Hlias1996 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Λοιπόν γεια σας παιδιά θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το καινούργιο tracer 900 έχω ρ6 του 2007 και λέω να το δώσω για να το πάρω αλλά φοβάμαι μην ξενερώσω λοιπόν όποιος έχει tracer μπορεί να γράψει για να φτιάξω μια γνώμη Ευχαριστώ πολύ...
d3v4st4tor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Αν ασχολείσαι σοβαρά με track days και βόλτες σε στροφιλίκια με τα όσα, μείνε με το R6. Το tracer είναι πιο 'όρθιο-ροπάτο' και λιγότερο 'στημένο'. Αν θέλεις καθημερινή χρήση/ταξίδια/στροφιλίκι στρωτό, είναι καλή επιλογή. Disclaimer: Δεν είμαι κάτοχος, το έχω οδηγήσει γιά λίγη ώρα και σαν μηχανή μου άρεσε (οδηγώ σε καθημερινή βάση HONDA CBR 600 F4), και καθώς τα track days πλέον έχουν μειωθεί στα 1-2 το χρόνο, μάλλον προς τετοια μηχανή θα καταλήξω σύντομα (Αν και ακόμα γλυκοκοιτάζω το VFR 800).
Hlias1996 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Αν ασχολείσαι σοβαρά με track days και βόλτες σε στροφιλίκια με τα όσα, μείνε με το R6. Το tracer είναι πιο 'όρθιο-ροπάτο' και λιγότερο 'στημένο'. Αν θέλεις καθημερινή χρήση/ταξίδια/στροφιλίκι στρωτό, είναι καλή επιλογή. Disclaimer: Δεν είμαι κάτοχος, το έχω οδηγήσει γιά λίγη ώρα και σαν μηχανή μου άρεσε (οδηγώ σε καθημερινή βάση HONDA CBR 600 F4), και καθώς τα track days πλέον έχουν μειωθεί στα 1-2 το χρόνο, μάλλον προς τετοια μηχανή θα καταλήξω σύντομα (Αν και ακόμα γλυκοκοιτάζω το VFR 800). Μπα όχι φίλε δεν ασχολούμαι τρελά με στροφιλικια απλά το βλέπω είναι λίγο ωραίο και γενικά θέλω μέχρι εκεί το γκάζι του ρ6 λίγο ποιο δυνατό άμα είναι το tracer ακόμα καλύτερα απλά το θέλω για κάνα ταξίδι καμία βόλτα μεσα στην πόλη ποιο άνετα με δικαβαλο αν και δύσκολα θα πάρω δικαβαλο γτ ειμαι κοντός (1.63) απλά θέλω καινούργιο κιόλας χωρίς χιλιόμετρα να μην αγχώνομαι να το κάνω βόλτες πχ το ρ6 τώρα θέλω να το δώσω γτ μετά θα ανεβάσει πολλά χιλιόμετρα οπότε από το να πάω σε μεταχειρισμένο καλύτερα tracer 900 καινούργιο..
d3v4st4tor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Σωστός. Από μένα αν το προχωρήσεις καλορίζικο και πάντα κράνος.
Hlias1996 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, d3v4st4tor είπε Σωστός. Από μένα αν το προχωρήσεις καλορίζικο και πάντα κράνος. Εννοείται φίλε πάντα κράνος Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου !
xrhstosiak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 η δικη μου απορια ειναι πως μπορεις να αγορασεις μηχανη χωρις να την οδηγησεις; ειδικα οταν αλλαζεις κατηγορια ...
Hlias1996 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε η δικη μου απορια ειναι πως μπορεις να αγορασεις μηχανη χωρις να την οδηγησεις; ειδικα οταν αλλαζεις κατηγορια ... Ισχύει και αυτό αλλά τώρα πήρε ένας γνωστός tracer και δεν πρόλαβα ούτε να το δω επειδή έφυγα πάλι για εξωτερικό οπότε δεν μπορώ να το οδηγήσω... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από Hlias1996
petaw-se-oneiro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Το tracer είναι πολύ πιο αργό απο το ρ6 ας έχουν σχεδόν τα ίδια άλογα. Αν σου αρέσει σαν θέσης οδήγησης και κουμπώνεις πάνω παρτο εννοείται είναι πολύ καλό μηχανάκι και κάνει τα πάντα. Αν πάρεις μεταχειρισμένο πάρε μετά του 17. Τα 15-17 ειχαν θέματα.
