giorgosmcmc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Το Dragon Ball Z: Kakarot είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η καλύτερη και λεπτομερέστατη μεταφορά του anime μέχρι και σήμερα. Η CyberConnect2 χειρίστηκε το project με αγάπη και σεβασμό, προσφέροντας μια εξαιρετική του ιστορία και τρομερά διασκεδαστικό gameplay. Πηγή: https://unboxholics.com/
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Επος απο οσα σχολια εχω διαβασει. Περιμενω να στρωσει ακομα λιγο και θα το χτυπησω. Το Z ειναι οτι καλυτερο στο Dragonball lore. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κι εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια, δεν αντεξα το τσιμπησα, 20 λεπτακια ακομη να κατεβει και θα το δοκιμασω, μ' αρεσει πολυ η open world φαση και το οτι βρισκεις random εχθρους στο δρομο σου απ' οτι εχω διαβασει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από giorgosmcmc 1
tsabasid Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά. είμαι πολύ φαν του Dragon Ball Z. Μέχρι εκεί είχα δει, τις παρακάτω εκδόσεις δεν τις έχω παρακολουθήσει. Κάνουν εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι της ιστορίας, το gameplay στις μάχες όμως, μου φάνηκε πολύ μονότονο. Για μένα value for money θα δει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί πολύ με το open world και rpg στοιχείο του παιχνιδιού( το οποίο πρακτικά δεν είναι απαραίτητο αν θες απλά να προχωρήσεις το στόρι,πέρα από το leveling των skills). Ο μισός χρόνος ingame, είναι cutscenes.
SPANK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Θα αγοραστεί σίγουρα αλλα μόλις πέσει αρκετά η τιμή του 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Όπως είχα πει, δυστυχώς ακόμη και σήμερα δεν φτάνει το anime σε κάποια σημεία, επίσης γραφικά (και gameplay, αλλά ήταν προφανές) είναι πιο κοντά σε Xenoverse παρά σε FighterZ και οι ιάπωνες voice actors ακούγονται κουρασμένοι.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσο αλλο θα αρμεξουν πια αυτο το franchise? https://www.metacritic.com/game/pc/dragon-ball-z-kakarot Ποσες φορες πια θα παλεψουμε με τον Raditz,τον Vegita,Piccolo,τον Nappa,την Frieza,τον Cell και τα Android και τον Buu? Ειπαμε νοσταλγια αλλα αυτοι το εχουν καταντήσει κυριολεκτικα αηδια. Και με καθε νεο παιχνιδι,τσουπ και αρχικη τιμη 60ευρω. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore 1
tsabasid Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ακόμη και όταν πας στα training grounds για να κάνεις level up κάποια skills, σε βάζει απλά να κάνεις ένα εύκολο fight. Καθόλου πρωτοτυπία ή προσπάθεια κατά τη γνώμη μου, ειδικά για την τιμή που ζητάει το παιχνίδι. Στηρίζονται ξεκάθαρα στη νοσταλγία.
panagiotis54 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 δεν ξερω πως εχει θετικες κριτικες....το δοκιμασα και μου εμοιαζε βαρετο...ελπιζω να κανω λαθος
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) H αληθεια να λεγεται ειναι κουραστικό καθε φορα να ανακυκλώνει το ιδιο και το ιδιο story. Καινοτομία μηδέν. Θα μπορουσαν να βαλουν λιγο φαντασια γενικοτερα στο παιχνίδι και να προσθεσουν πιο καινουρια πραματα. Ειναι απλα στο στυλ του xenoverse με πιο rpg και openworld χαρακτήρα συν λιγο καλυτερα γραφικα και animation. Και λεω λιγο γιατι θα μπορουσε να εχει γινει πολυ καλυτερη δουλεια. Οι μαχες δεν ειναι κακες αλλα ουτε σαγονια ρίχνουν, προσωπικα μου αρεσουν και γενικως σαν συνολο μου αρεσει το παιχνιδι και ας μην ειναι κατι "τελειο". Εν τελη σαν "αρρωστος" φαν της σειρας θα παιχτει σιγουρα και θα τερματιστεί δίνοντας περισσότερη εμφαση στο story και οχι τοσο στο rpg και openworld στοιχείο μιας και δεν ειναι τοσο του γουστου μου. Παντως συμφωνώ με αυτο που διαβασα και σε καποια reviews, δεν θα το πρότεινα με τιποτα σε καποιον "μη φαν" της σειρας. υγ. Η πρωτη μεγαλη μαχη με τον Raditz ηταν λιγο δύσκολη και επρεπε να παίξεις με στρατηγική και τροπο διαφορετικά με button mashing ησουν τελειωμένος απο χερι και αυτο το γούσταρα δλδ οτι ειχε μια πρόκληση. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από giorgosmcmc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα