Προς το περιεχόμενο

Samsung s20 vs xiaomi note 10 pro vs huawei p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους , 

ειμαι στη φάση που θέλω να αγοράσω νέο smartphone . Η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν το Samsung s7 το οποίο πούλησα  μετά από 3 χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας ενώ πριν ήμουν φαν της Apple αλλά άλλαξε αυτό . Θέλω να παίρνω συνήθως κάποια ναυαρχίδα γιατί θέλω να έχει κορυφή κάμερα και να πως φτάσαμε εδώ... Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία τηλέφωνα του τίτλου με τα θετικά και τα αρνητικά όλα ... το Samsung είμαι σίγουρος θα είναι πολύ καλό αλλά θα φτάνει στο 1000ρικο αλλά είμαι ανοιχτός αν αξίζει πραγματικά ... το p40 μου είπε ένα υπάλληλος καταστήματος ότι δεν θα κυκλοφορήσει καθόλου Ευρώπη ( όντως ? ) και το xiaomi όλοι λένε καλά λόγια όμως το συγκεκριμένο από ότι διάβασα έχει μικρό επεξεργαστή και είναι κάπως βαρύ . Έχετε κάποια άποψη και κάπως τέλος πάντων να βοηθήστε ακόμα και αν ακόμα δεν έχουν βγει τα συγκεκριμένα κινητά ? ... δηλαδή εσείς θα προχωρουσατε στο xiaomi η θα κάνατε υπομονή γιατί όντως τα αλλά ΔΥο υπόσχονται κάτι πολύ μαγικό κτλ ... ?..

ευχαριστω 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Περίμενε αν δεν βιάζεσαι και το mi10 που έρχεται είναι τούμπανο

https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_10_pro_5g-10055.php

Οπως επίσης και oneplus 8 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι πολλοί λένε να περιμένω το mi 10 pro παρόλο που το έχω βρει σε πολλά μαγαζιά .... είναι κάποιο άλλο μοντέλο που δεν ξέρω ? Διότι τι mi 10 pro υπάρχει στα μαγαζιά ... Το ότι δεν θα κυκλοφορήσει το p40 Ευρώπη ισχύει ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για samsung και huawei δεν μπορεί να σου πει κανείς, μιας και δεν έχουν βγει ακόμα.. εφόσον δεν καίγεσαι να πάρεις άμεσα κινητό, περιμένεις να ανακοινωθούν να δεις επίσημα τα specs, περιμένεις 2-3 μήνες από την κυκλοφορία για να υπάρξουν τα πρώτα αξιόπιστα reviews και εντυπώσεις χρηστών και μετά έρχεσαι εδώ και ανοίγεις ξανά τόπικ. 

για κορυφαία κάμερα αυτή τη στιγμή νομίζω ότι πας σε p30 pro. 

εφόσον όμως είσαι διατεθειμένος να τα "σκάσεις", περιμένεις να βγουν σε λίγο καιρό οι νέες ναυαρχίδες και μετά βλέπεις αν αξίζει να πας σε αυτές, ή αν θα πας σε περσινό μοντέλο (που θα έχει πέσει και η τιμή του) 

Επεξ/σία από christos4
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου πω μόνο για το Samsung γενικότερα, μιας και έχω το S7 και το Note 9. Αναλογίσου αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα σε μια εταιρεία που θα σου προσφέρει υποστήριξη μόνο για δυο εκδόσεις Android, ενώ το τηλέφωνο θα μπορείς να το κρατήσεις για 5 χρόνια. Για μένα η Samsung, αν και έχει καλές συσκευές έχει φάει άκυρο στις επόμενες αγορές μου.  Το ίδιο ισχύει και για όλες τις εταιρείες με την ίδια λογική (και έχουν τόσο μεγάλο κόστος οι συσκευές τους).

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Εγώ θα σου πω μόνο για το Samsung γενικότερα, μιας και έχω το S7 και το Note 9. Αναλογίσου αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα σε μια εταιρεία που θα σου προσφέρει υποστήριξη μόνο για δυο εκδόσεις Android, ενώ το τηλέφωνο θα μπορείς να το κρατήσεις για 5 χρόνια. Για μένα η Samsung, αν και έχει καλές συσκευές έχει φάει άκυρο στις επόμενες αγορές μου.  Το ίδιο ισχύει και για όλες τις εταιρείες με την ίδια λογική (και έχουν τόσο μεγάλο κόστος οι συσκευές τους).

Αν τον ενδιαφερει τον αλλο βεβαια τοσο πολυ η υποστηριξη που συνηθως θα πρεπει να το πει και σε αυτη την περιπτωση ειναι ελαχιστες οι επιλογες που εχει.

Βεβαια αν τον ενδιαφερει συνηθως δεν θα κοιταζει σε εταιρειες που προσφερουν ολες 2χρονια εγγυηση.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αν τον ενδιαφερει τον αλλο βεβαια τοσο πολυ η υποστηριξη που συνηθως θα πρεπει να το πει και σε αυτη την περιπτωση ειναι ελαχιστες οι επιλογες που εχει.

Σωστός. Αλλά είναι κοροϊδία και θεώρησα ότι πρέπει να αναφερθεί.

• Thanks 1
Δημοσ.

Bourdoulas καλησπέρα , μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αυτό που είπες για την υποστήριξη γιατί δεν το κατάλαβα ... είχα βασικά το s7 και μου ερχόταν νέες αναβαθμίσεις χωρίς ιδιαίτερα κολλήματα αλλά μάλλον κάτι άλλο εννοείς ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ειναι κουβεντα για αλλο θεμα οπως βλεπεις και απο αυτα που γραφτηκαν πιο πισω,αν και δεν διαφωνω με αυτο που εννοεις.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Φίλε μου και γω μεsamsung ψιλοξενερωσα πραγματικά....

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, malamantre είπε

Φίλε μου και γω μεsamsung ψιλοξενερωσα πραγματικά....

Εγω να δεις.η μπαταρία στο s9plus και στο note 9 που έχουμε σπιτι εινσι άθλια.δεν βγάζει 4 5  ώρες το πολυ οθονη.τα εχουμε 8 μηνες τωρα και όσο πανε χειροτερεύουν.

Ελεγα να πάω σε note10 plus αλλα θα το σκεφτώ πολυ . Θα δώσω ευκαιρία η σε huaway με το p30 pro η στο xr να δω πως εινσι τα iphone.Μπαταρια θελω.αυτο λειπει απο την σαμσουγκ.

Δημοσ.

Φίλε το είχα τo note 10 plus, είναι κινηταρα γενικά, πολύ καλό σε όλα του απλά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ υπερτιμημένα. Δεν γίνεται να πληρώνω 600 με 700 έξτρα για ένα πενάκι και ένα ufs 3 παραπάνω σε σχέση με έναmi 9t pro  . Κάμερα δεν έχω και τρελή απαίτηση για αυτό δεν την αναφέρω. Δεν λέω και τηλ, να μην παρεξηγηθεί, αλλά πολλά λεφτά παραπάνω άποψη μου. Να μην αναφέρω πάλι αναβαθμίσεις που η Xiaomi σε αυτό το κομμάτι πάει πολύ καλά.

• Like 1
Δημοσ.

εγω αυτο ειδα στο Media εδω στα μερη που ειμαι και πραγματικα ειναι πολυ ομορφο...

Bildschirmfoto_2020-02-10_08-11-55.png

Δημοσ.
9 ώρες πριν, aris17561 είπε

Bourdoulas καλησπέρα , μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο αυτό που είπες για την υποστήριξη γιατί δεν το κατάλαβα ... είχα βασικά το s7 και μου ερχόταν νέες αναβαθμίσεις χωρίς ιδιαίτερα κολλήματα αλλά μάλλον κάτι άλλο εννοείς ... 

Το S7 κυκλοφόρησε με Android 6 λίγους μήνες πριν εμφανιστεί το 7. Πήρε το 7 με καθυστέρηση και το 8 επίσης με καθυστέρηση. Και έμεινες εκεί. Το κινητό στέκεται μια χαρά ακόμη και σήμερα παρόλα αυτά είναι δύο εκδόσεις Android πίσω με ότι προβλήματα ασφαλείας συνεπάγεται αυτό. 

Το ίδιο και το Note 9. Πριν λίγες βδομάδες πήρε το Android 10 και θα είναι η τελευταία έκδοση που θα πάρει (μιας και κυκλοφόρησε με το Android 8). Μεγάλη κοροϊδία. Το προπερσινο flagship κινητό της εταιρείας δηλαδή. 

Δεν ξαναδινω τόσα χρήματα σε εταιρείες με τέτοια χάλια υποστήριξη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

εγω αυτο ειδα στο Media εδω στα μερη που ειμαι και πραγματικα ειναι πολυ ομορφο...

Bildschirmfoto_2020-02-10_08-11-55.png

Οκ καλό είναι αλλα οχι και 1100 για huawey.

Στα 600 που εχει το p30 pro στο σκρουτζ οκ.παραπανω οχι.

Δεν ξέρω αλλα μου εχουν πει για μια προσφορά στα 595 ευρώ για το xr στον γερμανο.θα πάω να δω αν ισχύει.τουλαχιστον αυτο 7 ώρες μπαταρία συνεχεια βγάζει ανετα.

Υ.γ ξέρεις κανείς τι λέει η μπαταρία για oneplus 7 που παίζει στα 500 η το 7 pro στα 640; βγάζει 7ωρο η δεν.; να δούμε και κανένα κινέζο.δεν θα έλεγα όχι αν σιγουρα βγάζει 7ωρο.απο τις ελάχιστες φορές που ρωτάω για κάτι που θα αγοράσω.θελω κινητο flagship με την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας τουλάχιστον 7 ωρο συνεχούς χρήσης.ακουω προτάσεις να μην ανοίγω θέμα.700 ευρω μαξ απο σκρουτζ.οχι σαμσουγκ για πρώτη φορά έπειτα από τότε που βγήκαν τα smartphones.

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...