MASTER9800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, η ερώτηση μου είναι η εξής , πρόσφατα αγόρασα ένα iPhone 11 από Σκρουτζ και όλα κομπλέ , παρατήρησα ομως μετά από κάποια ώρα στο πίσω μέρος του κινητού δίπλα στο μήλο ένα πολύ μικρό στρογγυλό σημαδακι, το οποίο όταν καθαρίσω το κινητό από πίσω καλά δεν φενεται , όταν όμως μαζέψει δαχτυλιες κλπ τότε εμφανίζεται ακριβώς στο ίδιο σημείο, δεν είναι ούτε γρατζουνιά ούτε σπάσιμο, είναι σαν ενας πολύ μικροσ λεκές ας το πούμε έτσι . εννοείται πως δεν το προκάλεσα εγώ αυτό το σημαδακι , η ερώτηση είναι να απευθυνθώ στο Service , η δεν έχει νόημα μιας και λογικά θα πουν ότι είναι αισθητική φθορά και δεν επηρεάζει την λειτουργία του κινητού, επίσης το μπροστινό ηχείο όταν βάζω μουσική δεν ξέρω πάντως μου φενεται σαν να μην είναι τόσο καθαρός ο ήχος , όχι ότι δεν έχει ένταση, η ένταση είναι κομπλέ , σαν να ψιλοτσιριζει , η όταν πατάω κάποιο βιντεάκι στο YouTube , ακούω στην αρχή ένα μικρό σαν κλικ από το ηχείο και μετά αρχίζει το βίντεο κανονικά , από ότι διάβασα αυτό θα λυθεί με update, οποίος επίσης έχει κάτι παρόμοιο με το μπροστινό ηχείο ας πει. Μπορεί να είναι η ιδέα μου 😜 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από MASTER9800
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Όπως το πήρες, να το στείλεις πίσω και να τους πεις να στο αντικαταστήσουν, αν δεν έκανες κάτι εσύ. Να πεις ότι ο ήχος είναι ελαττωματικός και ότι στο πίσω μέρος έχει surface defect. Ήδη έπρεπε να είχες στείλει email, να τους πεις ότι θες αντικατάσταση.
MASTER9800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, Dimitris_UK είπε Όπως το πήρες, να το στείλεις πίσω και να τους πεις να στο αντικαταστήσουν, αν δεν έκανες κάτι εσύ. Να πεις ότι ο ήχος είναι ελαττωματικός και ότι στο πίσω μέρος έχει surface defect. Ήδη έπρεπε να είχες στείλει email, να τους πεις ότι θες αντικατάσταση. Εντάξει το πήγα στο Σερβίς απλά να δω τι θα πουν είπαν ότι το πίσω σημάδι είναι αισθητική φθορά δεν το καλύπτει η εγγύηση , έλεγξαν και το ηχείο όλα κομπλέ , και όντως μετά όταν το σύγκρινα με το iPhone 7 που είχα δεν είδα διαφορά, απλώς εχω συνηθίσει να ακούω μουσική με καλά ακουστικά και κρυστάλλινο ήχο , οτιδήποτε άλλο με παραξενεύει χαχα, και εκεί στο σέρβις διαπιστώσαμε και ένα πολύ μικρό χνούδι μπροστά στην κάμερα , είπε δεν είναι τπτ όποτε θες φέρτο και αν είναι χνούδι θα το καθαρίσουμε αν είναι θέμα στο γυαλί θα το αλλάξουμε , όποτε δεν θα το πάω τώρα , επειδή δεν έχει θέμα η κάμερα , βγαζει μια χαρά και το κινητό είναι 2 ημερών , δεν θέλω τώρα να το ανοίγουν και να το ψαχουλεύουν. Θα το στείλω σε καμία 5-6 μήνες για καθαρισμό η αν χρειάζεται να αλλαχτεί η οθόνη και είπε κομπλέ κανένα θέμα. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια
MASTER9800 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, stefanosgeo είπε Εάν δεις πάντως το παραμικρό θέμα όσο πιο σύντομα το πας τόσο περισσότερο οι πιθανότητες έιναι υπέρ σου... Ναι ισχύει , αλλά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λειτουργεί άριστα, ξέρω φίλο που βρήκε χνούδι στην κάμερα μετά από 4 μήνες , επειδή τότε το πρόσεξε , και του έδωσαν καινούργια συσκευή ( refurbished) , αναλόγως την περίπτωση βέβαια, μπορεί απλά να στο καθαρίσουν να το ανοίξουν και να στο φτιάξουν και όλα κομπλέ , αναλόγως τι σκόνη το μέγεθος κλπ κλπ. Μιλάμε εννοείται στην περίοδο που διαρκεί η εγγύηση , Αν όμως το πάω μέσα στις πρώτες μέρες που το αγόρασα , εκεί πρέπει να το στείλω στο κατάστημα από όπου το αγόρασα και αυτοί αποφασίζουν αν κατευθείαν μου δίνουν νέα συσκευή η όχι , και επειδή μένω μακριά ενώ το κινητό το πήρα από Αθήνα , είναι τεράστια φασαρία, μέχρι να κάνουν και την διάγνωση όποτε σε κανένα πεντάμηνο θα το πάω απλά σέρβις να το φτιάξουν και τέλος. Θα το πήγαινα τώρα αν υπήρχε κάποιο εμφανές πρόβλημα , αλλά λειτουργεί άριστα, πιο πολύ είναι ψυχολογικό αυτό το χνούδι κλπ , αν και νομίζω δεν είναι καν χνούδι , είναι σαν μια κλωστούλα πολύ μικρή μέσα στην κάμερα αλλά όχι πάνω στο φακό αλλά στην άκρη όποτε δεν ενοχλεί , πως είναι μια γραμμή όταν ζωγραφίζεις με μολύβι , κάτι τέτοιο, αλλά δεν επηρεάζει σε τπτ
basilis5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Φιλε αν το τηλεφωνο δουλευει μην ασχολεισαι με τπτ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα