ ότι το Parasite το τίμησαν κυρίως για το diversity. Δεν νοιάζεται κανείς για αυτά τα βραβεία πλέον , ένα show υποκρισίας καταντάει. Αλλά οκ for fun κουβέντα να γίνεται. 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, afragorn είπε Aρκετά δίκαια και μοιρασμένα τα βραβεία. Όλοι πήραν από κάτι. Στο μόνο ίσως που θα διαφωνούσα έντονα, είναι του Β ανδρικού. Ο Joe Pesci ήταν απίστευτος στο ρόλο του στον Ιρλανδό. Μάλλον το έκαναν για να σνομπάρουν το Netflix... Το marriage story πηρε oscar (support actress) 1
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Laura Dern εξαιρετικη ηθοποιος σε οτι ταινια/σειρα την εχω δει. Θα δουμε και το marriage story συντομα. Το parasite που πρεπει να το δω μπραβο που πηρε 4 Οσκαρ. Ο Phoenix το αξιζε και μπραβο και στο ford v ferrari και στο 1917.
Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Τα πιο δίκαια Όσκαρ των τελευταίων ετών. Σχολίαζα εχτές πριν την απονομή στο ΦΒ μου: Από κει που λέγαμε ταινία της χρονιάς το Τζόκερ, μας βγήκαν τα Παράσιτα να σαρώσουν και να ανακατέψει ζαβολιάρικα την τράπουλα το ανούσιο 1917. Δώστε και τα έξι τιμημένα στα Παράσιτα, γνώμη μου. Η μεγάλη απροσδόκητη ταινιάρα της χρονιάς. Και βγήκα σωστός στα τέσσερα βασικά αν και η αλήθεια είναι ότι πόνταρα σιγουράκι και στην πολύ λειτουργική σκηνογραφία στα Παράσιτα αλλά ας το πάρει ακόμα ένα οσκαράκι ο Ταραντίνο γιατί ουσιαστικά είναι δική του δουλειά τα σκηνικά. Φέτος ήταν τίμια τα Όσκαρ μετά την ακατάσχετη πολιτική κορεκτίλα των τελευταίων ετών. 1 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Τα πιο δίκαια Όσκαρ των τελευταίων ετών. Σχολίαζα εχτές πριν την απονομή στο ΦΒ μου: Από κει που λέγαμε ταινία της χρονιάς το Τζόκερ, μας βγήκαν τα Παράσιτα να σαρώσουν και να ανακατέψει ζαβολιάρικα την τράπουλα το ανούσιο 1917. Δώστε και τα έξι τιμημένα στα Παράσιτα, γνώμη μου. Η μεγάλη απροσδόκητη ταινιάρα της χρονιάς. Και βγήκα σωστός στα τέσσερα βασικά αν και η αλήθεια είναι ότι πόνταρα σιγουράκι και στην πολύ λειτουργική σκηνογραφία στα Παράσιτα αλλά ας το πάρει ακόμα ένα οσκαράκι ο Ταραντίνο γιατί ουσιαστικά είναι δική του δουλειά τα σκηνικά. Φέτος ήταν τίμια τα Όσκαρ μετά την ακατάσχετη πολιτική κορεκτίλα των τελευταίων ετών. Συμφωνώ. Μόνη παραφωνία, κατά τη γνώμη μου, το Β Αντρικού. Pesci (κυρίως) αλλά και Pacino πολύ πιο μπροστά.
Speculoos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε Το marriage story πηρε oscar (support actress) Όπως και το American factory που διανέμεται από το Netflix. Με τη σκηνοθέτιδα στην ομιλία της να κάνει παράθεση τα λόγια κάποιου που δεν είχαν ποτέ ακουστεί σε αυτή την αίθουσα "Working people have it harder and harder these days — and we believe that things will get better when workers of the world unite" 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Συμφωνώ. Μόνη παραφωνία, κατά τη γνώμη μου, το Β Αντρικού. Pesci (κυρίως) αλλά και Pacino πολύ πιο μπροστά. Όχι όχι. Ο ρόλος του Πέσι - που είναι θεός - ήταν για μένα πολύ τριτοτέταρτος λόγω σεναριακού χρόνου ενώ ο Μπραντ Πιτ είχε ουσιαστική παρουσία σαν supporting στον Ντι Κάπριο, στα όρια που μπερδεύεσαι να πεις ποιος ήταν ο πραγματικός πρώτος ρόλος. Πολύ δίκαια το πήρε. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Vangelis_D9
W0zzAp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Νομίζω μετά από αρκετές τελετές απονομής ήταν πολύ δίκαιη η ακαδημία φέτος. Εγώ ήμουν team parasite από την στιγμή που είδα την ταινία αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα κέρδιζε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Σωστές και οι επιλογές σε ρόλους και σκηνοθεσία αλλά έχω τις ενστάσεις μου στο διασκευασμένο σενάριο που κέρδισε το jojo rabbit. Άντε να δούμε και τις επόμενες χρονιές αν θα συνεχίσει με αυτό το σκεπτικό. Επίσης η επιλογή για 2η φορά να μην βάλουν παρουσιαστή έχω την εντύπωση ότι τους βγαίνει,αλλά να πω την αλήθεια θα ήθελα ένα Billy Crystal να λέει τα δικά του.
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 το Parasite κερδισε και το οσκαρ καλυτερης ξενης ταινιας. ειμαι σιγουρος το σπρωξιμο του diversity δεν επαιξε καθολου ρολο στην βραβευση του. 7 ώρες πριν, afragorn είπε Aρκετά δίκαια και μοιρασμένα τα βραβεία. Όλοι πήραν από κάτι. Στο μόνο ίσως που θα διαφωνούσα έντονα, είναι του Β ανδρικού. Ο Joe Pesci ήταν απίστευτος στο ρόλο του στον Ιρλανδό. Μάλλον το έκαναν για να σνομπάρουν το Netflix... σπανια δινουν οσκαρ σε ηλικιωμένους ηθοποιους που ειναι στην δυση της καριερας τους. αλλα σιγουρα επαιξε ρολο και ο πολεμος που εχει ξεκινησει κατα του Νετφλιξ, το Irishman ηταν ο μεγαλος χαμενος της βραδιας. 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, KilliK είπε το Parasite κερδισε και το οσκαρ καλυτερης ξενης ταινιας. ειμαι σιγουρος το σπρωξιμο του diversity δεν επαιξε καθολου ρολο στην βραβευση του. σπανια δινουν οσκαρ σε ηλικιωμένους ηθοποιους που ειναι στην δυση της καριερας τους. αλλα σιγουρα επαιξε ρολο και ο πολεμος που εχει ξεκινησει κατα του Νετφλιξ, το Irishman ηταν ο μεγαλος χαμενος της βραδιας. Όταν συγκρίνεις Ιρλανδό με Παράσιτα, κάπου στο βάθος τα γέλια είναι εκκωφαντικά. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Όταν συγκρίνεις Ιρλανδό με Παράσιτα, κάπου στο βάθος τα γέλια είναι εκκωφαντικά. Πολύ αξιόλογες ταινίες και οι δύο, η κάθε μια στο ύφος της. Τα εκκωφαντικά γέλια και οι μηδενιστικές δηλώσεις σε τέτοιο επίπεδο μόνο πόλωση και φανατισμό αποπνέουν, σίγουρα όχι αποστασιοποιημένη θεώρηση. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από DeadOrganPlayer 12
Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Πολύ αξιόλογες ταινίες και οι δύο, η κάθε μια στο ύφος της. Τα εκκωφαντικά γέλια και οι μηδενιστικές δηλώσεις σε τέτοιο επίπεδο μόνο πόλωση και φανατισμό αποπνέουν, σίγουρα όχι αποστασιοποιημένη θεώρηση. Απολύτως σωστό όπως το λες. Είδα τον Τζόκερ πρώτος, μετά τα Παράσιτα σαν φανατικός του Μπονγκ Τζουν Χο, ήρθε ο Ιρλανδός μετά και τα λοιπά με τις σάχλα 1917, κι είχα σκάσει στα γέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα