Προς το περιεχόμενο

xathikan oi tainies meta apo mia evdomada

george11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas kai kali anastasi!!!! prin kamia dekaria meres pao kai agorazo ena dvd recorder (LG). Mazi pairno kai kamia dekaria diskakia gia dokimi xoris na ksero ti me perimenei. Ta dvd itan Samsung 4x. Grafo 5 tainies me dvd strink, image tool kai nero. Gia sigoyria ta egrapsa sta 2x. Amesos meta tin eggrafi ta dokimazo sto pc kai paizane kanonika. Amesos meta ta vazo kai sto dvd player poy exo kai ola itan ok. Meta apo mia evdomada vazo ena dvd sto dvd player kai den to diavaze. To vazo kai sto pc kai den to diavaze oute ekei.To diavazei mono to dvd-recorder(LG) KAI OXI TO DVD-ROM. Pos ginetai ayto? Apo tis 5 tainies paizoyn oi 2. Ti egine mesa se mia evdomada kai xathikan ta dedomena? Exei provlima to dvd-recorder i ta samsung? voitheia paidia!!!!!!!

Δημοσ.

Θα έλεγα να αποφύγεις και τα princo, γιά να μην ξαναχάσεις τις ταινίες.

Γιά να σώσεις ότι μπορείς από δισκάκια που παρουσιάζουν προβλήματα στην ανάγνωση, δοκίμασε το BadCopy Pro.

Δημοσ.

Thanks paidia!!!!! Simera pira tdk. se kamia evdomada pou tha ta dokimaso an paizoun ta ksanaleme!! to firmwire einai aparaitito? to leo giati to lg einai kainourgio. tha exei vgei kiolas update?

Δημοσ.

kali anastasi katarxin kai panta xreiazete anabathmisi to firmaware kai sta apla rec logo tou oti h teleftaia ekdosi toy firmware kanei beltiopisi tou mixanmatos to kanei pio sfairato kai kamia fora exalifei paromia problimata opos eixes

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι ιστορίες είναι αυτές που διαβάζω περί χαμένων ταινιών οπότε και δεδομένων; Γενικά ότι αποθηκεύεις σε οπτικά μέσα δεν είναι δυνατόν να σβήνει έτσι χωρίς σοβαρό λόγο! Εκτός και αν έχετε χαλασμένη συσκευή. Εγώ ότι CD-R media είχα αγοράσει παλιότερα και ότι DVD+-R media και αν έχω δοκιμάσει να γράψω μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει ούτε ένα, εφόσον βέβαια γράφτηκε σωστά εξ'αρχής και έπαιξε τη πρώτη φορά. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα σωστής αποθήκευσης, δηλαδή να τα έχεις σε case ή κάπου προστατευμένα (π.χ. case logic) και να μη τα παρατάς για μέρες σε άσχετα μέρη και γεμίζουν σκόνη (αν και πάλι καθαρίζονται με τα κατάλληλα μέσα), να προσέχεις να μην τα γρατζουνάς και γενικά να μην είσαι που λένε "ατζαμής" αλλά λίγο προσεκτικός και το κατά δύναμην τυπικός. Επίσης αν προσέχεις να χρησιμοποιείς το τελευταίο firmware για το CD-RW ή το DVD+-RW, αλλά και σωστό software (π.χ. Nero) με τα τελευταία updates, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Τώρα τι διαβάζω για Tayo Yuden κτλ.... μου φαίνονται πολύ υπερβολικά. Ακόμη και πολλά Noname που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς είναι άριστα. Απλά δε γράφουν πάντα σε ψηλές ταχύτητες. Αλλά τι πειράζει; Τα Recorders πλέον κατεβάζουν ταχύτητα αυτόματα από μόνα τους όταν δουν ότι το δισκάκι δεν γράφεται σε υψηλή ταχύτητα και το γράφουν μια χαρά. Απλά αναφέρω ότι έχω το Plextor 708A για DVD+-RW και το TEAC CDW552E για CD-RW. Άλλα και τα LG, Pioneer, MSI, NEC κτλ. έχω ακούσει ότι είναι άψογα. Απλά να ξέρετε τι κάνετε και να το κάνετε σωστά. Και μετά όπως είπαμε σωστή αποθήκευση και καλή μεταχείρηση.

Stay cool!... Μη μασάτε... και μη σας δουλεύουν. :wink: 8)

Δημοσ.

Ναι άντρα μου,μας δουλεύουν τα παλιόπαιδα,μας βρήκαν άσχετους και μας κοροϊδεύουν....

Έλα να σου δώσω καμια 50αριά σουβεράκια,τρέμει το φυλοκάρδι μου κάθε φορά που τα βλέπω.Και τα είχα πληρώσει και 2.40€/τεμ τότε.Τι όμορφα που είχαν γραφτεί,4χ.Και τι καλά που έπαιζαν (κάποτε....)...

Δημοσ.
Ναι άντρα μου' date='μας δουλεύουν τα παλιόπαιδα,μας βρήκαν άσχετους και μας κοροϊδεύουν....

Έλα να σου δώσω καμια 50αριά σουβεράκια,τρέμει το φυλοκάρδι μου κάθε φορά που τα βλέπω.Και τα είχα πληρώσει και 2.40€/τεμ τότε.Τι όμορφα που είχαν γραφτεί,4χ.Και τι καλά που έπαιζαν (κάποτε....)...[/quote']

συμφωνω,δεν ειναι δυνατων ενα δισκακι του μαρκας μεκαψες να ειναι το ιδιο μενα ΤΑΥΟ(ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΛΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑ).

και οσο ατζαμης και νασαι δεν μπορει να τα κατεσρεψε σε 5 μερες εκτος αν εσκαβε και επεινε καφε επανω τους.

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας στα δισκάκια, αλλά δε πιστεύω ότι σβήνονται από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο.

Έτσι που τα λέτε αν σβήνουν και χαλάνε τόσο εύκολα τα διάφορα CD-R/RW και DVD-+R/RW, μήπως είναι καλύτερα να το γυρίσουμε πάλι στο βυνίλιο;!;; :P :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...