tutuyo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Εαν δεν λειτουργουν οι αντιστασεις (η υπολειτουργουν) ειναι δεικτης οτι η μπαταρια αρχιζει και πεφτει.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Εννοείς μόνο με μπαταρία;Χωρίς να δουλευει η μηχανή;Πως θα καταλάβεις ότι υπολειτουργούν;
moure Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tutuyo είπε Ενας φιλος μου ειπε να τσεκαρω και αν δουλευουν οι αντιστασεις στο πισω τζαμι, επειδη τραβουν μεγαλο φορτιο ειναι λεει καλος δεικτης Όλα αυτά είναι μπακαλιστικα.Ενας ηλεκτρολογος θα σου πει χωρίς χρέωση σε ένα λεπτό τι συμβαίνει. Πριν δυο μήνες ειχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα,πήγα μου την μέτρησαν και την αντικατέστησαν με καινούργια.Εγω πήγα σε αντιπροσωπία γιατί το αμάξι ήταν ακόμα στην εγγύηση . 1
tutuyo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Εννοείς μόνο με μπαταρία;Χωρίς να δουλευει η μηχανή;Πως θα καταλάβεις ότι υπολειτουργούν; δεν ξερω. Θα ενεργοποιησω το συστημα και θα δω εαν θερμαινονται? 12 λεπτά πριν, moure είπε Όλα αυτά είναι μπακαλιστικα.Ενας ηλεκτρολογος θα σου πει χωρίς χρέωση σε ένα λεπτό τι συμβαίνει. Πριν δυο μήνες ειχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα,πήγα μου την μέτρησαν και την αντικατέστησαν με καινούργια.Εγω πήγα σε αντιπροσωπία γιατί το αμάξι ήταν ακόμα στην εγγύηση . Ναι,φυσικα,δεν το συζηταμε. Απλα δεν θα παω σε αντιπροσωπεια διοτι μου ειπαν μια τιμη στα 250 ευρω οταν πχ με ενα γρηγορο ψαξιμο βλεπω κατι τέτοιο
Georgegr3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Corsa 15 diesel εχω και γω. Το start/stop δεν μου λειτουργει ουσιαστικα εδω και 2 χρονια. Εχω παει για φορτιση στην αντιπροσωπεια και λειτουργει το πολυ για κανα μηνα μετα. Το αυτοκινητο δεν κανει καθημερινα μετακινησεις και φαινεται πως ο τροπος οδηγησης αυτος, μια πολλες μαζεμενες μακρινες και μια πολλες κοντινες, δεν ευνοουν την φορτιση της μπαταριας. Πριν κανα 2 βδομαδες με τα κρυα, δυσκολευοταν γενικα να παρει και μια φορα κιολας δεν αναψαν οθονες κλπ και παρολο τις δοκιμες αναψε σβησε, αυτο εγινε μετα απο 2-3 ωρες που ανεβηκε η θερμοκρασια. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από Georgegr3 1
moure Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, dtzgr είπε Η αντικατάσταση έγινε εντός εγγύησης; Ναι το αυτοκίνητο το εχω 2 χρόνια και έχει 3 χρόνια ολική εγγύηση. 1
ROG-X Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, TechnoState είπε .... μήπως είναι αυτή (116) με τις δύο μπαταρίες??? (Η μπαταρία για την καμπίνα, στον χώρο των αποσκευών)...αν ναι, μήπως συγκρίνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα?? ... φαντάζομαι θα υπάρχει "απόθεμα"...για αλλά 6 χρόνια! Σωστος...
prometheas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε αυτοκίνητα με start/stop , εαν χρειαστείς άλλη μπαταρία θα πρότεινα να δείτε Exide ή Banner (professional). Θεωρώ και τις 2 μάρκες καλύτερες από Bosch & Varta Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από prometheas 1
tutuyo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Επανέρχομαι, στην μέτρηση που εγινε (τα αμπερ μέτρησαν) μου ειπαν οτι εχει πέσει στα μισα περίπου. Τωρα που γλύκανε ο καιρος το start/stop μπαίνει παλι, αλλα μετα απο κανα μισαωρο σε κίνηση. Τιμές απο έρευνα αγοράς Αντιπροσωπεία, η ιδια ακριβως σαν ανταλλακτικό στα 256 ευρω😳 Μαστορας-εξειδικευμενο σε Οπελ, Varta στα 150 ευρω Μπαταριάς της γειτονιας μου, μια αντιστοιχη με Varta, αλλη μαρκα (δεν συγκρατησα) στα 110 ευρω
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Ψαξε έξω την ίδια πόσο την πουλάνε αλλά μάλλον πρέπει όταν την βάλεις να μπει και σε διαγνωστικό το αμάξι για να "δηλωθεί" η μπαταρία στο body computer. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα