Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Εχει βγάλει το eshop ένα macbook air του 2017 σε προσφορά. Χωρίς ΦΠΑ και με ένα υπόλοιπο που έχω μου βγαίνει στα 550 ευρω. Αξίζει η αγορα του για να ξεκινήσω να μαθαίνω Swift η θα είναι unusable και θα κάνει ένα τέταρτο να μου κάνει build και να μου ανοίξει emulator?
Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το λες προσφορά. Έχει dual core cpu και πιστεύω ότι θα ζορίζεται με κάποιους simulator και τη φόρτωση φορτωμένων storyboards στο Xcode. Με το νέο framework της Swift UI θα δυσκολεύεται στα Swift.

Καλύτερα να κοιτάξεις τα Mac mini του 2018 ακόμα και το βασικό μοντέλο (quad core i3) είναι καλυτερο από το MacBook Air που σκέφτεσαι κι ας χάνει σε φορητότητα.

Επεξ/σία από medidia
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω το 2017 MBP 13" wTB που ειναι dual-core και δεν έχω πρόβλημα με το XCode. Υπόψιν όμως ότι είμαι σε φάση junior developer οπότε και τα apps μου δεν είναι τεράστια. Και εγώ για mac mini θα σου πρότεινα... βάζεις και οθονάρα να είσαι κομπλέ/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

έχω το 2017 MBP 13" wTB που ειναι dual-core και δεν έχω πρόβλημα με το XCode. Υπόψιν όμως ότι είμαι σε φάση junior developer οπότε και τα apps μου δεν είναι τεράστια. Και εγώ για mac mini θα σου πρότεινα... βάζεις και οθονάρα να είσαι κομπλέ/

SwiftUI  έχεις δοκιμάσει; Πρέπει να ζορίζεται στο preview. Όπως επίσης και στο simulator του iPad Pro.

Επεξ/σία από medidia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...