kp1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Στις 9/2/2020 στις 11:57 ΜΜ, Bourdoulas είπε Εγώ θα σου πω μόνο για το Samsung γενικότερα, μιας και έχω το S7 και το Note 9. Αναλογίσου αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα σε μια εταιρεία που θα σου προσφέρει υποστήριξη μόνο για δυο εκδόσεις Android, ενώ το τηλέφωνο θα μπορείς να το κρατήσεις για 5 χρόνια. Για μένα η Samsung, αν και έχει καλές συσκευές έχει φάει άκυρο στις επόμενες αγορές μου. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις εταιρείες με την ίδια λογική (και έχουν τόσο μεγάλο κόστος οι συσκευές τους). Φιλε συμφωνω με την λογικη σου αρα σε τι σκεφτεσαι επομενο μοντελο?Oneplus?Αυτο σκεφτομαι εγω 1
chios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Τα Samsung flagship γενικά έχουν άθλιες μπαταρίες αδικαιολογητο για τόσα λεφτά που ζητάνε, ίσως το note 10 lite να είναι κάπως καλύτερο, η oneplus plus αρκετά καλή σε μπαταρία με χαλάει η έλλειψη ακουστικών, sd card ράδιο, να φανταστείς εγώ με mia3 χτυπάω 8-9 ώρες sot για πλάκα, κάθε δεύτερη με Τρίτη μέρα φορτίζω, δεν είναι ναυαρχίδα βέβαια ούτε έχει τις αντίστοιχες επιδόσεις, αλλά μου κάνει άψογα την δουλειά μου και έχει τα πάντα, ακουστικά, ράδιο, sd, υπέρυθρες που είναι απαραίτητα για μένα. Τρελή αυτονομία έχει το Asus rog 2 με την 6.000 μπαταρία αυτό πιο πολύ Gaming phone είναι. Και p30 pro πολύ δυνατό. 1
kp1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, chios είπε Τα Samsung flagship γενικά έχουν άθλιες μπαταρίες αδικαιολογητο για τόσα λεφτά που ζητάνε, ίσως το note 10 lite να είναι κάπως καλύτερο, η oneplus plus αρκετά καλή σε μπαταρία με χαλάει η έλλειψη ακουστικών, sd card ράδιο, να φανταστείς εγώ με mia3 χτυπάω 8-9 ώρες sot για πλάκα, κάθε δεύτερη με Τρίτη μέρα φορτίζω, δεν είναι ναυαρχίδα βέβαια ούτε έχει τις αντίστοιχες επιδόσεις, αλλά μου κάνει άψογα την δουλειά μου και έχει τα πάντα, ακουστικά, ράδιο, sd, υπέρυθρες που είναι απαραίτητα για μένα. Τρελή αυτονομία έχει το Asus rog 2 με την 6.000 μπαταρία αυτό πιο πολύ Gaming phone είναι. Και p30 pro πολύ δυνατό. Για μενα βασηλιας στην κατηγορια μεχρι 250€ ειναι ταα xiaomi και ποιο συγκεκριμενα xiaomi mi9 lite...Αλλα δεν θεωρω αξιζει να δινεις παραπανω για κινητο που να μην εχει OIS και χωρις amoled οθονη...Πολυ ικανοποιημενος με το Huawei p20 pro σε μπαταρια φορτιση γρηγορη καμερα πολυ καλη δεν κολλαει...απλα χανουν τιμη ευκολα!Αν ξανα εδινα για κινητο οχι πανω απο 200€ και λογικα xiaomi...αλλιως ταβανι μεχρι 400 € και κανα περσινο Oneplus...!
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, mp123 είπε Οκ καλό είναι αλλα οχι και 1100 για huawey. Στα 600 που εχει το p30 pro στο σκρουτζ οκ.παραπανω οχι. Δεν ξέρω αλλα μου εχουν πει για μια προσφορά στα 595 ευρώ για το xr στον γερμανο.θα πάω να δω αν ισχύει.τουλαχιστον αυτο 7 ώρες μπαταρία συνεχεια βγάζει ανετα. Υ.γ ξέρεις κανείς τι λέει η μπαταρία για oneplus 7 που παίζει στα 500 η το 7 pro στα 640; βγάζει 7ωρο η δεν.; να δούμε και κανένα κινέζο.δεν θα έλεγα όχι αν σιγουρα βγάζει 7ωρο.απο τις ελάχιστες φορές που ρωτάω για κάτι που θα αγοράσω.θελω κινητο flagship με την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας τουλάχιστον 7 ωρο συνεχούς χρήσης.ακουω προτάσεις να μην ανοίγω θέμα.700 ευρω μαξ απο σκρουτζ.οχι σαμσουγκ για πρώτη φορά έπειτα από τότε που βγήκαν τα smartphones. Φίλε μου και για το Note 9 διάβαζα για φανταστική μπαταρία και διαχείριση και έβλεπα screenshot με 6 και 7 ώρες με SOT. Το πήρα και αναρωτιόμουν τι στο καλό κάνουν οι τύποι με τόσο μεγάλο SOT. Τουλάχιστον με την χρήση που του κάνω εγώ είμαι στις 4-5 ώρες το πολύ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πραγματικότητα η δική σου θα είναι διαφορετική από κάποιου τρίτου λόγω της διαφορετικής χρήσης που κάνετε. 5 ώρες πριν, kp1 είπε Φιλε συμφωνω με την λογικη σου αρα σε τι σκεφτεσαι επομενο μοντελο?Oneplus?Αυτο σκεφτομαι εγω Ακόμα δεν έχω μπει στην διαδικασία να ψάχνω γιατί το note 9 θέλω να το κρατήσω για δύο χρόνια ακόμη ακόμη. Τουλάχιστον να κάνει απόσβεση τα χρήματα του.
mp123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Φίλε μου και για το Note 9 διάβαζα για φανταστική μπαταρία και διαχείριση και έβλεπα screenshot με 6 και 7 ώρες με SOT. Το πήρα και αναρωτιόμουν τι στο καλό κάνουν οι τύποι με τόσο μεγάλο SOT. Τουλάχιστον με την χρήση που του κάνω εγώ είμαι στις 4-5 ώρες το πολύ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πραγματικότητα η δική σου θα είναι διαφορετική από κάποιου τρίτου λόγω της διαφορετικής χρήσης που κάνετε. Ακόμα δεν έχω μπει στην διαδικασία να ψάχνω γιατί το note 9 θέλω να το κρατήσω για δύο χρόνια ακόμη ακόμη. Τουλάχιστον να κάνει απόσβεση τα χρήματα του. Το νοτ9 το έχει η γυναικα.4 το πολυ 5 ώρες μπαταρία.λιγο καλυτερη απο 9 πλας.εγω κλείνω η σε p30 pro και η γυναικα σε xr.αυριο θα πάω για αγορές.ακομα εχω μια μέρα να δω πιο απο τα δυο θα παρω. Update.τελος εκλεισα p30 pro.εγω θελω στην δουλειά καλη καμερα και οθόνη.η γυναικα iphone 11.να ξεφύγουμε λιγο απο samsung. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από mp123 1
xionomiaou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ειμαι και γω σε δίλημμα αλλα θα σας πω το σκεπτικο μου.. - το Samsung S20 ξεκιναει απο 950€ και φτανει στα 1400€ στην εκδοση Ultra-παρα πιλυ υψηλη τιμη κατα την αποψη μου- σιγουρα πανεμορφο σιγουρα βελτιωμενο αλλα μια στραβη να συμβει μπορει να κλαιμε τα λεφτα μας (και ξερετε ειχα πολυ κακη εμπειρια με το παλιο μου κινητο S7 edge απο το after sales της Samsung) - το Mi Note 10 (δεν υπαρχει pro version ακομα) ειναι ενα πολυ ομορφο camera-phone με σχετικα τσουχτερη τιμουλα για τον επεξεργαστη που εχει. Οχι οτι δεν τα παει πολυ καλα στο performance (οπως καθε Xiaomi που συμπεριφερεται υποδειγματικα) απλα σε καποιο χρονικο διαστημα απο τωρα ισως να χασει την γρηγοραδα του, να εμφανισει κανενα lag κ. ο. κ. Αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω κανεναν κατοχο Xiaomi που να εχει δυσαρεστηθει μεχρι στιγμης τα τελευταια 2-3 χρονια.. εγω πχ εχω αλλαξει 3 premium συσκευες της εταιρειας (χωρις να ξοδεψω μια περιουσια) και πραγματικα ειναι πολυ καλα τα κινητα της - Το Huawei Mate 30 pro εχει επισης τσουχτεροτατη τιμη. Πανεμορφη οθονη δεν λεω - αλλα το nodge θα με απετρεπε να την αγορασω.. σε ενα χρονο πχ θα ειναι ξεπερασμενος ο σχεδιασμος με nodge - το Mi 10 μου φαινεται υπεροχο θα εχει camera παραπλησια με το Mi Note 10 και αν η τιμη του ειναι τιμια μου φαινεται θα προσανατολιστω σε αυτο μετα απο καποιους μηνες που θα πεσει καπως Για την ωρα εγω εχω το Mi 9T pro εδω και 6-7 μηνες. Οσοι το εχουν ξερουν για τι κινητο χρυσαφι μιλαμε. Το πηρα κοντα στα 350 ευρω. Πραγματικη ναυαρχιδα χωρις να με ξεπαραδιασει τελειως. Δυσκολα θα το αποχωριστω αλλα σε κανενα 3μηνο-4μηνο ισως να τολμησω μια αλλαγη.. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από xionomiaou 1
mp123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, xionomiaou είπε ειμαι και γω σε δίλημμα αλλα θα σας πω το σκεπτικο μου.. - το Samsung S20 ξεκιναει απο 950€ και φτανει στα 1400€ στην εκδοση Ultra-παρα πιλυ υψηλη τιμη κατα την αποψη μου- σιγουρα πανεμορφο σιγουρα βελτιωμενο αλλα μια στραβη να συμβει μπορει να κλαιμε τα λεφτα μας (και ξερετε ειχα πολυ κακη εμπειρια με το παλιο μου κινητο S7 edge απο το after sales της Samsung) - το Mi Note 10 (δεν υπαρχει pro version ακομα) ειναι ενα πολυ ομορφο camera-phone με σχετικα τσουχτερη τιμουλα για τον επεξεργαστη που εχει. Οχι οτι δεν τα παει πολυ καλα στο performance (οπως καθε Xiaomi που συμπεριφερεται υποδειγματικα) απλα σε καποιο χρονικο διαστημα απο τωρα ισως να χασει την γρηγοραδα του, να εμφανισει κανενα lag κ. ο. κ. Αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω κανεναν κατοχο Xiaomi που να εχει δυσαρεστηθει μεχρι στιγμης τα τελευταια 2-3 χρονια.. εγω πχ εχω αλλαξει 3 premium συσκευες της εταιρειας (χωρις να ξοδεψω μια περιουσια) και πραγματικα ειναι πολυ καλα τα κινητα της - Το Huawei Mate 30 pro εχει επισης τσουχτεροτατη τιμη. Πανεμορφη οθονη δεν λεω - αλλα το nodge θα με απετρεπε να την αγορασω.. σε ενα χρονο πχ θα ειναι ξεπερασμενος ο σχεδιασμος με nodge - το Mi 10 μου φαινεται υπεροχο θα εχει camera παραπλησια με το Mi Note 10 και αν η τιμη του ειναι τιμια μου φαινεται θα προσανατολιστω σε αυτο μετα απο καποιους μηνες που θα πεσει καπως Για την ωρα εγω εχω το Mi 9T pro εδω και 6-7 μηνες. Οσοι το εχουν ξερουν για τι κινητο χρυσαφι μιλαμε. Το πηρα κοντα στα 350 ευρω. Πραγματικη ναυαρχιδα χωρις να με ξεπαραδιασει τελειως. Δυσκολα θα το αποχωριστω αλλα σε κανενα 3μηνο-4μηνο ισως να τολμησω μια αλλαγη.. Να σου πω σήμερα πηρα στη γυνσικα το 11. Εδα καλυτερα το p30 pro δεν με ενθουσίασε. Λες να πάρω το xiaomi note 10 στα 400 ευρώ και να βαστηξω και το s9 plus για δεύτερο back up απο το να πουλήσω το plus και να βάλω αλλα 500 να παρω μονο το p30 pro ?
chios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mp123 είπε Να σου πω σήμερα πηρα στη γυνσικα το 11. Εδα καλυτερα το p30 pro δεν με ενθουσίασε. Λες να πάρω το xiaomi note 10 στα 400 ευρώ και να βαστηξω και το s9 plus για δεύτερο back up απο το να πουλήσω το plus και να βάλω αλλα 500 να παρω μονο το p30 pro ? Γιατί δεν κοιτάς και realme x2 Pro που είναι τούμπανο και σε καλή τιμή;
mp123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, chios είπε Γιατί δεν κοιτάς και realme x2 Pro που είναι τούμπανο και σε καλή τιμή; Πολλά τα λεφτά για αυτο που δεν ξέρουμε τι είναι. Γενικά μπορεί να ξενερώνω να βρίζω αλλα μετα το s9 plus ολα τα τωρινά μου φαίνονται ιδια με αυτο.Δεν μου κάνει κλικ τιποτα.πηρα power bank ( παλι σαμσουγκ προτίμησα ) .Θα περιμένω τα s20. Υ.γ ειδα και το xs max ( βρηκα καινουργιο σφραγισμένο ελληνικό θα έδινα το δικομου συν 500 αλλα δεν μπορώ τα iphone τωρα που δουλεύω λιγο το 11.Δεν με βολεύουν στην δουλειά.
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, mp123 είπε Πολλά τα λεφτά για αυτο που δεν ξέρουμε τι είναι. Τι εννοείς δεν ξέρουμε; Πολλά λεφτά τα 450€ ; για αυτό το τηλέφωνο που για μένα είναι ανωτέρω από Samsung; δεν νομίζω.
mp123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, chios είπε Τι εννοείς δεν ξέρουμε; Πολλά λεφτά τα 450€ ; για αυτό το τηλέφωνο που για μένα είναι ανωτέρω από Samsung; δεν νομίζω. 520 έχει.σαν εταιρία λεω τωρα την ακούμε
aris17561 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Το xiaomi note 10 pro έχει βγει στην αγορά ... υπάρχει στο sproutz και στα μαγαζιά mi . Κάνουν και καλύτερη τιμή στα mi... Στις 12/2/2020 στις 2:10 ΜΜ, xionomiaou είπε ειμαι και γω σε δίλημμα αλλα θα σας πω το σκεπτικο μου.. - το Samsung S20 ξεκιναει απο 950€ και φτανει στα 1400€ στην εκδοση Ultra-παρα πιλυ υψηλη τιμη κατα την αποψη μου- σιγουρα πανεμορφο σιγουρα βελτιωμενο αλλα μια στραβη να συμβει μπορει να κλαιμε τα λεφτα μας (και ξερετε ειχα πολυ κακη εμπειρια με το παλιο μου κινητο S7 edge απο το after sales της Samsung) - το Mi Note 10 (δεν υπαρχει pro version ακομα) ειναι ενα πολυ ομορφο camera-phone με σχετικα τσουχτερη τιμουλα για τον επεξεργαστη που εχει. Οχι οτι δεν τα παει πολυ καλα στο performance (οπως καθε Xiaomi που συμπεριφερεται υποδειγματικα) απλα σε καποιο χρονικο διαστημα απο τωρα ισως να χασει την γρηγοραδα του, να εμφανισει κανενα lag κ. ο. κ. Αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω κανεναν κατοχο Xiaomi που να εχει δυσαρεστηθει μεχρι στιγμης τα τελευταια 2-3 χρονια.. εγω πχ εχω αλλαξει 3 premium συσκευες της εταιρειας (χωρις να ξοδεψω μια περιουσια) και πραγματικα ειναι πολυ καλα τα κινητα της - Το Huawei Mate 30 pro εχει επισης τσουχτεροτατη τιμη. Πανεμορφη οθονη δεν λεω - αλλα το nodge θα με απετρεπε να την αγορασω.. σε ενα χρονο πχ θα ειναι ξεπερασμενος ο σχεδιασμος με nodge - το Mi 10 μου φαινεται υπεροχο θα εχει camera παραπλησια με το Mi Note 10 και αν η τιμη του ειναι τιμια μου φαινεται θα προσανατολιστω σε αυτο μετα απο καποιους μηνες που θα πεσει καπως Για την ωρα εγω εχω το Mi 9T pro εδω και 6-7 μηνες. Οσοι το εχουν ξερουν για τι κινητο χρυσαφι μιλαμε. Το πηρα κοντα στα 350 ευρω. Πραγματικη ναυαρχιδα χωρις να με ξεπαραδιασει τελειως. Δυσκολα θα το αποχωριστω αλλα σε κανενα 3μηνο-4μηνο ισως να τολμησω μια αλλαγη.. Το xiaomi note 10 pro έχει βγει στην αγορά ... το έχει και στο skroutz και στα καταστήματα mi ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα