ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Με την εταιρία μου θα συμμετάσχουμε στην έκθεση Elec Tec στις 21 Φλεβάρη στο Mec Γενικά θα πάμε με αρκετά προϊόντα και με αρκετούς καταλόγους προμηθευτών. Είχα μιλήσει με τα αφεντικά και τους είχα πει να φτιάχναμε κάποιον 8σέλιδο πχ κατάλογο με τις κύριες κατηγορίες που αφορούν την συγκεκριμένη έκθεση. Λόγω δουλειάς δεν ασχολήθηκα με την μακέτα, οι μέρες πέρασαν και το αφήσαμε Η σκέψη που έκανα σήμερα το πρωί είναι η δημιουργία κάποιου ωραίου Video με φωτογραφίες το οποίο θα παίζει συνεχώς. Απαραίτητη προϋπόθεση να πάρουμε και μια τηλεόραση πχ 32'' και να γράψω το video σε DVD να παίζει από ένα player. Πιστεύω ότι θα ειναι χρήσιμο Το video Θα αποτελείται από φωτογραφίες και θα βάλω και καποιο κομμάτι πχ να παιζει στο background . Έχετε να μου προτείνετε κάποιο software free η επί μικρή πληρωμή και εύκολο στην χρήση? Θα μπουν φωτογραφίες οπως προείπα, κείμενα με τις κατηγορίες των προϊόντων και μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Από τα πιο απλά προγράμματα που έχω δουλέψει για να κάνω παρουσίαση φωτογραφιών με μουσική σε dvd είναι το vso photodvd. Βάζει αυτόματα αλλαγές ανάμεσα στις φωτογραφίες ή αν δεν το θέλεις μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένη αλλαγή σε όλες. Η μουσική που θα βάλεις θα γίνει fade in και fade out αυτόματα. Το αποτέλεσμα θα το γράψει σε dvd ή θα σου τι κάνει σε αρχείο, ότι του πεις. Δεν είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ Προσωπικά δοκίμασα το filmora wondershare το οποίο κάνει την δουλειά που θέλω αλλά έχει ένα τεράστιοοοοοο watermark στην free εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για εντελώς δωρεάν βρες το movie maker μέσ από το windows live. Αν όμως σε βολεψε το filmora πες να στο πάρουν. 40$ για έναν χρόνο δεν είναι και τόσο πολλά. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Γιατί να το γράψεις σε dvd και να μην περάσεις απλά ένα αρχείο π.χ. mp4 σε ένα φλασάκι και να παίζει από εκει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Γιατί να το γράψεις σε dvd και να μην περάσεις απλά ένα αρχείο π.χ. mp4 σε ένα φλασάκι και να παίζει από εκει;;; Καλά, το ίδιο πράγμα είναι. Απλά είμαι λίγο παλαιομοδίτης. Το θέμα είναι ότι δεν θα το προχωρήσουμε τελικά. Αλλά σκέφτομαι να φτιάξω τίποτα μιας και θέλω να τα ανεβάσω κανά youtube οπότε θα ψάξω να βρω κάτι. Μάλλον στο movie maker θα τα κάνω Υπάρχουν πολλές κατηγορίες προϊόντων οπότε ας ξεκινήσω το πρώτο video μιας κατηγορίας και βλέπουμε.. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Εγω ειχα χρησιμοποιήσει το movie maker στο βίντεο που έπαιζε στο τραπέζι του γάμου μου πριν 10 χρόνια Εύκολο στην χρήση και το αποτέλεσμα αξιόλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 On 10/02/2020 at 20:41, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said: Καλά, το ίδιο πράγμα είναι. Απλά είμαι λίγο παλαιομοδίτης. Ε, όχι δεν είναι το ίδιο. Το DVD έχει 4 φορές μικρότερη ανάλυση απ’ το HD Ειδικά όταν μιλάς για φωτογραφίες, η διαφορά στο μάτι είναι τεράστια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα