Uberalles_gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, επειδή φέτος θα συμπληρώσω 12 έτη ΙΚΑ (για να παίρνω 25 ημέρες άδεια), η 6μηνη πρακτική άσκηση (τα πρώτα μου ένσημα) που είχα κάνει μετράει ή όχι στον υπολογισμό της προϋπηρεσίας; Ευχαριστώ, Βασίλης
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Uberalles_gr είπε Καλησπέρα, επειδή φέτος θα συμπληρώσω 12 έτη ΙΚΑ (για να παίρνω 25 ημέρες άδεια), η 6μηνη πρακτική άσκηση (τα πρώτα μου ένσημα) που είχα κάνει μετράει ή όχι στον υπολογισμό της προϋπηρεσίας; Ευχαριστώ, Βασίλης Δεν μετράει τίποτα. 1
zenwalk23 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ο ασκούμενος κατά την διάρκεια της Πρακτικής του Άσκησης εκτός από το δικαίωμα της αμοιβής του δεν αποκτά κανένα δικαίωμα εργασιακής ή συνταξιοδοτικής μορφής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 12 του Ν.1351/1983. Επομένως, η διάρκεια της πρακτικής άσκησης δεν προσμετράται στην προϋπηρεσία του εργαζομένου.
Uberalles_gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Σε εμένα τουλάχιστον μου έχουν κολλήσει κανονικά ένσημα
paylidis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 οχι δεν μετράει και οχι δεν ειναι κανονικά ενσημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα