tornado Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 καλησπερα, εχω ενα επειγον θεμα, αυριο θα αλλαξω καρτα sim (απο intertelecom) και απο οτι ειδα ο αριθμος κλησης θα πρεπει να ειναι 0030217ΧΧΧΧΧΧΧΧ, εκανα μια κληση στο κινητο μου και μου βγαινει 217ΧΧΧ η στο μηνυμα που μου ηρθε σαν αναπαντητη ειναι της μορφης +30 κλπ. Αν καταλαβα καλα με αυτο το φορματ δεν θα δουλευει το gps. Συνεπως πριν την τοποθετησω πρεπει να αλλαξω το φορματ.... Οκ αλλα πως θα το κανω αυτο? Μηπως ξερει καποιος καποια σωτηρια απαντηση?
1ns0mn1a Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://mysim.intertelecom.gr/billing/dids/personal_dids Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από 1ns0mn1a
tornado Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 ευχαριστω για την απαντηση, εχει καπου ρυθμιση να αλλαξω το +30?
blazar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Στο γράφω και εδώ επειδή μου το ζήτησες. Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις καμία αλλαγή. Ούτως ή άλλως η sim αυτόματα παίρνει σήμα από την εταιρία που έχει καλύτερο σήμα, όπως γίνεται με όλες τις εταιρίες εξωτερικού. Εμένα για παράδειγμα, συνδέθηκε με την cosmote. Εγώ δεν έκανα καμία απολύτως αλλαγή και δούλεψε. Θα πρέπει μόνο την πρώτη φορά να βάλεις την sim σε μία συσκευή κινητού και να ρυθμίσεις να μην ζητάει pin όταν την ενεργοποιείς και επιπλέον όταν σου πρωτοέρθει η sim, να πάρεις την intertelecom και να τους πεις να στην ενεργοποιήσουν. Η επικοινωνία μαζί τους όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι και η καλύτερη, οπότε να τους παίρνεις τηλέφωνο μέχρι να τους βρεις και να σου κάνουν όντως το αίτημά σου. Δεν ισχύει αυτό που λες, περί αλλαγής format. Μια χαρά δουλεύει έτσι όπως είναι. Μην μπερδεύεσαι ότι φαίνεται σαν αριθμός σταθερού. Νούμερο είναι. Το +30 που λες δεν νομίζω ότι βγαίνει, σε όλους τους άγνωστους αριθμούς που σε καλούν, φαίνεται το πρόθεμα της χώρας. +30 ή αλλιώς 0030 = Ελλάδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα