Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους

Πριν μια εβδομαδα,αγορασα την τηλεοραση του τιτλου.Παω σπιτι την μονταρω,ολα τελεια.Με μπριζωνει ενας φιλος,μου λεει κανε ενα τεστ που εχει στο youtube να δεις αν εχει καμμενα πιξελ,αφου και ο ιδιος την ειχε πατησει...Κανω λοιπον το τεστ αυτο και βρηκα οτι στο πρασινο και στο ασπρο υπηρχε σε ενα σημειο μια μικρη μαυρη κουκιδα,οσο η μυτη απο μια καρφιτσα,που για να την παρατηρησεις επρεπε να κολλησεις τη μουρη σου στην οθονη.

Την πακεταρω μαι την παω πισω...Μου λενε στο μαγαζι,θα γινει αλλαγη,αφου βεβαια εκαναν και αυτοι το ιδιο τεστ και μου δινουν αλλη.Παω ξανα σπιτι,την μονταρω ξανακανω το τεστ,παλι τα ιδια...Αυτη τη φορα η κουκιδα ηταν σε 3 χρωματα(κοκκινο,ασπρο και πρασινο).
Ξανα τα ιδια την πακεταρω και την παω παλι στο μαγαζι.Μου λενε πρωτη φορα συμβαινει αυτο.Λεω στον υπαλληλο ποσοι ομως κανουν αυτο το τεστ με τοση λεπτομερια;

Τελοσπαντων μου την αλλαζουν και παιρνω παλι καινουργια.Παω σπιτι,την βαζω και ξανα ειχε μια μαυρη κουκιδα οσο η μυτη απο καρφιτσα μονο στο μπλε χρωμα αυτη τη φορα...Εννοειται δεν ασχοληθηκα αλλο,μιας και για να την παρατηρησεις,πρεπει να ειναι μπλε η οθονη και να πας τη μουρη σου στην οθονη και να την ψαξεις ακομη και εγω που ξερω πανω κατω που ειναι...

Τωρα ειναι καμμενο πιξελ;Ειναι κολλημενο;Δεν εχω ιδεα...Αν ηταν καμμενο,νομιζω θα ηταν λιγο μεγαλυτερο και θα ηταν σε ολα τα χρωματα,οχι μονο σε ενα χρωμα...

Σορυ για το μεγαλο ποστ,αλλα ειπα να γραψω την εμπειρια μου,μιας και αρκετοι ψαχνουν να αγορασουν το συγκεκριμμενο μοντελο τηλεορασης

Επεξ/σία από john1080
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έχει κολλημένο pixel, το γεγονός ότι παρουσιάστηκε σε τρεις διαφορετικές συσκευές είναι περίεργο. Πάντως υπάρχει περίπτωση να επανέλθει το πιξελ από μόνο του. Ένα εργαλείο για επαναφορά κολλημένων πίξελ: http://www.jscreenfix.com/. Επειδή  ενδιαφέρομαι για nanocell TV της LG, θα ήθελα ένα update αν βρεις λύση.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Μάλλον έχει κολλημένο pixel, το γεγονός ότι παρουσιάστηκε σε τρεις διαφορετικές συσκευές είναι περίεργο. Πάντως υπάρχει περίπτωση να επανέλθει το πιξελ από μόνο του. Ένα εργαλείο για επαναφορά κολλημένων πίξελ: http://www.jscreenfix.com/. Επειδή  ενδιαφέρομαι για nanocell TV της LG, θα ήθελα ένα update αν βρεις λύση.

Κοιτα και εγω πιστευω οτι ειναι κολλημενο πιξελ και οχι καμμενο.Αν ηταν καμμενο δε θα αναβε σε κανενα χρωμα.Εχω δει πως ειναι καμμενα πιξελ και αυτο δεν μοιαζει.Ασε που ειναι παρα παρα πολυ μικρο και οπως ειπα πρεπει να πας στους 20 ποντους στην τηλεοραση να το βρεις και εφοσον ειναι μπλε η οθονη.

Κατα τα αλλα η τηλεοραση με το magic remote ειναι παρα πολυ καλη.

Οπως και αν εχει θα ενημερωσω αν αλλαξει κατι(αλλωστε εισαι και πατριδα,Ναυπακτος) αν και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο.Αλλαξα 3 φορες και ειχαν και οι 3,δεν μπορει να ειμαι τοσο γκαντεμης

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παθων με την Lg 55 SM8600.

Στην πρωτη εβδομαδα εβγαλε μια οριζοντια γραμμη πρασινη κ απο κατω της μια μωβ σε ολο το μηκος της οθονης.

Τηλεφωνο-εξυπηρετικοτατοι-αντικατασταση κ ολα μια χαρα!

Στους δυο μηνες ομως τι να δω..Την χαζευα απο κοντα στα 20 εκατοστα περιπου μονο κ μονο απο ψυχαναγκασμο κ να σου το ενα πρασινο πιξελ σε μαυρο σκηνικο..Γενικα φαινεται πρασινο σε οτι και να βαλω..Απ οτι παρατηρησα ειναι μονο αυτο το ενα κ θελει πολυ κοντινη αποσταση για να το δεις.Α ρε nanocell να σου...

Τελοσπαντων,αφου πηρα την κρυαδα,ειπα να σας γραψω για να το μοιραστω (βλεπε nanocell τις κοιταει πολυς κοσμος)κ να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας στο πως να φερθω κ κυριως αν θα ηταν δυνατη ξανα η αντικατασταση.Οπως κ να το κανουμε πληρωσα 700 γιουρια για μια τηλεοραση που δεν μου περισευουν κ ναι πληρωσα για να μην εχω ουτε μισο καμμενο,κολλημενο πιξελ.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, tavlamari είπε

Παθων με την Lg 55 SM8600.

Στην πρωτη εβδομαδα εβγαλε μια οριζοντια γραμμη πρασινη κ απο κατω της μια μωβ σε ολο το μηκος της οθονης.

Τηλεφωνο-εξυπηρετικοτατοι-αντικατασταση κ ολα μια χαρα!

Στους δυο μηνες ομως τι να δω..Την χαζευα απο κοντα στα 20 εκατοστα περιπου μονο κ μονο απο ψυχαναγκασμο κ να σου το ενα πρασινο πιξελ σε μαυρο σκηνικο..Γενικα φαινεται πρασινο σε οτι και να βαλω..Απ οτι παρατηρησα ειναι μονο αυτο το ενα κ θελει πολυ κοντινη αποσταση για να το δεις.Α ρε nanocell να σου...

Τελοσπαντων,αφου πηρα την κρυαδα,ειπα να σας γραψω για να το μοιραστω (βλεπε nanocell τις κοιταει πολυς κοσμος)κ να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας στο πως να φερθω κ κυριως αν θα ηταν δυνατη ξανα η αντικατασταση.Οπως κ να το κανουμε πληρωσα 700 γιουρια για μια τηλεοραση που δεν μου περισευουν κ ναι πληρωσα για να μην εχω ουτε μισο καμμενο,κολλημενο πιξελ.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Καλως ηρθες στο κλαμπ λοιπον...Η 8200 που ανεφερα παραπανω λοιπον,η τριτη που δεν ασχοληθηκα ξανα εννοω,μετα απο λιγες μερες παρατηρησα οτι ειχε και καποια χτυπηματα σαν σημαδικια,περα απο το καμμενο πινελ.Μιλαω με lg,παιρνουν την τηλεοραση και μετα κοπων και βασανων και αφου μιλουσα και με το καταστημα σερβις,μου λενε τα σημαδια δεν μπορει να ηταν εσυ τα εκανες.Οσο για το καμμενο αυτο πινελ,δεν καλυπτεται απο την εγγυηση γιατι ετσι απλα...Σαν να λενε ετσι γουσταρουμε και δεν το καλυπτουμε,που αλλωστε ηδη για αυτο το λογο ειχε 2 φορες αντικατασταθει απο media markt.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στην lg ετσι απλα....

Πουλησα την τηλεοραση σε φιλο σχεδον τσαμπα και πηρα την 8600 μετα απο ενα μηνα.Δεν μπηκα καν στον πειρασμο να ξανακανω το τεστ.Καλυτερα να μην ξερεις και να μην ψαχνεις...

Η τηλεοραση σε ολα της ειναι αριστη,αν εξαιρεσεις το local dimming που εχουν ολες της σειρας nanocell.
Απο εκει και περα,απαραδεκτοι στο σερβις τους.Τσαμπα πουλανε την εγγυηση του ενος πιξελ και δεν ξερουν καν να σου απαντησουν τι προβλημα ειναι αυτο...

Το μονο που ξερουν να πουν,ειναι οτι πρωτη φορα συμβαινει αυτο...Ναι ρε μ@#€ες αν η μανα μου παρει τηλεοραση θα κανει το τεστ και θα κολλησει τη μουρη της στην οθονη να βρει πιξελ;Ποσοι το κανουν αυτο;;

Αλλα εγω φταιω που ξαναπηρα lg δεν φταιει κανεις αλλος...

Οποτε ειναι πολιτικη της lg φιλε να μην αλλαζει για αυτο το καμμενο πιξελ...Ααα τωρα θυμηθηκα,υποπιξελ μου το ειπαν,αν ηταν πιξελ θα στο αλλαζαμε...Χαχαχαχα απαραδεκτοι και ασχετοι.

Επεξ/σία από john1080
  • Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλα ηταν χρησιμα ολα οσα ανεφερες.Εχεις ιδεα-προσπαθησες καθολου με καποια μεθοδο(εχει στο youtube με θερμανση κτλ κτλ) να επαναφερεις καποιο πιξελ?Αξιζει να μπω σε εναν τετοιο κοπο?Κ αν ναι,υπαρχει περιπτωση να κολλησω/καψω επιπλεον πιξελς κ να το καταλαβουν εκει στο σερβις?

Δημοσ.
Στις 20/4/2020 στις 3:17 ΜΜ, tavlamari είπε

Να σαι καλα ηταν χρησιμα ολα οσα ανεφερες.Εχεις ιδεα-προσπαθησες καθολου με καποια μεθοδο(εχει στο youtube με θερμανση κτλ κτλ) να επαναφερεις καποιο πιξελ?Αξιζει να μπω σε εναν τετοιο κοπο?Κ αν ναι,υπαρχει περιπτωση να κολλησω/καψω επιπλεον πιξελς κ να το καταλαβουν εκει στο σερβις?

Φιλε μου οπως σου ειπα,στη νεα τηλεοραση δεν ασχοληθηκα καιβδεν εψαξα για καμμενα πιξελ...Καλο ειναι να μην ασχοληθεις και εσυ,αν δεν βλεπεις κατι ενοχλητικο στο ματι...Μην δοκιμασεις πραγματα αποβτο youtube

Η τηλεοραση ειναι καλη με ωραια χρωματα,οπως σου ειπα παραπανω.Κατσε να την ευχαριστηθεις γιατιβαλλιως θα μπεις στη διαδικασια που μπηκα και εγω και  θα σε κουρασει.Οσο για το σερβις,οι ανθρωποι ειναι ασχετοι και απαραδεκτοι...Δυστυχως περα απο ασχετοι ειναι και εριστικοι στη συμπεριφορα τους.Τσαμπα θα μπεις στη διαδικασια να χαλαστεις...
Αυτα στα λεω απο προσωπικη εμπειρια 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.να πω και εγώ την εμπειρία μου.lg oled bx.2η μέρα αγοράς πιξελ λευκό σε μαύρο φόντο εμφανες από 3 μέτρα.αγορα από media markt και με επέκταση 5ετη από αυτούς.πηρα τηλέφωνο αστοχία πάνελ λεει λογικα αλλαγή.σημερα κοιτάω ξαφνικά δεν φαίνεται σε μαύρο φόντο αλλα σε άσπρο κ μόνο αν πας κοντά θα το δεις.αλλα θα ασχοληθώ για να την αλλάξουν.πιστευω να μην έχω θεμα

Δημοσ.

Όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα, και μια στο εκατομμύριο να είναι η πιθανότητα να σου κάτσει καμένο pixel, η ανάλυση της 4κ είναι 3840×2160 = 8.294.400, δηλαδή θα περίμενες να βρεις 8 καμένα.

Θεωρώ ότι για TV δεν αξίζει να μπει κάποιος στον κόπο να τη γυρίσει πίσω, ειδικά αν είναι σε καμία γωνία και δεν φαίνεται από τον καναπέ.
Αν ήταν σε οθόνη υπολογιστή θα ήμουν πολύ πιο αυστηρός

• Like 1
Δημοσ.

Είναι στην αριστερή γωνία κ όντως δε φαίνεται από εκεί που κάθεσαι.απλα ξενερώνεις λίγο 2η μέρα να γίνει αυτό.αν μου το αλλάξουν χωρίς να σπάσουν τα νεύρα μου θα το κάνω αλλιώς θα το αφήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...