Hlias1996 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε Το tracer είναι πολύ πιο αργό απο το ρ6 ας έχουν σχεδόν τα ίδια άλογα. Αν σου αρέσει σαν θέσης οδήγησης και κουμπώνεις πάνω παρτο εννοείται είναι πολύ καλό μηχανάκι και κάνει τα πάντα. Αν πάρεις μεταχειρισμένο πάρε μετά του 17. Τα 15-17 ειχαν θέματα. Για καινούργιο λέω φίλε του 20 μοντέλο τώρα δεν ξέρω αν με βολεύει η θέση του γτ ειμαι και 1.63 αλλά ντάξει ροπή έχει το tracer οπότε δεν με χαλάει.. 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Hlias1996 είπε Για καινούργιο λέω φίλε του 20 μοντέλο τώρα δεν ξέρω αν με βολεύει η θέση του γτ ειμαι και 1.63 αλλά ντάξει ροπή έχει το tracer οπότε δεν με χαλάει.. Να το κάνεις test ride. Το ύψος δεν παίζει τόσο ρόλο για μια μηχανή.
Hlias1996 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, petaw-se-oneiro είπε Να το κάνεις test ride. Το ύψος δεν παίζει τόσο ρόλο για μια μηχανή. Καλά ισχύει εδώ πατάω το ρ6 θα δουμε άμα με αφήσει το παιδί που το έχει..
Ioannisto Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 21 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε Να το κάνεις test ride. Το ύψος δεν παίζει τόσο ρόλο για μια μηχανή. Συμφωνω για το test drive, διαφωνω ομως οτι το υψος δεν παιζει ρολο στην οδηγηση της μηχανης. Ειναι σημαντικο να πατας με ασφαλεια τα ποδια κατω. Ρολο παιζει επισης κ το βαρος αλλα και η σωματικη διαπλαση. Θυμαμαι καπου στις αρχες του '90, τα μαγαζια που πουλαγαν μηχανες, ειχαν γεμισει απο ελαφρια 400αρια, παραεισαγωγη απο Ιαπωνια (πχ xt 400, cbr 400 κτλ) Σε ερωτηση που ειχα κανει γτ τοσα πολλα 400αρια, μου ειχαν απαντησει οτι στην Ιαπωνια το πρωτο διπλωμα για μηχανες οριζει οριο τα 400 κυβικα αλλα υπαρχει επισης μια δοκιμασια στην εξεταση για το διπλωμα, η οποια ειναι να μπορεις να σηκωσεις τη μηχανη σου απ το εδαφος, μονος σου! Δηλ. στην Ιαπωνια δυσκολα θα παρει διπλωμα ενας μικροσωμος για ενα suzuki hayabusa! Παντως η μακροχρονια οδηγικη εμπειρια εξισορροπει σε μεγαλο βαθμο τις μικρες σωματικες διαστασεις. 1
vagos789 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 παρε οτι εχει 4 ροδες Οι δυο ροδες σε αφηνουν στην διακριτικη ευχερεια του καθε οδηγου να αποφασισει αν θα γινεις αναπηρος ή νεκρος , κι αυτο αν δεν κανεις εσυ πρωτος κατι λαθος ή παρατολμο
Hlias1996 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, Ioannisto είπε Συμφωνω για το test drive, διαφωνω ομως οτι το υψος δεν παιζει ρολο στην οδηγηση της μηχανης. Ειναι σημαντικο να πατας με ασφαλεια τα ποδια κατω. Ρολο παιζει επισης κ το βαρος αλλα και η σωματικη διαπλαση. Θυμαμαι καπου στις αρχες του '90, τα μαγαζια που πουλαγαν μηχανες, ειχαν γεμισει απο ελαφρια 400αρια, παραεισαγωγη απο Ιαπωνια (πχ xt 400, cbr 400 κτλ) Σε ερωτηση που ειχα κανει γτ τοσα πολλα 400αρια, μου ειχαν απαντησει οτι στην Ιαπωνια το πρωτο διπλωμα για μηχανες οριζει οριο τα 400 κυβικα αλλα υπαρχει επισης μια δοκιμασια στην εξεταση για το διπλωμα, η οποια ειναι να μπορεις να σηκωσεις τη μηχανη σου απ το εδαφος, μονος σου! Δηλ. στην Ιαπωνια δυσκολα θα παρει διπλωμα ενας μικροσωμος για ενα suzuki hayabusa! Παντως η μακροχρονια οδηγικη εμπειρια εξισορροπει σε μεγαλο βαθμο τις μικρες σωματικες διαστασεις. Καλά εννοείται με τον καιρό θα πάρεις εμπειρία και δεν θα κολλάς στο ύψος τόσο.. 47 λεπτά πριν, vagos789 είπε παρε οτι εχει 4 ροδες Οι δυο ροδες σε αφηνουν στην διακριτικη ευχερεια του καθε οδηγου να αποφασισει αν θα γινεις αναπηρος ή νεκρος , κι αυτο αν δεν κανεις εσυ πρωτος κατι λαθος ή παρατολμο Δίκιο έχεις φίλε αλλά δεν τα μπορώ τα αμάξια καθόλου δεν μου αρέσουν είχα αμάξι και το έδωσα μέσα σε 9 μήνες οπότε το να πάω σε 4 ρόδες με την καμία...
petaw-se-oneiro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Τρία πουλάκια κάθονταν στον ήλιο και λιαζότανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα