Προς το περιεχόμενο

Ο ανανεωμένος browser Edge τώρα είναι διαθέσιμος και για τα ARM-based Windows PCs

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όποιος τον εγκαταστήσει έστω και για δοκιμή

να ξέρει ότι τον χρησιμοποιεί η όχι ο  edge τρέχει στο παρασκήνιο με το που ανοίγουν τα windows  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, svartevarg είπε

ναι...όχι ακριβώς καινούργιος....γιατί «ο παλιός είναι αλλιώς...»

2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Είναι με chromium engine

Α? Legit δεν το ήξερα. Έκανε και η Microsoft μια φορά κάτι σωστό. Color me surprised and impressed. Ευχαριστώ για την πληροφορία. 👍

• Like 1

5 ώρες πριν, stafaf είπε

Να υπάρχει άραγε κανείς εδώ μέσα που να έχει arm-based pc;

Και αν ναι.. γιατί;

Το βγάζει για να στηρίξει τα δικά της μηχανήματα και σχέδια. Βλέπε surface pro x

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, tadegr είπε

όποιος τον εγκαταστήσει έστω και για δοκιμή

να ξέρει ότι τον χρησιμοποιεί η όχι ο  edge τρέχει στο παρασκήνιο με το που ανοίγουν τα windows  

Κλείνεις αυτό και πιστεύω είσαι κομπλέ:
Ρυθμίσεις - Σύστημα - Να συνεχιστεί η εκτέλεση των εφαρμογών παρασκηνίου όταν κλείνει το Microsoft Edge 
Btw πάει πολύ καλά, τέρμα smooth

Επεξ/σία από Fil_X
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γατακια της ms, η mozilla εχει τον ff για windows 10 arm64 διαθεσιμο εδω και κατι μηνες, απο την 67 βασικα.
https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/67.0/

(αυτο που λεει "win64-aarch64" ειναι)

Και καπου πηρε το ματι μου ενα build του chromium για windows 10 arm64, αλλα δεν το βρισκω τωρα.

Επεξ/σία από jim_p

Μια χαρά browser. Πλέον η συντριπτικη πλειοψηφία των ιστιοσελίδω που έχουν στηθεί βάσει του engine αυτού ,είναι ταχυτατα προσπελάσιμοι, χωρίς τις εξαρτήσεις-βαρίδια του chrome. smooth ,light κ έπεται συνέχεια βελτιώσεων. 

Η μικρομάλακη παίζει μπάλα δυνατή με τα όπλα που έκαναν μεγάλη κ τρανή την google την προηγούμενη δεκαετία

• Like 1

20 ώρες πριν, stafaf είπε

Να υπάρχει άραγε κανείς εδώ μέσα που να έχει arm-based pc;

Και αν ναι.. γιατί;

Φορητότητα και αυτονομία!
Έχω ένα Surface Pro X, καθαρά για Web, Office και Note-taking δραστηριότητες (καλά ως σημειωματάριο είναι το Α Π Ο Λ Υ Τ Ο εργαλείο). Ειδικά με τη δυνατότητα μετατροπής των ιστοσελίδων σε εφαρμογές με το "Install As" του Edge έχω ξεγνοιασει τη ζωή μου τις τελευταίες ημέρες, μιας και όλα πλέον είναι web-based—άλλωστε σπίτι μου δεν έκανα ποτέ χρήση κάποιου προγράμματος που να μην μπορεί να καλύψει τη θέση του κάποια ιστοσελίδα. Στην τελική, για τις μια-δυο φορές που μπορεί να τύχει κάτι, υπάρχει και το emulation (δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι σήμερα). Τις gaming ανάγκες μου τις κάλυπτα πάντα με το Xbox.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον εγκατεστησα χτεs σε παλιο μου desktop 15ετιαs με win 10 pro το οποιο εχει motherboard P55M-UD2 (Socket 1156)...Intel Core i5 750 2.67GHz Lynnfield 45nm..12gb ram..1024MB ATI Radeon HD 4600 Series...και εναν 120αρι PNY ssd....μια χαρα ωραιοs ειναι...αν και δυσκολα ξεκολλαω απο τον chrome..παρολα αυτα ανοιγει και φορτωνει τιs σελιδεs σφαιρα...αs υπαρχει εκει εγκατεστημενοs στην γωνια του...

Επεξ/σία από Christos_Tz

1 ώρα πριν, jim_p είπε

Γατακια της ms, η mozilla εχει τον ff για windows 10 arm64 διαθεσιμο εδω και κατι μηνες, απο την 67 βασικα.
https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/67.0/

(αυτο που λεει "win64-aarch64" ειναι)

Και καπου πηρε το ματι μου ενα build του chromium για windows 10 arm64, αλλα δεν το βρισκω τωρα.

Ο firefox για ARM64, όπως και η είδηση του παρόντος είχαν ανακοινωθεί το Δεκέμβριο του '18, στο event για το 8cx της Qualcomm.  

Η MS είχε θέμα με την μη υποστήριξη της Google σε ό,τι είχε σχέση με την ARM πλατφόρμα (RT, WP κ.τ.λ.). H υιοθέτηση του Chromium ήταν ένας λόγος(ίσως ο κυριότερος) για να μη μείνουν τα Windows 10ARM (και στο μέλλον τα Windows 10X) χωρίς τον δημοφιλέστερο browser (engine), από τη στιγμή που η Google δυσκόλευε τα πράγματα(π.χ. το YouTube -η φόρτωση- ήταν 5 φορές πιο αργό). Όχι ότι δε συνεχίζει να τα δυσκολεύει...

Όσον αφορά τον Chrome: https://www.neowin.net/news/chrome-for-windows-on-arm-is-ready-but-google-isnt-releasing-it/

Στις 10/2/2020 στις 6:00 ΠΜ, Fil_X είπε

Κλείνεις αυτό και πιστεύω είσαι κομπλέ:
Ρυθμίσεις - Σύστημα - Να συνεχιστεί η εκτέλεση των εφαρμογών παρασκηνίου όταν κλείνει το Microsoft Edge 

Που είναι αυτή η ρύθμιση;; Στα windows ή στον edge;; Με μια πρώτη ματιά δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Microsoft Edge 44.18362.449.0

Αυτή την έκδοση έχω εγώ. Το screenshot είναι από τον νέο "chromium"?

Ναι για αυτόν λέμε. Κατέβασε τον, είναι stable.

https://www.microsoft.com/en-us/edge

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...