Blackzedgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα παιδιά ενδοαφερομαι να αγοράσω ένα obd2 reader Επειδη υπάρχουν απεριόριστα στην αγορά και δεν ξέρω ποιο απολα να επιλέξω και ποιο είναι καλό και ποιο όχι Έχετε εσείς από εμπειρία να προτείνετε κάποιο ; ευχαριστώ πολύ
ideal09 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Blackzedgr είπε Καλησπερα παιδιά ενδοαφερομαι να αγοράσω ένα obd2 reader Επειδη υπάρχουν απεριόριστα στην αγορά και δεν ξέρω ποιο απολα να επιλέξω και ποιο είναι καλό και ποιο όχι Έχετε εσείς από εμπειρία να προτείνετε κάποιο ; ευχαριστώ πολύ Εγω προσωπικά πήρα ένα από τα πιο φθηνά elm 327 με 2.1 bluetooth στα 3 ευρω. Κάνει τη δουλειά του όπως υπόσχεται το τελευταιο χρονο που εχω. 1
TechnoState Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) .... επιβεβαιώνω κ εγώ (elm 327 στην κατοχή μου - πάνω σε οbd ford-lancia-renault-audi-opel) σε όλα σχεδόν δούλεψε, τουλάχιστον το real-time monitoring. Η διάγνωση αλλά ο καθαρισμός των σφαλμάτων ήταν θέμα software (δεν δουλεύουν όλα/software με όλα/κατασκευαστές). Τα καλύτερα software/apps είναι οι pro εκδόσεις κ τα επί πληρωμή (πχ Torque Pro). Η άλλη λύση (με δωρεάν εφαρμογή) που σίγουρα λειτουργεί, αλλά σαφώς πιο ακριβή, είναι κάποιο επώνυμο διαγνωστικό tongle (πχ BlueDriver). Αυτές οι λύσεις, να αναφέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με επώνυμα/επαγγελματικά διαγνωστικά(autel, launch, foxwell). Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState 1
meletis_m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Blackzedgr είπε Καλησπερα παιδιά ενδοαφερομαι να αγοράσω ένα obd2 reader Επειδη υπάρχουν απεριόριστα στην αγορά και δεν ξέρω ποιο απολα να επιλέξω και ποιο είναι καλό και ποιο όχι Έχετε εσείς από εμπειρία να προτείνετε κάποιο ; ευχαριστώ πολύ Είχα δοκιμάσει 2 εκδόσεις των elm 327 δηλαδή v1.5 & 2.1 σε Honda , Ford ,δέν δούλεψαν ποτέ Επειδή είχα υγράεριο και το ήθελα να παρακολουθω κάποιες παραμέτρους αγόρασα το Autel AL 419 στα 85€ από εξωτερικό 1
Blackzedgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 21 ώρες πριν, TechnoState είπε .... επιβεβαιώνω κ εγώ (elm 327 στην κατοχή μου - πάνω σε οbd ford-lancia-renault-audi-opel) σε όλα σχεδόν δούλεψε, τουλάχιστον το real-time monitoring. Η διάγνωση αλλά ο καθαρισμός των σφαλμάτων ήταν θέμα software (δεν δουλεύουν όλα/software με όλα/κατασκευαστές). Τα καλύτερα software/apps είναι οι pro εκδόσεις κ τα επί πληρωμή (πχ Torque Pro). Η άλλη λύση (με δωρεάν εφαρμογή) που σίγουρα λειτουργεί, αλλά σαφώς πιο ακριβή, είναι κάποιο επώνυμο διαγνωστικό tongle (πχ BlueDriver). Αυτές οι λύσεις, να αναφέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με επώνυμα/επαγγελματικά διαγνωστικά(autel, launch, foxwell). Ευχαριστώ πολύ φίλε
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/20371167/HH-OBD-V2-1-Car-Diagnostic-Scanner.html εγώ αυτό πήρα γιατί το βιαζόμουν λίγο στο bmw 316 μια χαρά τα έκανε όλα με την εφαρμογή car scanner
Haldol Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θεωρείται κορυφαίο το OBDEleven, εάν θέλεις να δώσεις τα περίπου 100 ευρώ που ζητάει. Αλλιώς, μ' ένα generic τύπου ELM 327, κάνεις δουλειά σου. Αλλά προσωπικά δε μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει ποτέ με το αμάξι μου (ενώ -υποτίθεται πως- είναι συμβατό). Απ' το tablet (Android) δε συνδέεται καν, απ' το iPhone συνδέεται, αλλά κάνει ελάχιστα πράγματα. Για το OBDEleven λέω τώρα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Haldol
Doubt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Απλό με διακόπτη έχω εγώ. Όχι πως καταναλώνει πολύ, απλά καλό είναι να υπάρχει. Σαν αυτό ακριβώς https://m.aliexpress.com/item/1059680342.html Δίνεις κι άλλα 3,5 € για το torque pro και είσαι άρχοντας. (για ερασιτεχνική χρήση μιλάμε πάντα) 1
nick#18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 konnwei kw902 η konnwei kw903. Σε bluetooth εκδοση απο εμενα! Εχω το 1ο και με το addon του torque για το αυτοκινητο μου βλεπω και τους παραπανω αισθητηρες επιτυχως.. Επισης ο,τι παρεις βρες να ειναι εκδοση elm v1.5 και οχι 2.1 γιατι ειχαν θεματακια.. 1
giorgos147 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Τι προτάσεις υπάρχουν σε OBD Readers; Έχει αλλάξει κάτι από όταν δημοσιεύθηκε το παρόν θέμα; Υπολογίζω γύρω στα ~15€. Θα κουμπωθεί σε Renault Clio MK3. Και χαζό ερώτημα, γιατί έχω διαβάσει διάφορα κατά καιρούς που το έψαχνα. Παίζει θέμα να είναι συνέχεια κουμπωμένο πάνω; Να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στα ηλεκτρονικά κοκ; Υποθέτω πως όχι, αλλά θα ήθελα μία δεύτερη άποψη. Ευχαριστώ!
meletis_m Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, giorgos147 είπε Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω άλλο. Τι προτάσεις υπάρχουν σε OBD Readers; Έχει αλλάξει κάτι από όταν δημοσιεύθηκε το παρόν θέμα; Υπολογίζω γύρω στα ~15€. Θα κουμπωθεί σε Renault Clio MK3. Και χαζό ερώτημα, γιατί έχω διαβάσει διάφορα κατά καιρούς που το έψαχνα. Παίζει θέμα να είναι συνέχεια κουμπωμένο πάνω; Να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στα ηλεκτρονικά κοκ; Υποθέτω πως όχι, αλλά θα ήθελα μία δεύτερη άποψη. Ευχαριστώ! Δές τα διαγνωστικα τα Renolink που σου δίνουν περισσότερες λεπτομερειες και δυνατότητες για τα renault https://www.renolink-europe.com/renolink-interfaces-software/ Αλλιώς εάν θες κάτι οικονομικό δές της Autel MS509 - Maxiscan στα 35-40€ . Είναι γενικης χρήσης. Εγω χρησιμοποιώ το Autel AL419 είναι γενικης χρήσης και το είχα πάρει στα 80€ Προσωπικά εγω δε το αφήνω μόνιμα επάνω . Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από meletis_m 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα