kostaszor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Πρόσφατα αγόρασα την ηχόμπαρα sony ht rt 3 η οποία δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή dts μόνο dolby digital. Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες πως μπορώ να κάνω μετατροπή του dts σε ac3 μεσώ media player classic ή pot player γιατί θέλω να τρέχω και το madvr. Με το kodi το εχω κάνει και μέσω του plex οπότε όντως γίνεται. Αν ξέρει κάποιος να μου πει θα ήμουν υπόχρεος.
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Το plex κάνει re-encode. Στο kodi πως το έκανες;
kostaszor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Βάζεις speakers to 2.0 - Ενεργοποιείς AC3 passthrough - Ενεργοποιείς AC3 Transcode - απενεργοποιείς DTS -απνεργοποιείς AC3 Έτσι δουλεύει καλά αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω και madvr γι αυτό θέλω κάτι με media player classic ή pot player. Με ffdshow φίλτρο ήχου πρέπει να γίνεται αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω να το χρησιμοποιήσει ο player. Ξέρεις κάποια λύση
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Ναι, τα περνάς από το mkv2ac3 και να μετατρέπεται ο ήχος σε ac3. Κάτι άλλο με τον mpc δεν ξέρω.
kostaszor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ok σε ευχαριστώ αν δεν παίρνει πολλή ώρα η μετατροπή θα το έχω υπόψιν
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Ο χρόνος μετατροπής εξαρτάται από το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα