polemikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση της πρώτης έκδοσης του ανανεωμένου, βασισμένου στο Chromium browser της Edge για συστήματα Windows 10 που βασίζονται στη πλατφόρμα της ARM. Ο νέος browser έρχεται στους υπολογιστές Windows 10 με επεξεργαστή ARM με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, δυνατότητες και συμβατότητα ενώ η εμπειρία με την πλοήγηση στο Internet δεν δέχεται κάποιο «χτύπημα» στην απόδοση όπως συμβαίνει με το emulation της έκδοσης x86. Όσοι έχουν στα χέρια τους έναν φορητό υπολογιστή σαν τον Surface Pro X –ή σκέφτονται να τον αποκτήσουν- έχουν τώρα έναν αρκετά ικανό, γρήγορο και ελαφρύ browser στην διάθεση τους. Ο Edge (Stable Version 80.0.361.48) υποστηρίζει επίσης αναπαραγωγή βίντεο Dolby Vision και έρχεται με αρκετές βελτιώσεις, fixes και νέα χαρακτηριστικά. Θα διατεθεί στους χρήστες των Windows 10 μέσα στις επόμενες εβδομάδες ωστόσο αν έχετε στην διάθεση σας κάποιον ARM-based υπολογιστή με Windows 10 υποθέτουμε ότι θα θέλετε να τον δοκιμάστε νωρίτερα, εκτός και αν βασίζεστε πλήρως στον Chrome ή στον Firefox. Περισσότερα για τον Edge browser μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Αναμένουμε και για Linux να δούμε επιτέλους netflix 1080p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Να υπάρχει άραγε κανείς εδώ μέσα που να έχει arm-based pc; Και αν ναι.. γιατί; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Ήθελα να πάρω ένα Surface Pro X και κολλούσα στον edge.Τώρα είναι ευκαιρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotronas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Τώρα σωθήκαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexDimisGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 δεν μοιαζει με το σημα της cosmote ? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Από την ημέρα που βγήκε ο beta σε x86, είναι πλέον ο νέος μου browser. Τον σεταρα στα μέτρα μου και τις προτιμήσεις μου και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Βασικό πλεονέκτημα του η ταχύτητα και το περιβάλλον (θέμα γούστου). Οι επεκτάσεις είναι λίγες, αλλά οι απαραίτητες υπάρχουν. Νομίζω ότι και σε ARM το ίδιο καλός θα είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Εγω τον εβαλα και δεν μπορώ να πω είναι καλός δεν εχω θεμα. Θυμίζει κροουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
busellatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι οτι καλυτερο συνεβη στον κοσμο των υπολογιστων μετα την ανακαλυψη του ξεφλουδιστη αγγουριων/καροτων.🤒 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από busellatos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YoungHOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 "Ανανεωμένος" 😂😂😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, busellatos είπε Ειναι οτι καλυτερο συνεβη στον κοσμο των υπολογιστων μετα την ανακαλυψη του ξεφλουδιστη αγγουριων/καροτων.🤒 Κάτι παρόμοιο με την αποτριχωτική μηχανή δηλαδή... 29 λεπτά πριν, YoungHOV είπε "Ανανεωμένος" 😂😂😭 ναι...όχι ακριβώς καινούργιος....γιατί «ο παλιός είναι αλλιώς...» 2 ώρες πριν, stafaf είπε Να υπάρχει άραγε κανείς εδώ μέσα που να έχει arm-based pc; Και αν ναι.. γιατί; ίσως windows 10 arm σε raspberry;; Δεν το έχω δοκιμάσει. οπότε δεν γνωρίζω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, nhzt είπε Από την ημέρα που βγήκε ο beta σε x86, είναι πλέον ο νέος μου browser. Τον σεταρα στα μέτρα μου και τις προτιμήσεις μου και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Βασικό πλεονέκτημα του η ταχύτητα και το περιβάλλον (θέμα γούστου). Οι επεκτάσεις είναι λίγες, αλλά οι απαραίτητες υπάρχουν. Νομίζω ότι και σε ARM το ίδιο καλός θα είναι. Βάλε να επιτρέπονται extensions από άλλα store και κατέβασε ότι extension από το chrome store. 46 λεπτά πριν, YoungHOV είπε "Ανανεωμένος" 😂😂😭 Είναι με chromium engine 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Ελπίζω να βγει έκδοση για Raspberry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Βάλε να επιτρέπονται extensions από άλλα store και κατέβασε ότι extension από το chrome store. Ναι αυτό το "Allow extensions from other stores" κάτω αριστερά δεν το είχα δει. Αν και αυτά που χρησιμοποιώ είναι λίγα και τα έχει και ο Edge. Πάντως Thanks!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα